• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

aynen öyle bırakınca da her gün sigara içiyormuş gibi kumbaraya atılabilir o para:KK55:

Anka Anka öyle yapıyor mesela değil mi ankacığım :KK70:

Evet inşallah başlayacağım ona :D şimdilik sigara içseydim harcanacaktı nasılsa diyip onu da harcıyorum nerden geldi aklıma hiç bilmiyorum...
Bu arada camel 9.5 TL imiş... Eşime dedim 8 TL dediyse alsaydın keşke ucuzmuş diyor :D kız yanlış söyledi herhalde... Sanki barkod okuyunca anlamayacak... :-)

Marta kadar evdekilerle idare edeceğim... Hiç para harcamak yok... Acil bir şey olmazsa tabi.. Misafir falan gelecek olursa martta gelin derim :-) param yok sıfırı tükettim ekside hızla ilerliyorum :(

Sadece sigara almakla bitmyo ki...içmeyenlerden fazla duş almak zorundayız,daha fazla parfüm sıkmak,daha fazla tül yıkamak,daha sık dr kontrolü...daha kötüsü evlatlarımızdan çalınan zaman ve para demek

Ayy o sigara kokusunun üstüne parfüm sıkmayın zaten nolurrr :confused:

Ya örgü için kullanılan ip mi atlanan ip mi spor için onu anlamadım gelme ustume:KK70:

Anladım canım... Ahh ahh ben de atlamak için almıştım ama atlamak nasip olmadı... Bi kere atladım Allah korumuş bebeği düşürmemişim :-)

Anka Anka ama sigara içenlerin teni farklı kokuyo. Hormonları etkiliyo galiba. Yoksa sigara içip parfümü sıkmakla alakalı demedim. Kaldıki o durumdada sıkıyorum:)

Ben de çok içerdim eskiden.. Ama parfüm falan sıkmazdım.. Günde iki kere üst değiştirirdim gerçi hala değiştiriyorum.. Takıntı sanırım.. Neyse konuyu değiştirmeyeyim.. İkisi birleşince daha çok kokuyor bence.. Baya ağır bi koku oluyor...

ben bu sabah yakıt aldım 20 tl , kahvaltı için simit 1 tl, pazara gittim 21 tl harcadım. ama iş çıkışı yine pazara uğramam lazım 20 tl ile çıkmam lazım.

Bugün hiç para harcamiyacam eşim gelecek birazdan pazara ugrayaracak ve sigara akiverecek benim cepten çıkan yok :KK50: hoş benim ceptekide eşimin parası ama olsun o tutumsuz ay sonu ben harçlık veriyom ona :KK76: hava güzel bugün oglumla bi Parka gideriz marketten bi cubuk alırım artikin :kk77::KK45:

kızlar dolar da altın da epey yüksek. ne yapıyorsunuz, birikimlerinizi nakitte mi tutuyorsunuz? ben 15 inde açtığım kumbaramdan çıkan parayı bankada öyle tutuyorum. siz ne yapıyorsunuz?

kızlar dolar da altın da epey yüksek. ne yapıyorsunuz, birikimlerinizi nakitte mi tutuyorsunuz? ben 15 inde açtığım kumbaramdan çıkan parayı bankada öyle tutuyorum. siz ne yapıyorsunuz?
Bir çeyreklik ve gramlık nakitim var ama altın çok yüksek ben de düşmesini bekliyorum düşer mi acaba??

Back