34423442tl kredi kartı
15tl (eşimin gündüz yemeği)
5tl öğrenciye verdim parasını kaybetmiş
30tl akşam yemeği dışardan söyledik
15tl yarın için sigara
Bir de sayısal falan oynamış eşim ona ne verdi bilmiyorum 5tl de ona desek benim toplamaya yüreğim el vermiyor
3442ev alışverişi falan kartla mi oluyor canım bana çok yüksek gekdi kredi kartı
Daha sen geçen gün gitmemismiydin pazara ben mi karistiriuorumbende bugün iyi harcadım.22 lira hediye parası topladık arkadaşlarla,55 lira başka biri için nevresim aldım hediye
10 lira market,ekmek,kola, sigaraiçin..
40 lira pazar,meyve ve kuru patlıcan için..
martta da böyle idareli(?) gidersem,kovun beni
Hersey karttan olunca ve kres girince işin içine olabilir ozamn canımaynen canım ev alışverişi benzin vs hatta çocuğun kreş parası bile kartta. Bir kart daha var ama o bu kadar yüksek olmuyor
Daha sen geçen gün gitmemismiydin pazara ben mi karistiriuorumBirde harcadiklarin gerekli şeyler hediye vs mecbur olmasan almazsin sigarana bişey diyemiyorum çünkü bende alıyorum onu yesa ya birakiyom
Hersey karttan olunca ve kres girince işin içine olabilir ozamn canım
Mart ayında direk elden çıkacak ödemeler
70 otopark
50 harçlık
50 eşime harçlık
30 oğluma harçlık (kumbarasına)
55 internet faturası
80 kuaför
30 kontör
40 su ( küsüratlar oğlumun kumbarasına)
400 benzin
100 kahvaltılık
250 pazar (50*5 hafta varmış martta)
140 Temizliğe yardımcı
100 gün parası
+ market alışverişi
+ eşime pantolon
+ misafirlerim gelicek
+ arabanın yıllık bakımı , kasko ve sigortası
+ kredi kartı borcu
+ arabanın ocak vergisi
Off yazarken yoruldum
Arabanın kasko ve sigortası martta bizim için de büyük sorun durun bakalım ne gelecek
Anka canım sen önce bunu bi önde bi kullanmaya başla senin istediğin programdan da bulmaya çalışacağım
bende cep bütçem kullanıyorum uygulama olarak..güzel oda..
bugün 50 liram var..en az 20 yi arttırmam lazım,bakalım
zaten alınacak belli..kalır sanırım
yarın oğlumun arkadaşının doğum günü var.8 yaşında kıza ne almalıyım sizce..ben oyuncak diyodum da arkadaş kıyafet alırsan daha iyi olur dedi.ne yapsam sizce..
Allahım ya ben yine 50 yi harcadımya bugünanlamadım bu işten bişey..ne kadar dikkat etsem o kadar gidiyo..sıfırı tüketmeden marketten çıkamadım bugün yine
ya ben bu işleri bilmiyorum,yada hayat çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?