- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Ay 500 çok mu uçuk oldu... Bu ay 1000 nakit kartı hesaplamadım ama 300 vardır harcadığım
Yuh 1300 mu gitti
Gıda market temizlik ürünleri hstane dahil ise sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay 500 çok mu uçuk oldu... Bu ay 1000 nakit kartı hesaplamadım ama 300 vardır harcadığım
A101 den katı meyve sıkacağı 80 tl
16cb flaş 15 tl
Sut dilimi 1 tl
Ekmek 60 krs
Ve günü kapattım
yesa 400 TL sini eşime verdim... Hastane de içinde evet... Bez var zaten 100 TL... Termos, tabak, pantolon, tunikler vs aldım... Onlar gereksizdi... Hamile olduğum belliydi almasam olurdu... Yaklaşık 300 TL gereksiz harcama kesin oldu..
Neyse önümüze bakalım artık.. Martta 500 TL ile idare etmeye çalışacağım..
şimdikilerle 5-6 ay idare ederim gibi geliyor... Lastikli etek eşofman giyerim zaten artık... Sonra da 2 takım alsam birini yıkar birini giyerim yeter bana... Plan güzel ama bakalım ne kadar uygularımaynen canım ya artık 500 ile idare edeceksin bırak artık pantolon, tunik olaylarını yahuuuuuuuuu
şimdikilerle 5-6 ay idare ederim gibi geliyor... Lastikli etek eşofman giyerim zaten artık... Sonra da 2 takım alsam birini yıkar birini giyerim yeter bana... Plan güzel ama bakalım ne kadar uygularım
Yaaa kızlar ben günlük harcamaları unutuyorum yazmayı bugun kumbarama 8 tl attım mart 10 kadar 100 tl biriktirmem gerek şimdiden 50 tl oldu
Aaaa bakıyım bende o programa Nasıl bişey varsa indireyim telefona mı indirdin....Canım tam 1 mart itibari ile süper bir başlangıç yapalım,
PARA YÖNETİMİ diye bir uygulama var ben her gün yazıyorum harcadıklarımı çok güzel sen de indir artık :)
Aaaa bakıyım bende o programa Nasıl bişey varsa indireyim telefona mı indirdin....
Canım tam 1 mart itibari ile süper bir başlangıç yapalım,
PARA YÖNETİMİ diye bir uygulama var ben her gün yazıyorum harcadıklarımı çok güzel sen de indir artık :)
Ay yesacığım kim uğraşacak onunla... Bana gereksiz şey alırken elime vuracak bırak onu elinden ne işine yarayacak diyecek bir uygulama lazım... yoksa aldığımdan pişman oluyorum yine alıyorum yine alıyorum