aynen öyle bırakınca da her gün sigara içiyormuş gibi kumbaraya atılabilir o para
Anka öyle yapıyor mesela değil mi ankacığım
Sadece sigara almakla bitmyo ki...içmeyenlerden fazla duş almak zorundayız,daha fazla parfüm sıkmak,daha fazla tül yıkamak,daha sık dr kontrolü...daha kötüsü evlatlarımızdan çalınan zaman ve para demek
canım ip nedir ben anlamadım onu ?
borç ödemek de güzeldir
aynen 1 mart 31 mart arası artık birikim bildirimi de yapacağız
İpin nesini anlamadınay pi diye mi okudun naptın şu saatte hiç güleceğim yoktu
Ya örgü için kullanılan ip mi atlanan ip mi spor için onu anlamadım gelme ustume
Anka ama sigara içenlerin teni farklı kokuyo. Hormonları etkiliyo galiba. Yoksa sigara içip parfümü sıkmakla alakalı demedim. Kaldıki o durumdada sıkıyorum:)
Bir çeyreklik ve gramlık nakitim var ama altın çok yüksek ben de düşmesini bekliyorum düşer mi acaba??kızlar dolar da altın da epey yüksek. ne yapıyorsunuz, birikimlerinizi nakitte mi tutuyorsunuz? ben 15 inde açtığım kumbaramdan çıkan parayı bankada öyle tutuyorum. siz ne yapıyorsunuz?
genelde düşer diyenler çoğunlukta ama düşse de ne kadar düşecek? ben de nakiti fon hesabıma aktarmayı düşünüyorum. bakalım kısmetBir çeyreklik ve gramlık nakitim var ama altın çok yüksek ben de düşmesini bekliyorum düşer mi acaba??
180e düşse yeter diyeceğim de düşer mi orası nasip..genelde düşer diyenler çoğunlukta ama düşse de ne kadar düşecek? ben de nakiti fon hesabıma aktarmayı düşünüyorum. bakalım kısmet
şehir şehir de değişiyor mu fiyatlar?1
180e düşse yeter diyeceğim de düşer mi orası nasip..
Orasını hiç bilmiyorum amaşehir şehir de değişiyor mu fiyatlar?
1
180e düşse yeter diyeceğim de düşer mi orası nasip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?