Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

Canım ölçüleri ni yaz ben de yaziyim 1 ay sonra bakalim ne olmuş ss

evet bayanlar spora davet ediyorummm =)) kimseden ses çıkmıyor ama ben genede bugünde spora davet ediyorumm =))

Bugünde 85 dakika yürüyüş yaptımmm neden kimse yapmıyor spor yada yazmıyor

Benim biraz motivasyona ihtiyacim var..hergun selulit ve basen icin egzersiz yapiyorum bide yarim saat yuruyus..ama cok umutsuzum ya mankenlere bakiyorum sifir selulit tas gbiler ama ilac falan da kullaniolar sonucta.bide zayiflayinca goguslerim gifdyo basenler kalio sibir oluyorumben bile begenmiyorum ilerdee esim nasil begencek .ama diyeti bozmadim devam..bendeki durum bu simdilik.icinizi kararttysam kusura bakmayin

Bu gibi durumlarda moral çok önemli psikolejinizi düzeltmelisiniz benim selülitleim gidecek bilmem ne kadar kilo vercem demelisiniz kendinizi hırsa getirirseniz başarılı olursunu karamsar olmayın spora devam herşey güzel olacak

Günaydın bayanlar geç oldu ama bu sabahta 65 dakka yürüyüş yarım saat egzersiz yaptım 65 kiloyum inşallah 60 olmak istiyorum aralık ayına kadar siz neler yaptınız

Bugün 40 dk kosu bandinda yarim saatte acik havada yurudum+ plates yaptim:)

Bugünde spor yaptım çok şükür yarım saat egzersiz 60dk yürüyüş 10 dk koşu ve 10 dkka ayakta karın eritme hareketleri

ben sadece yarım saat yürüyebildim..ama yarın spor salonundayım pilates yürüyüş ne varsa artık

Bugün 20 dk koşu bandında yarım saatte dısarda yürüdüm..
pilates yaptım
zumba yaptım
karın egzersizleri ayptım şu an halim kalmadı
bide şu abur cubur u bıraksam selülitsiz bi hayat için değer
bu arada bildirim nie gelmiyo kimseden yürüyüşü bırakmak yokk :)

Evet kimseden bildirim gelmiyor spor yapan pek yok galiba tebrik ediyorum sizi inşallah bende 8 de başlıcam spora

Hava yağmurlu değilse her gün 1.5 saat yürüyorum. Dün yağmur vardı yürüyemedim ve zayıflayamadım. Bugün hava soğuk olmasına rağmen tam 11 000 adım attım. Yarın inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben yürürüm. Görenler çok şaşırıyorlar. Yediklerime dikkat ediyorum ama gerçek bir diyet yapmıyorum. Dün akşam komşum aşure getirmişti. Tam 2 kase yedim.

Off asure hem besin degeri yuksek hem kalorisi yuksek tamam faydali ama bende bayiliyorum kendimi tutmasam koca tencereyi bitircektim valla su cenemi tutamiyorumki yazdan beri 57den 53e anca dusebilmisim:))) 48 fln olmaliyim+o selulitler gidecekkk kafayi bozdum.:))

ben inanıyorum başaracaksınız =)

inşallah yürüyüşü hiç nırakmazsınız =) bir günlük kaçamaktan bişey olmaz önemli olan devamını getirmemek =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…