Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

Ben de Mart ayı başında düzenli yürüyüş programı uygulama kararı almıştım (diyet uygulamayacağım):

1. hafta:
21300 adım, mesafe karşılığı = 14,2 km
2. hafta:
41750 adım, mesafe karşılığı = 27,8 km 2. haftanın sonu ağırlık:68,75 kg
3. hafta:
40050 adım, mesafe karşılığı = 26,7 km + 30 dakika aerobik 3. haftanın sonu ağırlık:68,00 kg

Kas oluşumu 2. hafta sonunda belirginleşiyor ve sonrasında kilo verme ivmesi artarak devam ediyor.

4. haftadaki hedefim: 40.000 adım + 3 seans aerobik. tartıda görmek istediğim rakam: 67 kg

İnşallahh istediğin kiloya ulaşırsın bende günde 10.000 adım atıyorum diyet yapmıyorum 62 kiloyym 55 olmak istiyorum motive edelim birbirimizi

Münkünse koşu bandı alıp eşinize yada güvendiğiniz kim varsa ona çocuğunuzu emanet edip yürüyebilirsiniz yada kilo vermek için illa yürümek gerekmiyo bir sürü videolar var önemli olan farkında olup spor yapmamız☺ bu forumda yürüyüş yapması kolay ama yapmayanları çağırıyorum mesela 1.5 yıldır koşubandım var yeni kullanıyorum onun gibi

slm arkadaşlar bende 1 senedir zaman zaman spora başlasam da bir turlu devamını getiremedim.75 kiloyum.yürümeyi cok seviyorum ama 3 yaşında bir oğlum var ve ne yazık ki spor yapmama fırsat vermiyor.uyuduktan sonra Leslie yapayım diyorum ama uyuyana kadar ben de bitmiş oluyorum.yine de sizinle birlikte evde de olsa yürümek istiyorum.dışarda yürümek gibi etkili olmaz belki ama hiç yoktan iyidir öyle değil mi.bu arada tebrik ediyorum seni @okyanuscuk. o kadar adım atmak hiç de kolay değil.

merhaba..Ben 29 yaşındayım ama 104 kiloyum 3 çock annesiyim.3 üde iki yıl arayla ve sezaryenle oldu kilom aldı başını gitti oğlum bir yaşını doldurdu artık harekete geçme vakti.dışarda spora gitme imkanım yok.koşu bandı aldm nasılkullanmalıyım öneriniz yokmu30 kilo verebilsem keşkeeee.piskolojim alt üst yardım lütfennn

kızlar beni de alır mısınız aranıza yarından itibaren her gün 1 saat yürüyüş yapacağım inş. 2 ayda ne kadar verebilirsem kardır :)
bu arada boy 1.72 kilom bu sabah 67 çıktı ben 60 a düşmek istiyorum ...
her gün buraya yazacağım inş.
size sorum akşam 6-7 arası yürüyeceğim ben yürüyüş sonrasında nasıl besleneyim 2 ayda 7 kg zayıflamak için?

ne güzel yazan varmış.
ah canım senin vermen gereken kilo azmş verirsn sıkıntı yapma baksana benmkine.bende bugün itibaryle başlıyorum yürüyüşe.hergün yazalım gaza geliriz bari

kızlar bişey soracam bugünkü yürüyüşümğ tamamladım 35 dk. 5.5 ara ara 7.0 hıza kadar çıkıp indim.ama koşu bandı çok kötü yanık koktu yanık kokusu gibi alet yeni geldi bugn ilk defa kullandım neden olmuştur bilgisi olan varmı?moralim bozuldu ya.dynamic fluencem plus motorlu koşu bandı.

bugün başladım bakalım inş. sonuca ulaşırım Allahın izniyle...
1 saat yürüdüm hızlı adımlarla..
yağ yakıcı çay tarifi söyledi bi arkadaşım ondan içtim..(limon,zencefil.tarçınlı)
spor sonrası yoğurt ve meyve..
meyveyi abartmış olabilir miyim bilmiyorum çok açtım..
yarın tartılıp bi sonuca bakayım..
herkese kolay gelsin..

yürüyüş bandı çalışıyorsa sıkıntı yoktur bence, çok rahatsız olduysan canım servisi arayıp neden kaynaklandığını sorarsın..
ben dışarıda yürüdüm bugün etrafı seyrederek vakit daha çabuk geçiyor sanki:))

tşklr canım bikaçgün bekleyecem devam ederse servisi arayp sorcam.haklısın dışarda açık havada yürüyş daha zevklide ama benim bebişim var çıkamıyorum malesef.bence hemen tartılma ben şahsen bi haftayı beklycm tartılmk için.çünkü gün aşırı tartılnca kilo vermedğimi görürsem soğurum.yağ yakmak için yeşil kahveyi.öneririm metobolzma için süpeer üstelik enerjide veriyor.kullanıyorum ben

Kilo kaybedenlerin başarı öykülerine bakacak olursak diyet+ günde 10bin adım... Benim pek de tebrik edilecek bir skorum yok ama yine teşekkür ediyorum

1. hafta:
21300 adım, mesafe karşılığı = 14,2 km
2. hafta:
41750 adım, mesafe karşılığı = 27,8 km 2. haftanın sonu ağırlık:68,75 kg
3. hafta:
40050 adım, mesafe karşılığı = 26,7 km + 30 dakika aerobik 3. haftanın sonu ağırlık:68,00 kg

3. hafta:

4. hafta:
43250 adım, mesafe karşılığı =28,8 km + 2 saat aerobik 4. haftanın sonu ağırlık:67,60 kg (DİYET YOKTU, inanılmaz iştahım açıldı)

4 haftalık düzenli yürüyüşün ve sadece ayda 2,5 saatçik aerobikin mutlu edici mucizesi: İş yerinden arkadaşım kilomu sordu, inanamadı, hiç ama hiç göstermiyorsun dedi. 4. haftanın sonunda kaslar iyice oluşmaya başladı, duruşum dikleşti, her bölge sıkılaşmaya başladı.
---------------------------------------------------

5. hafta hedefim: 50.000 adım, 3 seans aerobik, HEDEF: 67 kg (Bu hafta günde iki yeşil çay ekleyeceğim, diyet yine olmayacak)

eveeet sabah 35 dk + 15 dk mekik esneme hareketleri ve akşam 30 dk tempolu yürüşümü yaptım bugnlük bitti toplam 5 km.sizde yasın kızlar motive olalum yaaa

günaydın kızlar
çok mutluyum 66.6 çıktım bugün 400 gr vermişim 2 günde...
hem de zorlanmadan..
günde 1 saat yürüyüşe aralıksız devam..
hedef 60..
inşallah o günleri de görürüm.
herkes istediği ölçülerde olsun inş.

hadi gözün aydın canım böyle gdersen haftada iki kilo vermiş olacaksın darısı benim başıma...bikaç sorum olacak canm..Kaç kilo fazlan var hedefn kaç kilo vermek.?Bir saati birkeredemi yürüyosun?ben sabah akşam yarım saat yürüyorm mesela.birde zorlanmadan derken nasl yani anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…