Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

----NEDEN 7500 adım?

Her gün toplamda en az 7500 adım atmak size ne kazandırır? Kazancınız şudur: Sağlıklı bir insanın her gün ortalama 8-10 bin civarında adım atması gerektiği ve bu rakamın 7500’den az olmayacağı hesaplanmış. Eğer bu sayı tutturulabilirse hem sağlığınız daha iyi oluyor -örneğin kalbiniz ve damarlarınız daha sağlam kalıyor- hem de kilo tuzağına düşme ihtimaliniz -eğer hormonal ya da metabolik bir sorununuz yoksa- pek olmuyor. Adım sayınız günde 7500’ün, hele hele 5000’in altına düştüğünde vücudunuz mutlaka yağ depolamaya başlıyor. -----

-----ONBİNİ TUTURMAK DAHA GARANTİLİ!

İşte bu nedenle, ne yapın, ne edin, mutlaka ama mutlaka yürüyün. Eğer günlük adım sayınız 7500’ün altında kalırsa hele hele 5000’in altına inerse, yaşınız ve cinsiyetiniz ne olursa olsun ve de ne yerseniz yiyin, günün birinde kilo sorununun sizde de ufak ufak filizlenmeye, uç vermeye başlayacağından emin olun. Üstelik, dikkat etmez de gereğinden çok kalori tüketmeye başlarsanız sorunun daha da büyüyüp, dallanıp budaklanacağını unutmayın.
Kısacası, günde 7500 adımdan daha az atarsanız yediklerinize ne kadar dikkat ederseniz edin ve hangi diyeti yaparsanız yapın ne kilo almaktan kurtulabilir ne de verdiğiniz kiloları yeniden geri almayı önleyebiliyorsunuz. Hele bir de bu rakam 5000’in altına indi mi kilo sorunu ile boğuşmanız kaçınılmaz bir sonuç haline geliyor, çünkü şehirde yaşayan birinin attığı adımların sayısı günde en fazla 3000-4000 civarında oluyor. ------

canım yazmıştım 66 .6 çıktım bugün
hedefim 60- boyum 1.72
bir kerede 1 saat tempolu yürüyorum saat 6-7 civarı
zorlanmadan derken;kahvaltıya bayılırım çok severim güzel bir kahvaltı yapıyorum serbest öğün yani :))öğlen sandviç okulda olduğum için akşam yürüyüş sonrası hafif besleniyorum yoğurt,meyve,çay çünkü yürüyüş sonrası yemek yersem ters etki yapıyor bende ve hiç zorlanmıyorum bu beslenme sisteminde...
60 olduktan sonra inşallah çorba ve salata da ekleyeceğim akşama inşş. o günleri görürüm.

anladım canım gerçi bi soruma cvp alamamşm kaç kilo fazlan var dye.bende sabah kahvaltımı yapıyorum ama ekmeksiz.öncesnde limonlu ılk su öğlen meyveyle geçiştryrm akşamda ne varsa çeyreğini yiyorum bayağı kıstm sonra yeşil kahve içiyorum koşu bandmda 3 gndr gelmişti ama bugn arızalandıdışarı çıkıp yüryecm mecburen servs gelene kadar.pazar gününü dört gözle bekliyrm kilo kaybımı merak edyrm.tşklr cvpladğn iiçin

6 kg vermek istiyorum canım
bugün karnımda acayip bi şişlik var adet olacağım galiba bugün veya yarın
o yüzden 1 hafta tartılmayacğım ama yürüyüşe ve akşam hafif yemeye devam :))

6 kg vermek istiyorum canım
bugün karnımda acayip bi şişlik var adet olacağım galiba bugün veya yarın
o yüzden 1 hafta tartılmayacğım ama yürüyüşe ve akşam hafif yemeye devam :))
6 kilockmubenm 30 kg vermem lazm yolun çok başındaym dahabenimde 3 gn önce almama ragmen bandım arıza verdiği için dışarı çıkıp yüryecm bırakmak yok aynen canm.bu yıl benm yılım olsn istyrminşlh kurtulurz fazlalıklardan.adet haftası iki kilo fark edyord benim.yanlz benimki öle sanıyordm öyle değilmiş demk.bi hafta sonra tartlcaktm dayanamadm bugn üçngü günüm 800gr vermişim iyimi bu?

canım çok iyi 3 günde yaklaşık 1 kilo

verilecek kilo sayısı azsa yavaş gidiyor ..

ama olsun bu işin sırrı : ASLA VAZGEÇMEMEK, İSTİKRAR...

her gün şu söz cümle gelir aklıma : UMUT BELKİ GELECEK SAYFADADIR, KAPATMA KİTABI...

hayrlı akşamlar kızlar.evet haklısın istikrarlı kararlı olöak lazm ben genelde bi ay sonra pes ediyorum.sırf bunun için üyelik yaptm motive oluurum diye inşallah öylede olur.dışarı çıktım 45 dk tempolu yürüyşümü yaptm 15 dakilada evde bacak hareketleri ve mekik çektim duşumu aldm şimdi yeşil kahvemi.içiyorum.bugnlükte bitti

bugün 7.günüm 1 hafta oldu yürüyüş ve akşam hafif beslenmeye başlayalı..
ama adet olduğum için giden belli olmuyor yine de yılmak yok aynı şekil devam..
hesap yaptım her hafta 1.250 zayıflarsam 2 ayda istediğime ulaşıyorum yavaş olsun sağlıklı ,kalıcı olsun ..
herkese başarılar burada paylaşımlarımızı çoğaltırsak daha rahat devam ederiz yolumuza..
bol paylaşımlar, incecik günler dilerim :))))

iyi günlerr.benimde bugün bi haftam bitti 2 kilo verdim çok şükür.çok mutluyumm.durmak yok

günaydın.yazan kimse yok buraya.104. 6 yla başladğm maratonun 13. günü ve ben 100.9 olmşm son hız devammm

beni de alır mısınız aranıza??

evde ders çalışıyorum çooook hareketsizim. geçen gün 69ları gördüm bugün 68 kiloyum. hedefim bi 5 kilo verip hafiflemek, sağlığımı korumak, özellikle psikolojik sağlığımı.

yürüyüş en mantıklısı gibi ama günüme bir türlü oturtamadım. akşam üzeri yapmak en mantıklısı ama bana yakın olan güzel bir yürüyüş parkuru var orası da arabayla gitmelik mesafede yollar çok güvenli değil yürüyerek gitmek istemiyorum her yerde suriyeli dilenciler var. sokakta da araba egzos kokuları arasında yürümek istemiyorum ne yapacağım bilemedim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…