hadi gözün aydın canım böyle gdersen haftada iki kilo vermiş olacaksın darısı benim başıma...bikaç sorum olacak canm..Kaç kilo fazlan var hedefn kaç kilo vermek.?Bir saati birkeredemi yürüyosun?ben sabah akşam yarım saat yürüyorm mesela.birde zorlanmadan derken nasl yani anlamadım
anladım canım gerçi bi soruma cvp alamamşm kaç kilo fazlan var dye.canım yazmıştım 66 .6 çıktım bugün
hedefim 60- boyum 1.72
bir kerede 1 saat tempolu yürüyorum saat 6-7 civarı
zorlanmadan derken;kahvaltıya bayılırım çok severim güzel bir kahvaltı yapıyorum serbest öğün yani :))öğlen sandviç okulda olduğum için akşam yürüyüş sonrası hafif besleniyorum yoğurt,meyve,çay çünkü yürüyüş sonrası yemek yersem ters etki yapıyor bende ve hiç zorlanmıyorum bu beslenme sisteminde...
60 olduktan sonra inşallah çorba ve salata da ekleyeceğim akşama inşş. o günleri görürüm.
6 kilockmu6 kg vermek istiyorum canım
bugün karnımda acayip bi şişlik var adet olacağım galiba bugün veya yarın
o yüzden 1 hafta tartılmayacğım ama yürüyüşe ve akşam hafif yemeye devam :))
6 kilockmubenm 30 kg vermem lazm yolun çok başındaym daha benimde 3 gn önce almama ragmen bandım arıza verdiği için dışarı çıkıp yüryecm bırakmak yok aynen canm.bu yıl benm yılım olsn istyrm inşlh kurtulurz fazlalıklardan.adet haftası iki kilo fark edyord benim.yanlz benimki öle sanıyordm öyle değilmiş demk.bi hafta sonra tartlcaktm dayanamadm bugn üçngü günüm 800gr vermişim iyimi bu?
iyi günlerr.benimde bugün bi haftam bitti 2 kilo verdim çok şükür.çok mutluyumm.durmak yok