Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

Evet bugünkü yürüyüsüm. Ama çok yoruldum gercekten.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-10-20-31-17-1.png
    326,5 KB · Görüntüleme: 111
O zaman evde yürüyebilirsin, leslie walk at home yazarsan videolarını bulabilirsin, hatta bu forumda da var
Bende basladim leslie ye ama hrrgun ypamiyorum hftada kac gun yapsam faydasini gorurum?

Bende basladim leslie ye ama hrrgun ypamiyorum hftada kac gun yapsam faydasini gorurum?

Bence 1 mil bile olsa hergün yapın sadece 1 gun dinlenme olsun. 15 dk sürüyor 1 mil. O kadar az ki bu zamanı ayırmaya çalışın bence kendiniz için. Diğer günlerde 2 ya da 3 mil yapmaya calisirsiniz.

Bence 1 mil bile olsa hergün yapın sadece 1 gun dinlenme olsun. 15 dk sürüyor 1 mil. O kadar az ki bu zamanı ayırmaya çalışın bence kendiniz için. Diğer günlerde 2 ya da 3 mil yapmaya calisirsiniz.
şöyle oldu aslında 1 millik baya hafif geldi bana zaten normalde de sürekli yürüyüş yaptığım için..hergün okuldan dolayı yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyorum.denicem söylediğinz şekilde

merhaba arkadaslar 20 gun once bir diyete basladim yaptigim diyette yuruyus disinda hicbir spor onerilmiyor gunde 20-30 dk yuruyus zorunlu ama ben malesef hala baslayamadim bu topigi gorunce tam aradigim gazi buldum dedimbende baslayayim artik dimi evde kosu bandimda var nasilsa
konu sahibi arkadasimiz veya vakti olan baska bir arkadasa kalca basen ve bacak olculerimizi yazsak liste yapilsa 1 ay sonra olcup net incelmeyi gorsek daha cok motive olmaz miyiz ne dersiniz

Merhaba evde koşu bandınız varsa sizin için daha iyi bazen dışarı çıkmaya üşeniliyor yürüyüş yaparken sevdiğiniz diziyi izlerseniz sıkılmazsınız. Kendi ölçülerinizi buraya yazabilirsiniz tabikide

Evet bayanlar bugünde başlayalım sporumuza ben 1 saat sonra başlayacağım sizide beklerim

günde 1 saatimizi kendimize ayıralım elimizde ne varsa bırakıp spor yapmaya davet ediyorummm =)))

Oo super canım peki bacaklarin inceldi mi basen inceltiyomu ya da kalca inceliyor mu yuruyusle evet dersen cok heveslenirim yaaa ben de yaparım hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…