- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
yürüyüşü dışardamı yapıyorsunuz yoksa bantta mı?benimde verilecek bi 12 kilom varda yapıştı gitmiyo bi türlüBen 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım
sizi tebrik ederim, istikrar çok önemli, tabi sonucunu gördükçe insan daha da mutlu oluyor,yürüyüş yaparak gerçekten insan zayıflıyor. Önerim 40 dakika ile yürüyüşe başlamanız. Gerisi zaten kendiliğinden geliyor. Kesinlikle açık havada yapılan yürüyüş as olandır. bunu unutmamak gerekiyor. 40 dakika ile başladığım sabah yürüyüşlerine şimdi 1.5 saatle devam ediyorum ama bugün hava çok kötü yürüyemedim. içim içimi kemiriyor.
6 kilo verdim. Beni görenler "sanki 10 kilo vermişsin, 6 kilo değildir canım" falan diyor. Yürüyüşün nimetleri bu olsa gerek değil mi?
Bence yuruyusle verebilirsin. Gunde kendine 1 saat ayir. Okuyosun galiba ders calistigina gore.. Daha cok zamanin vardir diye dusunuyorm canim :)bende yenı basladım yururyuse 6-7 kılo vermek ıstıyorumevde ders calsıtgım ıcın otur otur ıyıce pasıflestım ve kılo aldım..artık kurtulmam gerek bu kılolardan
Disarda ya da evde farketmez bence. Onemli olan hareket etmek :)yürüyüşü dışardamı yapıyorsunuz yoksa bantta mı?benimde verilecek bi 12 kilom varda yapıştı gitmiyo bi türlü
birde çatlakları kaybettim derken selülitmi yada kilo mu demek istediniz acaba çünkü çatlak yürüyüşle gitmez diye biliyorum ama...
Canim bence evde yurumekde biseydir. Ben cikamadigm zamanlarda leslie yapiyorm evde..sizi tebrik ederim, istikrar çok önemli, tabi sonucunu gördükçe insan daha da mutlu oluyor,
dışarda yürüme konusunda kesinlikle size katılıyorum ama dışarda yürümeye zaman ve fırsatı olmayan biri olarak evde yapılan yürüyüşünde hiç yoktan iyi olduğunu düşünüyorum,umarım bende biran önce verebilirim şu kilolarımı
canım leslie denedin mi evde yapabilirsinBen yazın yürüyodum sabah aksam 1er saat cok da severim:) ama okul başladı sabah yürüyüş yapınca duş al dinlen derken yorgunluk çöküyo derse gitmek gelmiyo içimden.anca okula giderken yarım saat yürüyorum..şu selülitler gitsin ya berbat halde vücudum..her türlü zayıflanıyo abur cuburu kesince..ama selülittir çatlaktır gitmiyolar yakamı bırakmıyolaraçıkçası kürdür bitkisel yağdır onlar da olmuyo inanasım gelmioki devam ettireyim.yürüyüş fayda edermiki selülite?
Cok duydum ama denemedim.gercekten faydasi oluyomucanım leslie denedin mi evde yapabilirsin
Bende çok kiloluyum bir iki akşam yürüyüşe çıkıyordum ama 3. gün gözümde büyüyordu. Yok spor kıyafetini giy 4 kat in (apartman asansörsüz) yürü sonra tekrar 4 kat çık duşunu al üstünü değiştir o kadar gözümde büyüyordu ki. Forumda gezerken leslie ye rastladım. Nette videosunu buldum ve yaptım. Alt tarafı yürüyüş ne kadar zor olabilir ki diyordum ama terler içinde kaldım. Hiçbir tıkanma nefes nefese kalma durumu olmadı. Sadece yürüyüş değil arada yaptırdığı hareketlerle karın,bacak kaslarını falan çok güzel çalıştırıyor. Dışarda 3. gün bıraktığım yürüyüşü şimdi evde hergün yapıyorum. Eski bir halımız vardı onu seriyorum spor ayakkabımı giyiyorum yapıyorum sporumu. Şortumu giyiyorum ohh miss. Kesinlikle tavsiye ederim. 2 haftada 5 kilo verdim ve sıkılaştığımı hissettim.Cok duydum ama denemedim.gercekten faydasi oluyomu
Cok iyi tebrikler..darisi basima:) insaallah bi duzene oturtabilirim.peki benim hangi seviyede baslamam gerek hizli ve uzun yurumeye cok cok aliskinim hafif kalcak bi seviye olmamali.bi tavsiye istesem yapanlardan?Bende çok kiloluyum bir iki akşam yürüyüşe çıkıyordum ama 3. gün gözümde büyüyordu. Yok spor kıyafetini giy 4 kat in (apartman asansörsüz) yürü sonra tekrar 4 kat çık duşunu al üstünü değiştir o kadar gözümde büyüyordu ki. Forumda gezerken leslie ye rastladım. Nette videosunu buldum ve yaptım. Alt tarafı yürüyüş ne kadar zor olabilir ki diyordum ama terler içinde kaldım. Hiçbir tıkanma nefes nefese kalma durumu olmadı. Sadece yürüyüş değil arada yaptırdığı hareketlerle karın,bacak kaslarını falan çok güzel çalıştırıyor. Dışarda 3. gün bıraktığım yürüyüşü şimdi evde hergün yapıyorum. Eski bir halımız vardı onu seriyorum spor ayakkabımı giyiyorum yapıyorum sporumu. Şortumu giyiyorum ohh miss. Kesinlikle tavsiye ederim. 2 haftada 5 kilo verdim ve sıkılaştığımı hissettim.
Eğer hızlı ve uzun yürümeye alışkınsan leslie nin 3 millik videosuyla başlayabilirsin. 45 dklık bir program. 3 mil yaklaşık 5 km ye denk geliyor. İlk beş dk yavaş yavaş başlıyorsun sonra hızlanıyor. 3 mil yetmez dersen bunu 2 kere yapabilirsin. Ya da 1-2 millik videoları da var. Önce 1-2 mille başlarsın arkasına hemen 3 millik yürürsün. Karar senin canım. Ben direk 3 millikle başlamıştım ertesi gün hamlama yorulma falan hissetmedim.Cok iyi tebrikler..darisi basima:) insaallah bi duzene oturtabilirim.peki benim hangi seviyede baslamam gerek hizli ve uzun yurumeye cok cok aliskinim hafif kalcak bi seviye olmamali.bi tavsiye istesem yapanlardan?