Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazla yüklenmişsiniz kendinize 1 saat yürümeniz yeterliydi böyle çabuk bıkarsınızEvet bugünkü yürüyüsüm. Ama çok yoruldum gercekten.
Ya şimdi benim pek dışarıya çıkma imkanım olmuyo çıksamda babacığım izin vermez çıkamam yanı diyorum ki evde yürüsem bizim ev büyük hol uzun olur mu bu arada boyum 160 kilom da tam 60
aslina bakarsaniz bir bucuk saat normal yürüyüs yaptim, ardinda haliyle normal yürüyüslerimde bu cikti ortaya.Çok fazla yüklenmişsiniz kendinize 1 saat yürümeniz yeterliydi böyle çabuk bıkarsınız
Bende basladim leslie ye ama hrrgun ypamiyorum hftada kac gun yapsam faydasini gorurum?O zaman evde yürüyebilirsin, leslie walk at home yazarsan videolarını bulabilirsin, hatta bu forumda da var
Bende basladim leslie ye ama hrrgun ypamiyorum hftada kac gun yapsam faydasini gorurum?
şöyle oldu aslında 1 millik baya hafif geldi bana zaten normalde de sürekli yürüyüş yaptığım için..hergün okuldan dolayı yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyorum.denicem söylediğinz şekildeBence 1 mil bile olsa hergün yapın sadece 1 gun dinlenme olsun. 15 dk sürüyor 1 mil. O kadar az ki bu zamanı ayırmaya çalışın bence kendiniz için. Diğer günlerde 2 ya da 3 mil yapmaya calisirsiniz.
Aa harikasınız araştıracağım teşekkürlerO zaman evde yürüyebilirsin, leslie walk at home yazarsan videolarını bulabilirsin, hatta bu forumda da var
merhaba arkadaslar 20 gun once bir diyete basladim yaptigim diyette yuruyus disinda hicbir spor onerilmiyor gunde 20-30 dk yuruyus zorunlu ama ben malesef hala baslayamadim bu topigi gorunce tam aradigim gazi buldum dedimbende baslayayim artik dimi evde kosu bandimda var nasilsa
konu sahibi arkadasimiz veya vakti olan baska bir arkadasa kalca basen ve bacak olculerimizi yazsak liste yapilsa 1 ay sonra olcup net incelmeyi gorsek daha cok motive olmaz miyiz ne dersiniz
Merhaba evde koşu bandınız varsa sizin için daha iyi bazen dışarı çıkmaya üşeniliyor yürüyüş yaparken sevdiğiniz diziyi izlerseniz sıkılmazsınız. Kendi ölçülerinizi buraya yazabilirsiniz tabikidemerhaba arkadaslar 20 gun once bir diyete basladim yaptigim diyette yuruyus disinda hicbir spor onerilmiyor gunde 20-30 dk yuruyus zorunlu ama ben malesef hala baslayamadim bu topigi gorunce tam aradigim gazi buldum dedimbende baslayayim artik dimi evde kosu bandimda var nasilsa
konu sahibi arkadasimiz veya vakti olan baska bir arkadasa kalca basen ve bacak olculerimizi yazsak liste yapilsa 1 ay sonra olcup net incelmeyi gorsek daha cok motive olmaz miyiz ne dersiniz
Oo super canım peki bacaklarin inceldi mi basen inceltiyomu ya da kalca inceliyor mu yuruyusle evet dersen cok heveslenirim yaaa ben de yaparım hemennBen 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım