Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

Evet bugünkü yürüyüsüm. Ama çok yoruldum gercekten.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-10-20-31-17-1.png
    Screenshot_2015-10-10-20-31-17-1.png
    326,5 KB · Görüntüleme: 111
Bende basladim leslie ye ama hrrgun ypamiyorum hftada kac gun yapsam faydasini gorurum?

Bence 1 mil bile olsa hergün yapın sadece 1 gun dinlenme olsun. 15 dk sürüyor 1 mil. O kadar az ki bu zamanı ayırmaya çalışın bence kendiniz için. Diğer günlerde 2 ya da 3 mil yapmaya calisirsiniz.

Bence 1 mil bile olsa hergün yapın sadece 1 gun dinlenme olsun. 15 dk sürüyor 1 mil. O kadar az ki bu zamanı ayırmaya çalışın bence kendiniz için. Diğer günlerde 2 ya da 3 mil yapmaya calisirsiniz.
şöyle oldu aslında 1 millik baya hafif geldi bana zaten normalde de sürekli yürüyüş yaptığım için..hergün okuldan dolayı yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyorum.denicem söylediğinz şekilde:KK51:

merhaba arkadaslar 20 gun once bir diyete basladim yaptigim diyette yuruyus disinda hicbir spor onerilmiyor gunde 20-30 dk yuruyus zorunlu ama ben malesef hala baslayamadim bu topigi gorunce tam aradigim gazi buldum dedim:KK45:bende baslayayim artik dimi evde kosu bandimda var nasilsa
konu sahibi arkadasimiz veya vakti olan baska bir arkadasa kalca basen ve bacak olculerimizi yazsak liste yapilsa 1 ay sonra olcup net incelmeyi gorsek daha cok motive olmaz miyiz ne dersiniz

merhaba arkadaslar 20 gun once bir diyete basladim yaptigim diyette yuruyus disinda hicbir spor onerilmiyor gunde 20-30 dk yuruyus zorunlu ama ben malesef hala baslayamadim bu topigi gorunce tam aradigim gazi buldum dedim:KK45:bende baslayayim artik dimi evde kosu bandimda var nasilsa
konu sahibi arkadasimiz veya vakti olan baska bir arkadasa kalca basen ve bacak olculerimizi yazsak liste yapilsa 1 ay sonra olcup net incelmeyi gorsek daha cok motive olmaz miyiz ne dersiniz

Merhaba :-) evde koşu bandınız varsa sizin için daha iyi bazen dışarı çıkmaya üşeniliyor :-) yürüyüş yaparken sevdiğiniz diziyi izlerseniz sıkılmazsınız. Kendi ölçülerinizi buraya yazabilirsiniz tabikide :-)

Evet bayanlar bugünde başlayalım sporumuza ben 1 saat sonra başlayacağım sizide beklerim :-)

günde 1 saatimizi kendimize ayıralım elimizde ne varsa bırakıp spor yapmaya davet ediyorummm =)))

Ben 2 aydır her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum bacaklarımdaki çatlakları yüzde seksen kaybettim. 8 kilo verdim ama artık tek başıma değil hep beraber spor yapalım isterim gelin beraber yürüyüş planları yapalım :-)
Oo super canım peki bacaklarin inceldi mi basen inceltiyomu ya da kalca inceliyor mu yuruyusle evet dersen cok heveslenirim yaaa ben de yaparım hemenn

X