İnşallah. Kişi 24 gün üst üste açık havada spor yaparsa artık alışkanlık oluyormuş. Ben 4 ayda toplam belki 4 gün yürüyüş yapmamışımdır. Artık vücudum açık havaya çık, çık, hadi çık diye beni zorluyor. iyi de yapıyor. Keşke yaz bitmezseinşallah yürüyüşü hiç nırakmazsınız =) bir günlük kaçamaktan bişey olmaz önemli olan devamını getirmemek =)
Spor yapmak için illa yürüyüş yapmak gerekmiyor aslında güzel havada çıkın dışarı kötü havada evde yapılacak bir sürü egzersizler var üstelik illa 1 saat spor yapılcak diye bir şeyde yok dışarı çıkamayacağınız havalarda evde yarım saatte egzersiz yapsanız da olurİnşallah. Kişi 24 gün üst üste açık havada spor yaparsa artık alışkanlık oluyormuş. Ben 4 ayda toplam belki 4 gün yürüyüş yapmamışımdır. Artık vücudum açık havaya çık, çık, hadi çık diye beni zorluyor. iyi de yapıyor. Keşke yaz bitmezseBen maalesef kışı hiç sevmiyorum ve kışın karda, yağmurda, çamurda dışarıda olmayı sevmiyorum.
yürüyüş yaparken dizi film falan izlerseniz daha çabuk alışırsınızSelam kizlar. Ben de 12-13 gundur kosu bandinda 1 saat yuruyorum, arada birkac gun yapmadigim oldu. Hala zorla cikiyorum kosu bandina, aliskanlik haline getiremedim henuz :)
Benim de koşu bandı var birer gün arayla yürümek daha iyiymiş ben maksimum 30 dk tempolu yürüyorum bugün beraber yürüyelim mi temennimiz ince basenler olsunmerhabalar:)))
bende zayıf bacaklar, ince bir basen istiyorum. koşu bandım var ve yürüyüş yaparak zayıflayan çok insan olduğunu biliyorum. tabii biraz da yediklere dikkat ederek:))) bende düzenli yürüyüş yapmak ve zayıflamak istiyorum... şu an kalçam 111cm((( çizelge yapsak haftalık cm ölçüsü yazsak ve her gün tik atsak yürüdük diye belki daha motive oluruz ne dersiniz?
Basen ve ince bacak yürüyüşle çok kolay. Bende olduğu gibi.merhabalar:)))
bende zayıf bacaklar, ince bir basen istiyorum. koşu bandım var ve yürüyüş yaparak zayıflayan çok insan olduğunu biliyorum. tabii biraz da yediklere dikkat ederek:))) bende düzenli yürüyüş yapmak ve zayıflamak istiyorum... şu an kalçam 111cm((( çizelge yapsak haftalık cm ölçüsü yazsak ve her gün tik atsak yürüdük diye belki daha motive oluruz ne dersiniz?
yürüdüm çarşamba:)))Benim de koşu bandı var birer gün arayla yürümek daha iyiymiş ben maksimum 30 dk tempolu yürüyorum bugün beraber yürüyelim mi temennimiz ince basenler olsun
Ben hergün 2 saat spor yapıyorummen son çarşamba yürümüştüm. bugün gene bir gaz çıktım koşu bandına:)))
hadi kızlarrrr yok mu yürüyüşe devam eden?
Tabikide yarım saatin bile vucuda nasıl faydası var bir bilselersüpermişcanım bana o kadarı fazla geliyor. 30- 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum. hiç yoktan iyidir