Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

inşallah yürüyüşü hiç nırakmazsınız =) bir günlük kaçamaktan bişey olmaz önemli olan devamını getirmemek =)
İnşallah. Kişi 24 gün üst üste açık havada spor yaparsa artık alışkanlık oluyormuş. Ben 4 ayda toplam belki 4 gün yürüyüş yapmamışımdır. Artık vücudum açık havaya çık, çık, hadi çık diye beni zorluyor. iyi de yapıyor. Keşke yaz bitmezse Ben maalesef kışı hiç sevmiyorum ve kışın karda, yağmurda, çamurda dışarıda olmayı sevmiyorum.

Spor yapmak için illa yürüyüş yapmak gerekmiyor aslında güzel havada çıkın dışarı kötü havada evde yapılacak bir sürü egzersizler var üstelik illa 1 saat spor yapılcak diye bir şeyde yok dışarı çıkamayacağınız havalarda evde yarım saatte egzersiz yapsanız da olur insan vucudunu neye alıştırmak istersen 21 gün sonra alışıyormuş ben 4 aydır hergün spor yapıyorum ve yapmadığım günler kendimi suçlu hissediyorum alışkanlık yapmalısınız bencede

Selam kizlar. Ben de 12-13 gundur kosu bandinda 1 saat yuruyorum, arada birkac gun yapmadigim oldu. Hala zorla cikiyorum kosu bandina, aliskanlik haline getiremedim henuz :)

Selam kizlar. Ben de 12-13 gundur kosu bandinda 1 saat yuruyorum, arada birkac gun yapmadigim oldu. Hala zorla cikiyorum kosu bandina, aliskanlik haline getiremedim henuz :)
yürüyüş yaparken dizi film falan izlerseniz daha çabuk alışırsınız

yarım saat zumba aerobik egzersizleri yaptım
yarım saat açık havada yürüdüm
25 dakikada yürüyüş bandında yarı koşu yarı yürüyüş karışımı bişeyler yaptım selülitsiz bi hayattt istiyoruummm
spora devam bide tabi çeneyi tutmaya devam

5 ayın sonunda toplam 9 kilo zayıfladım. Açık havada günde 40 dakika ile yürüyüşlere başladım. Zamanla yürüyüş dakikalarımı artırdım ve artık en az 1.5 saat yürüyorum. Yavaş bir tempo ile. Açık havada yapılan yürüyüşün daha çok zayıflattığı gerçek. İmkanı olan açık havayı tercih etmelidir. Artık havalar soğudu. Soğuk havada yürüyüşe çıkamam sanıyorum.

merhabalar:)))
bende zayıf bacaklar, ince bir basen istiyorum. koşu bandım var ve yürüyüş yaparak zayıflayan çok insan olduğunu biliyorum. tabii biraz da yediklere dikkat ederek:))) bende düzenli yürüyüş yapmak ve zayıflamak istiyorum... şu an kalçam 111cm((( çizelge yapsak haftalık cm ölçüsü yazsak ve her gün tik atsak yürüdük diye belki daha motive oluruz ne dersiniz?

Benim de koşu bandı var birer gün arayla yürümek daha iyiymiş ben maksimum 30 dk tempolu yürüyorum bugün beraber yürüyelim mi temennimiz ince basenler olsun

Basen ve ince bacak yürüyüşle çok kolay. Bende olduğu gibi.

Benim de koşu bandı var birer gün arayla yürümek daha iyiymiş ben maksimum 30 dk tempolu yürüyorum bugün beraber yürüyelim mi temennimiz ince basenler olsun
yürüdüm çarşamba:)))
dün yürüyemedim. bugün hiç hevesim yok ama yürümek gerek di mi

en son çarşamba yürümüştüm. bugün gene bir gaz çıktım koşu bandına:)))
hadi kızlarrrr yok mu yürüyüşe devam eden?

süpermiş canım bana o kadarı fazla geliyor. 30- 45 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum. hiç yoktan iyidir

Bir başlık açayım yürüyüş arkadaşları bulayım derken bu başlığı buldum beni de alın aranıza 1.65 boy 75 kiloyum. Hergün 1 saat yürüycem ben de. Bacaklarım çok kalın yani bileğim de dahil çocukluğumdan beri kalın. Tek korkum yürüyüşle kaslanıp daha da kalınlaşması. Böyle bir şey olur mu?

Ben her gün 1.30 saat yürüyüş yapıyorum olmadı hatta bacaklarım zayıfladı .ama bu konuda yeterli bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…