Birbirimize destek verip gelin Yürüyüşle zayıflayalım

bende 1 saat 20 dkka yürüdüm =) 3 saat çok değilmi biraz dışardamı koşu bandındamı nasıl yürüdünüz =)
10 sene evimde koşu bandı vardı vf ben belki 10 kez kullandım sonra onu sattım dışarıda yürüyüş parkuru var Can'ım orada yürüyorum Oray'a yürüyerek gidiyorum 1 saat gidiş geliş 2 saat orada yürümem oluyor ben çok seviyorum dışarıda yürümeyi

çok güzel evet dışarda yürümenin çok daha faydası varmış zaten =)

Geçenlerde bir haber vardı. Son bilimsel çalışmalar sonucunda açık havada yapılan yürüyüşün zayıflattığı yönündeydi. Hücrelere giren oksijen daha fazla zayıflamaya sebep oluyormuş. Şimdi bir kitap okuyorum. Çok çoooooook beğendim. Bu kitap ASLAAA bir diyet kitabı değildir. Hepinize öneriyorum. Bu kitapta da açık havada yavaş yavaş yürümek etkilidir diyor. Hızlı kendini yoracak yürüyüş ve aktiviteler ancak vücuda hasar verir diye yazmakta. Kitabın adı "Zayıflamada SonSÖZ" Deniz Egece'nin. Sizlere tavsiyem okuyunuz. Bu kitabı bir arkadaşım bana önermişti. İlk okuduğunda çok etkisi olmamış. İkinci okuduğunda hiç diyet yapmadan tam 5 kiloyu bir ayda vermiş. Açık havada eğlene eğlene yürüdüm ve bana zararlı olan besinlerden kaçındım diyor.

Açık havada hiç kendimi yormadan yavaş yavaş yürüyerek 5 ayda tam 9 kilo verdiğimi burada yazmıştım. Soğuk havayla aram hiç iyi değil maalesef. Son bir aydır yürümüyorum. Mayıs ayına gelmeyi bekliyorum. Bu bir ayda tekrar 1 kilo aldım. Moralim çok bozuk ama bu kitap sanıyorum bana faydalı olacak.

Yürüyüş e basladin mi canim kalca olcun kC cm oldu

Arkadaslar hepinize yaziyorummm
Diyorum ki simdi basen kalca olculerimizi alalim yürüyüşe baslayalim 1 ay sonra tekrar olculelim ne dersinizzz

Ben 4 ayda 14 kilo verdim hiç bayılmadan açlık hissetmeden istediğimi yiyerek inşallah 1 ocak 2016 ya kadar 1 kilo daha vermiş olabilirsem 15 kilo vermiş olacağım hiç bir sağlık sorunum olmadı sizde başarabilirsiniz yeterki isteyin

Canım basladin mi yürüyüşe

En başta kocaman tebrikler. Harikasınız.
Açık havada mı yürüdünüz ve kaç saat yürüdünüz?

Yürüyüş e basladin mi canim kalca olcun kC cm oldu
basladım ve bitirdim:/
o kadar düzensiz yürümeyle bile herkes kilo verdiğimi söyledi. oysaki kilomda değişiklik pek yok sanırım sıkılaştım. ama iznim bitti ve işe döndüm şu an vakit bulamıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…