• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
57 idi hamile kaldığım ay 23 e düştü
Benmde genelde 40 larda.
Onceden oyle degildi..
Baktim stresten bi iniyor bi dusuyor
Bende koyver gitsin dedim.
Adetlerimde geliyor.. gelmediginde kanamam az oldugunda yukseldigni anliyorum. Ama anlik birsey hep ayni durmuyor.. onceden 20 lerdeydi hep.

Bir doktora danışın derim . tedavisi çok basit minnacık bir şişenin içinde iki hap var içiyorsunuz bu kadar. Zaten sizinki çok yüksek değilmiş en azından içiniz rahatlar

Bir doktora danışın derim . tedavisi çok basit minnacık bir şişenin içinde iki hap var içiyorsunuz bu kadar. Zaten sizinki çok yüksek değilmiş en azından içiniz rahatlar
Yok ictim zaman zaman. Ama surekli iyi degil.. o etkili bir ilac.. sordum doktor ilac bile vermedi. 2 doktor da tup bebek doktorumda bi kere baya kullandirtti.. Embriyolara filanda etkisi olmadi.

Yok ictim zaman zaman. Ama surekli iyi degil.. o etkili bir ilac.. sordum doktor ilac bile vermedi. 2 doktor da tup bebek doktorumda bi kere baya kullandirtti.. Embriyolara filanda etkisi olmadi.
Tabi hormon sonuçda eğer önceden kullandıysanız sık tekrarlamamak lazım

Tek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin
Aynen oyle. Biz de gecen sene yazin gebelik planladigimizda ozel bir hastanenin iyi tabir edilen doktoruna gitmistik us yapildi bazi kan tahlilleri yapildi hepsi normal cikti. 1 yil olmayınca esim urolojiye gitti, cok sukur herseyi normal cikti. Bu sefer benim aklima hormonlar geldi. Hormonlarima baktirdim ve prolaktinim yuksek cikti. Su an parlodel kullaniyorum.

Aynen oyle. Biz de gecen sene yazin gebelik planladigimizda ozel bir hastanenin iyi tabir edilen doktoruna gitmistik us yapildi bazi kan tahlilleri yapildi hepsi normal cikti. 1 yil olmayınca esim urolojiye gitti, cok sukur herseyi normal cikti. Bu sefer benim aklima hormonlar geldi. Hormonlarima baktirdim ve prolaktinim yuksek cikti. Su an parlodel kullaniyorum.
Ben prolaktin tedavisi gördükten sonraki ay hamile kaldım umarım sizinde öyle olur

Tabi hormon sonuçda eğer önceden kullandıysanız sık tekrarlamamak lazım
Bu arada hayirli olsun. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin prolaktin kac cikmisti ve hangi ilaci kullanıyordunuz? Bir de ilaci kullandiktan sonra hangi ay hamile kaldiniz? Kusura bakmayin durumu bana benzer birini bulunca aklimdakileri sormak istedim.

Cok tesekkur ederim. Insallah. Benimde bir bucuk ay oldu prolaktinim cok sukur dusmus ama su an goguslerim asiri hassas adet olacak gibiyim.😕
Ben de kasıklarımda adet sancısı götür büyümesi ile adet beklerken hamile olmuştum. Allah ne zaman nasip ederse artık iyi düşünün

Ben de kasıklarımda adet sancısı götür büyümesi ile adet beklerken hamile olmuştum. Allah ne zaman nasip ederse artık iyi düşünün
Kesinlikle. Allah nasip ederse ne olursa olsun oluyor. Sizin adiniza cok sevindim ya. Darisi başımıza insAllah. Bu arada cok soru sordum ama siz hangi ilaci kullanmistiniz?

Bu arada hayirli olsun. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin prolaktin kac cikmisti ve hangi ilaci kullanıyordunuz? Bir de ilaci kullandiktan sonra hangi ay hamile kaldiniz? Kusura bakmayin durumu bana benzer birini bulunca aklimdakileri sormak istedim.
57 çıkmıştı prolaktinim . dostinex 2 li kullandım. 23 e düştü sonra. Kullandıktan sonraki ay hamile kaldım

Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum 💕🙏🏻👼🏻Eki Görüntüle 2544029
Ben de Mart ayından beri beklemedeyim. Gerçekten insan çok strese giriyor ve üzülüyor. Duygularım okadar karışıkki ya olmazsa düşüncesi insanı üzmeye yetiyor. Bundan 1 yıl sonra olacağını bilsem üzülmeye eğim ama o olmama ihtimali insanı çok üzüyor ben de doktora gittim muayene oldum hormon testlerim bakıldı troid 4,65 çıktı onun dışında hiç bir şey yok hatta doktor troid içinde troid hastası değilsin 2,50 altında olması iyi gebe iken dedi aMa hamileliğe engel değil dedi. Ama bu ay 8 ay dolacak hala bebiş yok. 2yıllık evleyim hemen istemedik. İsteyince de hemen olur demiştik. Yani öyle sanmıştık. Öyle olmuyormuş. Bizim için öyle olmadı. Öğretmenim çocukları gördükçe herkesin birçocupu var benim de olur elbet insanlar ne süreçler geçirmiş diyorum ama tam adete yakın zamanlar böyle aptallaşıyorum. Bunalıyorum buraya da uzun zamandır bakıyorum ilk kez bir şey yazdım umuyorum Allah hepimizin dualarımızı kabul eder. İçinde bana da yer verir. İçimi birden döktüm size. Çok rahatladım.

Ben de Mart ayından beri beklemedeyim. Gerçekten insan çok strese giriyor ve üzülüyor. Duygularım okadar karışıkki ya olmazsa düşüncesi insanı üzmeye yetiyor. Bundan 1 yıl sonra olacağını bilsem üzülmeye eğim ama o olmama ihtimali insanı çok üzüyor ben de doktora gittim muayene oldum hormon testlerim bakıldı troid 4,65 çıktı onun dışında hiç bir şey yok hatta doktor troid içinde troid hastası değilsin 2,50 altında olması iyi gebe iken dedi aMa hamileliğe engel değil dedi. Ama bu ay 8 ay dolacak hala bebiş yok. 2yıllık evleyim hemen istemedik. İsteyince de hemen olur demiştik. Yani öyle sanmıştık. Öyle olmuyormuş. Bizim için öyle olmadı. Öğretmenim çocukları gördükçe herkesin birçocupu var benim de olur elbet insanlar ne süreçler geçirmiş diyorum ama tam adete yakın zamanlar böyle aptallaşıyorum. Bunalıyorum buraya da uzun zamandır bakıyorum ilk kez bir şey yazdım umuyorum Allah hepimizin dualarımızı kabul eder. İçinde bana da yer verir. İçimi birden döktüm size. Çok rahatladım.
Sizi okadar iyi anliyorum ki bizde iki yillik evliyiz hemen istemedik istryince hemen olur sandik bizde hic oyle dsgilmis gercekten 😥 psikolojik olarak insani cok yipratan zorlu bir yol ama inaniyorum ki hepimizin birgun kicagi solucak meleklerimiz gelicek. Isteyem herkese allah nasip etsin insallah 🤲🏼 aklina geldikce yaz konusur hep berbaer dertlesiriz, bu ayi degeelendirsiniz mi bu arada bat gunun nezaman ? 😊

Ben de 3 yillik evliyim bizde 1 yili geckindir istiyoruz. En son prolaktinim biraz yuksek cikti parlodel kullanmaya basladim. Yaklasik 40 falan oldu. Prolaktinim cok sukur dustu ama cumartesiden brri adet belirtilerim var. Normalde 32 33 gunde bir olurdum sanirim ilactan 24. Gunde belirtiler basladi. Bugün 27.gun. Sabah hamilelik testi yaptim sonuc yine negatif. Allah nasip ederse olur o apayri bir konu ama agladim aglayacayim. Işim insanlarla ama bugun insan yuzu gormek istemiyorum. Eve gidip hickira hickira aglamak istiyorum sadece.

Ben de 3 yillik evliyim bizde 1 yili geckindir istiyoruz. En son prolaktinim biraz yuksek cikti parlodel kullanmaya basladim. Yaklasik 40 falan oldu. Prolaktinim cok sukur dustu ama cumartesiden brri adet belirtilerim var. Normalde 32 33 gunde bir olurdum sanirim ilactan 24. Gunde belirtiler basladi. Bugün 27.gun. Sabah hamilelik testi yaptim sonuc yine negatif. Allah nasip ederse olur o apayri bir konu ama agladim aglayacayim. Işim insanlarla ama bugun insan yuzu gormek istemiyorum. Eve gidip hickira hickira aglamak istiyorum sadece.
Psikolojik olarak fazlasiyla yipranoyoruz umarim allah yuzumuzu guldurur😓 umarim minik mucizene bir an once kavusursun haberini bir sonraki aya alirsin insallahh 🤲🏼 bu gunleri cift cizgiyi gorerek bir cirpida unutmaya hazirim.
Benimde 27. Gunum 28 gunds bir adet goruyorum suan diken ustundeyimmmm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yarin bat hayirlisi artik erken gebelik yapsam mi yoksa beklesem mi gunum gecmesini

Merhaba canım ben de hemen hemen seninle aynı dönemde başladım çalışmalara beş ay olmadı ama bu ay çok şükür oldu🙏 İnşallah sen ve isteyen tüm herkese Rabbim bebiş nasip etsin kucaklarınızı doldursun gerçekten kafaya takmadığın zaman oluyor ben bizzat yaşadım bu ay hiç beklemiyordum ve üç defa değerlendirme oldu düşün erken yumurtlama olmuyormuş ben de hep gün aşırı deniyordum olmuyordu ama nasip işte gerçekten ne zaman nasipse o zaman olacak 🤲🤲🤲🤗🤗🤗
Hayırlı olsun inşallah canım 💕Allahım sağlıklı sıhhatli evlat etsin inşallah 🙏👶

Back