• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi oneririm yumurtalarinizin nezaman yumurtladigini ve nezaman catladigini eya catlamadigini herseyi takip edebiliyorsunuz.internette gittigidiyor da ata cok uyguna coklu paketleri var aderiniz bittigi gun baslayabilirsiniz takibe. Denememte fayda bende takipteyim bakalim 😊 umarim allah gonlumuze gore verir herbirimizin 🙏🏻👼🏻
Çok teşekkür amin inş 🙏🏻🙏🏻Takibe başlim bende adetim biter bitmez .inş faydasını görürüm bende

selam kızlar :KK54:bende 1 buçuk senedir uğraşıyorum femara kullandım agnucaston kullandım hayıt tohumu içtim incir kürüde yaptım ama tık yok derdi neyse artık . ovulasyon testide yapıyorum 3 aydır. inat etti olmuyor kısmet artık
Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum aynen olmuyor bir türlü bahara kadar beklicem eğer hala olmazsa tüp bebek düşünüyorum başka çare yok çünkü

Ovulasyon testi oneririm yumurtalarinizin nezaman yumurtladigini ve nezaman catladigini eya catlamadigini herseyi takip edebiliyorsunuz.internette gittigidiyor da ata cok uyguna coklu paketleri var aderiniz bittigi gun baslayabilirsiniz takibe. Denememte fayda bende takipteyim bakalim 😊 umarim allah gonlumuze gore verir herbirimizin 🙏🏻👼🏻
Size oldu mu faydası peki ?

Benimde 3. Denem ovulasyonla henuz tutturamadik 😓 ama tam günlerini değerlendiriyoruz o yönden aklimda şüphe kalmıyor. kısmet iste rabbim nasil eder elbet birgun :dua:
Amin elbette nasip olacak zamanı var hala demekki sabırla beklicez 🙏🏻 Sıkma canını hiç streste en büyük düşmanı kalbini ferah tut

Merhaba kızlar bende 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay takibi bıraktım artık yoruldum çünkü inşallah sürpriz bir şekilde gelir ve burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder, Allah başka birine edilen duayı daha makbul görür ve melekler o edilen duayı senin için de amin derler...💛

Kafaya takmamak düşünmemek en önemli etken bu. Sureklı bebek fıkrını dusunmemek

Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum 💕🙏🏻👼🏻Eki Görüntüle 2544029
Bende kalamadim ☻

Merhaba kızlar bende 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay takibi bıraktım artık yoruldum çünkü inşallah sürpriz bir şekilde gelir ve burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder, Allah başka birine edilen duayı daha makbul görür ve melekler o edilen duayı senin için de amin derler...💛
Ne guzel yazmissiniz 😊Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin 🤲🏼💫

Tek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin
Kacti prolaktininiz..

18 ay sonra oldu canim benimde ilk cocugum. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor. Diger aylardan farkli hic bisey yapmamistim 18. Ayda ama o ay tutmasi gerekiyormus demekki:)

Kesinlikle Allah kararlaştırıyor, biraz da tevekkül etmek lazım. Tabiki hepimiz ediyoruz bende 14 aydır bekliyorum. 37 yaşımdayım. Daha faza yaşım geçsin istemiyorum ama gel görkü Allah'tan canım. Bu ay farklı olarak C LİFE macuna başladım. Faydasını görürsem mutlaka yazacağım sizlere.

Kesinlikle Allah kararlaştırıyor, biraz da tevekkül etmek lazım. Tabiki hepimiz ediyoruz bende 14 aydır bekliyorum. 37 yaşımdayım. Daha faza yaşım geçsin istemiyorum ama gel görkü Allah'tan canım. Bu ay farklı olarak C LİFE macuna başladım. Faydasını görürsem mutlaka yazacağım sizlere.
Olucak olucak rabbim vericek isteyen herkese insallah sadece herseyin bir zamanı var onun icin bekliyoruz 🙏🏽 insan oğlu iste hemen olsun diye sabırsızlanıyor 😊😊 faydası olursa mutlaka yazın olur mu :KK24:

Back