Çok teşekkür amin inş Takibe başlim bende adetim biter bitmez .inş faydasını görürüm bendeOvulasyon testi oneririm yumurtalarinizin nezaman yumurtladigini ve nezaman catladigini eya catlamadigini herseyi takip edebiliyorsunuz.internette gittigidiyor da ata cok uyguna coklu paketleri var aderiniz bittigi gun baslayabilirsiniz takibe. Denememte fayda bende takipteyim bakalim umarim allah gonlumuze gore verir herbirimizin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım
- Konu Sahibi M i h r a
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum aynen olmuyor bir türlü bahara kadar beklicem eğer hala olmazsa tüp bebek düşünüyorum başka çare yok çünküselam kızlar bende 1 buçuk senedir uğraşıyorum femara kullandım agnucaston kullandım hayıt tohumu içtim incir kürüde yaptım ama tık yok derdi neyse artık . ovulasyon testide yapıyorum 3 aydır. inat etti olmuyor kısmet artık
Size oldu mu faydası peki ?Ovulasyon testi oneririm yumurtalarinizin nezaman yumurtladigini ve nezaman catladigini eya catlamadigini herseyi takip edebiliyorsunuz.internette gittigidiyor da ata cok uyguna coklu paketleri var aderiniz bittigi gun baslayabilirsiniz takibe. Denememte fayda bende takipteyim bakalim umarim allah gonlumuze gore verir herbirimizin
Benimde 3. Denem ovulasyonla henuz tutturamadik ama tam günlerini değerlendiriyoruz o yönden aklimda şüphe kalmıyor. kısmet iste rabbim nasil eder elbet birgunSize oldu mu faydası peki ?
- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Herhangi bi sorununuz varmıydıBende 1.5 yıldır uğraşıyorum aynen olmuyor bir türlü bahara kadar beklicem eğer hala olmazsa tüp bebek düşünüyorum başka çare yok çünkü
Amin elbette nasip olacak zamanı var hala demekki sabırla beklicez Sıkma canını hiç streste en büyük düşmanı kalbini ferah tutBenimde 3. Denem ovulasyonla henuz tutturamadik ama tam günlerini değerlendiriyoruz o yönden aklimda şüphe kalmıyor. kısmet iste rabbim nasil eder elbet birgun
Herhangi bi sorununuz varmıydı
[/QUOT herhangi bir sorun yok tüm testleri yaptırdık hsg bile çektirdim her şey temiz eşimin de öyle bi sıkıntı yok onda da ama neden olmuyor hala anlayamadım sizin peki ?
Amin cümlemizinRabbim saglikli bebek nasip etsin tum isteyenlere insallah
AMİNNN TUM ISTEYENLEE INSALLAHRabbim saglikli bebek nasip etsin tum isteyenlere insallah
Merhaba kızlar bende 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay takibi bıraktım artık yoruldum çünkü inşallah sürpriz bir şekilde gelir ve burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder, Allah başka birine edilen duayı daha makbul görür ve melekler o edilen duayı senin için de amin derler...
- 22 Ekim 2019
- 109
- 123
- 18
- 31
Bende kalamadim ☻Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum Eki Görüntüle 2544029
Ne guzel yazmissiniz Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesinMerhaba kızlar bende 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay takibi bıraktım artık yoruldum çünkü inşallah sürpriz bir şekilde gelir ve burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder, Allah başka birine edilen duayı daha makbul görür ve melekler o edilen duayı senin için de amin derler...
Teşekkür ederimamin canımNe guzel yazmissiniz Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Kacti prolaktininiz..Tek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin
- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Kesinlikle Allah kararlaştırıyor, biraz da tevekkül etmek lazım. Tabiki hepimiz ediyoruz bende 14 aydır bekliyorum. 37 yaşımdayım. Daha faza yaşım geçsin istemiyorum ama gel görkü Allah'tan canım. Bu ay farklı olarak C LİFE macuna başladım. Faydasını görürsem mutlaka yazacağım sizlere.
Olucak olucak rabbim vericek isteyen herkese insallah sadece herseyin bir zamanı var onun icin bekliyoruz insan oğlu iste hemen olsun diye sabırsızlanıyor faydası olursa mutlaka yazın olur muKesinlikle Allah kararlaştırıyor, biraz da tevekkül etmek lazım. Tabiki hepimiz ediyoruz bende 14 aydır bekliyorum. 37 yaşımdayım. Daha faza yaşım geçsin istemiyorum ama gel görkü Allah'tan canım. Bu ay farklı olarak C LİFE macuna başladım. Faydasını görürsem mutlaka yazacağım sizlere.
Tabiki seve seve....Olucak olucak rabbim vericek isteyen herkese insallah sadece herseyin bir zamanı var onun icin bekliyoruz insan oğlu iste hemen olsun diye sabırsızlanıyor faydası olursa mutlaka yazın olur mu