• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojik olarak fazlasiyla yipranoyoruz umarim allah yuzumuzu guldurur😓 umarim minik mucizene bir an once kavusursun haberini bir sonraki aya alirsin insallahh 🤲🏼 bu gunleri cift cizgiyi gorerek bir cirpida unutmaya hazirim.
Benimde 27. Gunum 28 gunds bir adet goruyorum suan diken ustundeyimmmm 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yarin bat hayirlisi artik erken gebelik yapsam mi yoksa beklesem mi gunum gecmesini
Amin insallah. Hepimizin 🤲 Ben bugun sabah normal gebelik testi yaptim. Adete 1 gun kala da olunca pozitif cikiyor. Benim arkadaslarimdan 3, 4 gun kala bile pozitif cikan var. Insallah ben de olmam siz de olmazsiniz iyi haberler aliriz bu ay. 🤲

Amin insallah. Hepimizin 🤲 Ben bugun sabah normal gebelik testi yaptim. Adete 1 gun kala da olunca pozitif cikiyor. Benim arkadaslarimdan 3, 4 gun kala bile pozitif cikan var. Insallah ben de olmam siz de olmazsiniz iyi haberler aliriz bu ay. 🤲
Amin İNSALLAH 🤲🏼👶🏻

Sizi okadar iyi anliyorum ki bizde iki yillik evliyiz hemen istemedik istryince hemen olur sandik bizde hic oyle dsgilmis gercekten 😥 psikolojik olarak insani cok yipratan zorlu bir yol ama inaniyorum ki hepimizin birgun kicagi solucak meleklerimiz gelicek. Isteyem herkese allah nasip etsin insallah 🤲🏼 aklina geldikce yaz konusur hep berbaer dertlesiriz, bu ayi degeelendirsiniz mi bu arada bat gunun nezaman ? 😊
Değerlendirme miyiz, 🙂ama bugün adet günümdü takvime göre ve adet oldum. Tam yumurtlama günümde de yumurtladım ovulasyon testi kullandım bu ay bilmiyorum ya gerçekten hayırlısı olsun. Ama çok çok zor bir psikoloji çocucukken tanıdıklarım vardı aile dostlarımız geç çocukları olmuştu şu an hatırlıyorum onları. Kim bilir ne psikolojiler yaşamışlar ne süreçlerden geçmişlerdir. Bir gün böyle bir şey yaşayacağımı ummazdım. Ama oluyormuş demekki umuyorum hepimizin gönlüne göre verir Allah. Dün adet olma psikolojisi ile yazdım zaten birden işte hormonlar tam bu zamanlarda tavan yapıyor. Dün baya üzüldüm. Olacağımı biliyordum çünkü test yaptım negatifti. Ama bigğn olur da bebek haberim olursa burda yaşadığım süreçleri anlatacağım. Çünkü insan bu konuyu herkesle konuşamıyor. Gerçekten içimi dökmek bana iyi geldi. Size te teşekkür ederim.

Ben de 3 yillik evliyim bizde 1 yili geckindir istiyoruz. En son prolaktinim biraz yuksek cikti parlodel kullanmaya basladim. Yaklasik 40 falan oldu. Prolaktinim cok sukur dustu ama cumartesiden brri adet belirtilerim var. Normalde 32 33 gunde bir olurdum sanirim ilactan 24. Gunde belirtiler basladi. Bugün 27.gun. Sabah hamilelik testi yaptim sonuc yine negatif. Allah nasip ederse olur o apayri bir konu ama agladim aglayacayim. Işim insanlarla ama bugun insan yuzu gormek istemiyorum. Eve gidip hickira hickira aglamak istiyorum sadece.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama biraz erken ya aslında erken demek de bilmem ne kadar doğru çünkü insan kendine bir umut ışığı arıyor. Zaten sürekli kendi kendimize umut ediyoruz. Ama sonuçta negatif olunca üzüntü oluyor. Şuan adet sürecini e varmış gerçekten erken yapmışsınız ama yine de umut vermiş olmayım size. Çünkü olmuşta olabilir olamamışta. Umutsuz da olmayın bence kendinizi rahat bırakın. Biraz rahatlayın. Çünkü ne büyük dertler var çaresiz dert vermesin Allah diyelim. Olacak hepimizin bir çocuğu olacak belki yıoranacağız biraz ama güzel şeylerin kıymeti meşakkatli yollardan geçtikçe biliniyor. Demekki bunları da yaşamamız gerekiyor üzmeyin kendinizi

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama biraz erken ya aslında erken demek de bilmem ne kadar doğru çünkü insan kendine bir umut ışığı arıyor. Zaten sürekli kendi kendimize umut ediyoruz. Ama sonuçta negatif olunca üzüntü oluyor. Şuan adet sürecini e varmış gerçekten erken yapmışsınız ama yine de umut vermiş olmayım size. Çünkü olmuşta olabilir olamamışta. Umutsuz da olmayın bence kendinizi rahat bırakın. Biraz rahatlayın. Çünkü ne büyük dertler var çaresiz dert vermesin Allah diyelim. Olacak hepimizin bir çocuğu olacak belki yıoranacağız biraz ama güzel şeylerin kıymeti meşakkatli yollardan geçtikçe biliniyor. Demekki bunları da yaşamamız gerekiyor üzmeyin kendinizi

Bende oyle dusunuyorum ama insan duygularina da engel olamiyor. Insallah hepimiz en yakin zamanda guzel haberleri aliriz.

Ben de Mart ayından beri beklemedeyim. Gerçekten insan çok strese giriyor ve üzülüyor. Duygularım okadar karışıkki ya olmazsa düşüncesi insanı üzmeye yetiyor. Bundan 1 yıl sonra olacağını bilsem üzülmeye eğim ama o olmama ihtimali insanı çok üzüyor ben de doktora gittim muayene oldum hormon testlerim bakıldı troid 4,65 çıktı onun dışında hiç bir şey yok hatta doktor troid içinde troid hastası değilsin 2,50 altında olması iyi gebe iken dedi aMa hamileliğe engel değil dedi. Ama bu ay 8 ay dolacak hala bebiş yok. 2yıllık evleyim hemen istemedik. İsteyince de hemen olur demiştik. Yani öyle sanmıştık. Öyle olmuyormuş. Bizim için öyle olmadı. Öğretmenim çocukları gördükçe herkesin birçocupu var benim de olur elbet insanlar ne süreçler geçirmiş diyorum ama tam adete yakın zamanlar böyle aptallaşıyorum. Bunalıyorum buraya da uzun zamandır bakıyorum ilk kez bir şey yazdım umuyorum Allah hepimizin dualarımızı kabul eder. İçinde bana da yer verir. İçimi birden döktüm size. Çok rahatladım.
O kadar güzel yazmışsınız ki çok duygulandım çünkü benim hissettiklerimi yazmışsınız. Ben de iki yıldır evliyim ve mart ayından beri çocuk istiyoruz bizde önce istemedik isteyince de hemen olur sandık ama olmadı ve adete yakın zaman psikolojim bozuluyor düşünmekten, çocuğumun olacağını bilsem üzülmycem ama hiç olmayacak düşüncesi ihtimali beni mahvediyor. Sekizinci ayda da olmadı bir kaç gün önce adet oldum dün muayene oldum bişey çıkmadı. Buradaki msjları okuyup rahatlıyorum kimseye bişey anlatamıyorum o yüzden ben de içimi dökmek istedim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Merhaba kızlar biz de 11 aydan beri çocuk istiyoruz. Tahlillerim herşeyim temiz çıktı. En son hsg çekildim o da temiz çıktı şükür. Bugün bütüneski tahlil sonuçlarım bakarken prolaktin 17.6 çıkmış sınır da 25.acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi :110:

Düzelemiyorum, iyileşemiyorum, canım çok sıkılıyo bu konuya hamile kalamamak çok acı bişey ya ve hiç olmayacağına inandım ben artık canım acıyo

Kızlar merhaba. Ben yeni üye oldum. Biz de 4.aydayız.18kasımda adet olmam gerek. Dün dayanamadım. 6 gün varken test yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Aslında daha çok erken ama çok sabırsızım sürekli bunu düşünüyorum engel olamıyorum. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba

Merhaba arkadaşlar, ben de 6 aydır deniyorum..Bende 32 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk 3 sene hiç düşünmedim ve hep korunduk. Hemen olacağını düşünüyordum tabi ilk ayda:)sigara yok, sağlıklı beslenme var, spor var daha ne olsun dedim ama ona bakmıyormuş valla bu iş..Şuan benim adetine son 2-3 gün kaldı ve çok bunaldim sürekli aklım gidip geliyor acaba oldu mu ya olmadıysa falan diye..benim doktorum da öyle ya da böyle çocuğun olur hiç kafana takma dedi ve 1 sene deneyeceksin dedi..ama işte adet dönemi yaklaşınca çok zor gerçekten..test yapmaya da korkuyorum 2.çizginin çıkacağını hayal bile edemiyorum.

Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum 💕🙏🏻👼🏻Eki Görüntüle 2544029

3 senedir ikinciyi istiyorum olmadi henuz

Merhaba arkadaşlar, ben de 6 aydır deniyorum..Bende 32 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk 3 sene hiç düşünmedim ve hep korunduk. Hemen olacağını düşünüyordum tabi ilk ayda:)sigara yok, sağlıklı beslenme var, spor var daha ne olsun dedim ama ona bakmıyormuş valla bu iş..Şuan benim adetine son 2-3 gün kaldı ve çok bunaldim sürekli aklım gidip geliyor acaba oldu mu ya olmadıysa falan diye..benim doktorum da öyle ya da böyle çocuğun olur hiç kafana takma dedi ve 1 sene deneyeceksin dedi..ama işte adet dönemi yaklaşınca çok zor gerçekten..test yapmaya da korkuyorum 2.çizginin çıkacağını hayal bile edemiyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum bize de doktor 1 yıl deneyin dedi ve normal dedi olmaması yaşınıza göre, ben de bu ay yumurtlama günü flan hesaplamayı bıraktım çünkü birazda psikolojik bence o yüzden yapabilirsem düşünmemeyi deneyecem.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla gebe kalırız.. Bu arada umarım hamilesindir

Sizede nasip olur insallah🙏 bir sene olucak nerdeyae bizimde artik zaman hizli geciyor ve insan umidini kaybediyor her ay kirmizilari gorunce 😔

Düzelemiyorum, iyileşemiyorum, canım çok sıkılıyo bu konuya hamile kalamamak çok acı bişey ya ve hiç olmayacağına inandım ben artık canım acıyo
Ben bubay ne yumurtlamayi takip ediyorum ne vucudumu dinleyip belirti aeiyor Kk ya bile 2,3 gunde bir giriyorum saldim artik kafayi yiycektim yoksa

Kızlar merhaba. Ben yeni üye oldum. Biz de 4.aydayız.18kasımda adet olmam gerek. Dün dayanamadım. 6 gün varken test yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Aslında daha çok erken ama çok sabırsızım sürekli bunu düşünüyorum engel olamıyorum. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Bence erken gebelik testi yapma cunki test gercen %70nmizi hayal kirikligina ugtatiyor bence adetinin gecikmesini bekle en garanti kesin sonucu almis olursun ama yok sabirsizim dersende yumurtlasigin gunu 1. Gun sayarak 12. Gunde test yaparsan cikabilir 🤷

Merhaba kızlar biz de 11 aydan beri çocuk istiyoruz. Tahlillerim herşeyim temiz çıktı. En son hsg çekildim o da temiz çıktı şükür. Bugün bütüneski tahlil sonuçlarım bakarken prolaktin 17.6 çıkmış sınır da 25.acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi :110:
Baska bir doktora daha gorun tatlim istersen eski tahlil somuclarinida gotur baska bir soktor da baksin hem aklinda suphe kalmaz 😊

Back