Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde lekelenmem oldu doktora telefon açtım önemli de olabilir önemsizde gel bakalım dedi sonrasında rahim açılmış su dışarıdaymış direk yatırdı 1 hafta hastanede yattım ancak o kadar dayanabildi bebeğim ve Doğum yaptım ama rahimde açıklık yüzünden bebekte enfeksiyon kapmış maalesef .
Tamam doktora gittiğimde sorayım canım . Gerçi uzun bir süre doktor falan görmek istemiyorum . Diğer Yandan gidip sebeplerini araştırayım diyorum kafam karışık 🤔

Benimde lekelenmem oldu doktora telefon açtım önemli de olabilir önemsizde gel bakalım dedi sonrasında rahim açılmış su dışarıdaymış direk yatırdı 1 hafta hastanede yattım ancak o kadar dayanabildi bebeğim ve Doğum yaptım ama rahimde açıklık yüzünden bebekte enfeksiyon kapmış maalesef .
Tamam doktora gittiğimde sorayım canım . Gerçi uzun bir süre doktor falan görmek istemiyorum . Diğer Yandan gidip sebeplerini araştırayım diyorum kafam karışık 🤔
Allah sabır versin canım Ben de kendi doktoruna gitmedim zaten yeni bir doktor buldum oraya gittim eski doktoruma gidemiyorum. Benim de iki gün belim ağrıyordu evdeydim kalktım banyoya banyoda suyum geldi bir balon gibi bir şeyin içinde Meğer o bebeğin kesesiymiş. Kalk hemen doktora gittik Doktor açılma var Yapacak hiçbir şey kalmamış dedi kilosu haftası küvez için yetmedi kaybettik😭 gece saatlerine kadar hareket etti suyu bitti diye dayanamadı küçücük kalbi durdu. Sabahına suni sancı verdiler doğdu. Allah kimsenin başına vermesin çok zor gerçekten

Allah sabır versin canım Ben de kendi doktoruna gitmedim zaten yeni bir doktor buldum oraya gittim eski doktoruma gidemiyorum. Benim de iki gün belim ağrıyordu evdeydim kalktım banyoya banyoda suyum geldi bir balon gibi bir şeyin içinde Meğer o bebeğin kesesiymiş. Kalk hemen doktora gittik Doktor açılma var Yapacak hiçbir şey kalmamış dedi kilosu haftası küvez için yetmedi kaybettik😭 gece saatlerine kadar hareket etti suyu bitti diye dayanamadı küçücük kalbi durdu. Sabahına suni sancı verdiler doğdu. Allah kimsenin başına vermesin çok zor gerçekten
Amin canım. hepimize rabbim sabırlar versin gerçekten çok zor . 😢

Bende bugun sabah dr a gittim dusuk sonrasi guzel toparlamissin dedi hic bir sıkıntı yok Allaha sukur rahim iyi durumda
Korunmayi birakabilirsiniz dedi adetimin bitmesini bekliyorum şimdi

Sağol.
Birgün hamile kalabilirsem 12.haftada rahim ağzı 2.5 cm nin altında çıkarsa dikiş+full yatış+ilaçlar iğneler falan. Zor zamanlar bekliyor. 3.defa hsg çektirecem. Ona göre aşılama deneyecez. 😥 önümde koca bir dağ var aşabilirsem birgün bende anne olucam inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 4.5 yıldır artık yoruldum
Ay canım hayırlısıyla gebe kal sağlıklı doğurmayıda nasip eder inşallah en azından çözümü var. Hayırlısı olur hepimiz için çok zor süreçler:KK43:

merhaba kızlar, bende 30 mayısta düşük yaptım 5-6 haftalıktı bugün 38 gün oldu hala adet olamadım belirtim de yok :KK43:

merhaba kızlar, bende 30 mayısta düşük yaptım 5-6 haftalıktı bugün 38 gün oldu hala adet olamadım belirtim de yok :KK43:
Sana soyle söyleyeyim ben kurtajdan 40 gun sonra lekelenme seklinde oldum sonraki adetimde lekelenme oldu doktora gittim adet olamiyorum diye bana bu ay progestan yazdi rahmimi kalinlastirdi bu ilac ve adam gibi adet oldum ilk defa. Yani rahmin ince oldugu icin adet olamadin git doktora canim

Sana soyle söyleyeyim ben kurtajdan 40 gun sonra lekelenme seklinde oldum sonraki adetimde lekelenme oldu doktora gittim adet olamiyorum diye bana bu ay progestan yazdi rahmimi kalinlastirdi bu ilac ve adam gibi adet oldum ilk defa. Yani rahmin ince oldugu icin adet olamadin git doktora canim
ya neden ama hiç bi işlem görmedim ki kürtaj gibi kendi kendine düşük yaşadım :KK43:

Merhaba kızlar ben de Haziran ın 9 unda beş haftalık bebeğimi düşürdüm maalesef süşükten yirmi gün sonra da üç günlük bir lekelenmem oldu bunu adet mi saymalıyım sizce ona göre mi hesaplamalıyım diğer adetimi bu arada o lekelenmem çok az oldu bir gün diğer günlere göre çok ama yine de azdı sonra da hep akıntı gibi oldu ve bitti düşüğe bağlı birşey mi yoksa?

Kızlar bende 6 nisanda 7 haftalıkken düşük yasadım ilk adetım 48 gun sonra oldu sanırım bthcgm gec sıfırlandı normalde 7 gun sürdü ve bıraz yogundu o ay korunmadım m ama gebelık olmadı daha sonra ilk adetten 34 gun sonra adet oldum 3 gün yogundu ama 4.leke geldı bır kac damla 5. Gun tamamen bıttı ve sımdı korunmayı bıraktım sonuc ne olur bilmiyorum bar 26 temmuz

.
Basınız sağolsun gerçekten yaşamayan acısını anlayamıyor bende 3 kayıptan sonra tüp bebekle gnetik yapılıp hamile kaldım 17 haftada acil serklaj atıldı ama meleğim 21 haftada erken Doğum yaptım 6 saat dayanabildi bebeğim hala unutamıyorm 😢

.
Basınız sağolsun gerçekten yaşamayan acısını anlayamıyor bende 3 kayıptan sonra tüp bebekle gnetik yapılıp hamile kaldım 17 haftada acil serklaj atıldı ama meleğim 21 haftada erken Doğum yaptım 6 saat dayanabildi bebeğim hala unutamıyorm 😢
Başın sağolsun Allah sabır versin. Hiç bir şey teselli vermiyor malesef Allah cennetine alsın bizleride evlatlarımıza kavuşalım inşaallah

.
Allah’ım sabır versin kardeş...
Bende 9 Kasım 2018 hamile olduğumu öğrendim 6 hafta 3 günlükken düşük yaptım... Daha sonra bir doktor kanamam gittikten sonra hemen gebe kalacağımı söyledi ve korunmadım hiç.Bir buçuk ay adet olmadım yine akıntım ve uykuya düşkünlüğüm vardı ilki kadar olmasada. İş çıkışı acilde BetaHCG baktırdım 308 çıktı sevindim üç gün sonra gittim 300 iki gün sonra 230 değerim yine düşüyordu doktor boş gebelik dedi gönderdi. Anlayacağın üç ay içinde iki hayal kırıklığı :KK43: Başka doktora gittim o doktorda hata yaptığımı rahmin 6 ay toparlanması gerektiğini söyledi.Bu ay korunma bitti. Eşimle farklı şehirlerdeyiz ayda bir görüşüyoruz ama günüme denk gelirmişim nilmiyorumRabbim hayırlısını bilendir inşallah bebek sahibi oluruz.

X