Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH canım yaaa ama bu ay ne zamann yumurtladım ne yaptım hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bekliyorum bakalım inşallah adet olmamda çift çizgiyi görürüm ben de artık
İnşaallah canım. Nerde isteyen varsa Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizde içine. 🙏🙏🙏🙏🙏

Epeydir takip ediyorum bu sayfayı . Benimde 1 ay oldu erken Doğum yapalı. bakalım 1-2 ay daha bekleyeceğim sonra aranıza katılırım inşallah .Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı sonrasında sağlıklı Doğum yapmayı nasip etsin . Amin (Hele 22 hafta bekleyip erken Doğumla kaybedince insan psikolojik olarak kötü oluyor beklemek çok zor )

Epeydir takip ediyorum bu sayfayı . Benimde 1 ay oldu erken Doğum yapalı. bakalım 1-2 ay daha bekleyeceğim sonra aranıza katılırım inşallah .Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı sonrasında sağlıklı Doğum yapmayı nasip etsin . Amin (Hele 22 hafta bekleyip erken Doğumla kaybedince insan psikolojik olarak kötü oluyor beklemek çok zor )
Başın sağolsun
Hemde çok zor.😭 bende zor kavuşmuştum 21 haftalıkken gitti meleğim. Size sebep olarak ne söylediler.

Başın sağolsun canım. Sebebi neydi peki açıkladılar mı? Çok zor bir süreç eve ileri haftalar daha da zordur eminim. Bu bizim sınavımız sabredip Allah tan isteyeceğiz başka çaremiz yok. İnşallah yeniden o çift çizgiyi görüp bebeklerimize kavuşucaz inşallah

Başın sağolsun
Hemde çok zor.😭 bende zor kavuşmuştum 21 haftalıkken gitti meleğim. Size sebep olarak ne söylediler.
rahim ağzı açılmış ilk gebelik olduğu için net bişey söylemiyorlar rahim ağzı yetmezliği de olabilir ama kötü düşünmek istemiyorum enfeksiyon da dediler ama Doğum sırasında öldü bebeğim yoksa canlı idi son ana kadar . Sizin neydi sebeb ?

Başın sağolsun canım. Sebebi neydi peki açıkladılar mı? Çok zor bir süreç eve ileri haftalar daha da zordur eminim. Bu bizim sınavımız sabredip Allah tan isteyeceğiz başka çaremiz yok. İnşallah yeniden o çift çizgiyi görüp bebeklerimize kavuşucaz inşallah
İnşallah canım. bende 6 ay tedavi görmüştüm klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalabilmiştim herşey yolunda gidiyordu detaylı ultrasonda bile sıkıntı yoktu 2 gün sonra hafif lekelenme ve kontrol sonrası rahim ağzımın açık olduğunu söyledi 1 hafta yattım hastanede tuvalete dahi kaldırmadılar. Umutluyduk sonrasında suyum geldi Doğuma aldılar ve ufacık bebeğim enfeksiyondan öldü 😢 gerçekten çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

Başın sağolsun
Seninde başın sağolsun canım . Ben 40 ım çıktıktan sonra hacemat yaptıracağım boynumda fıtık başlangıcı vardı hemde çok yararlıymış hamile kalmak isteyenlerde yaptırıyormuş inşallah faydalı olur tez vakitte yavrularımızı kucağımıza alırız

rahim ağzı açılmış ilk gebelik olduğu için net bişey söylemiyorlar rahim ağzı yetmezliği de olabilir ama kötü düşünmek istemiyorum enfeksiyon da dediler ama Doğum sırasında öldü bebeğim yoksa canlı idi son ana kadar . Sizin neydi sebeb ?
Bugün itibariyle kesinleşti rahimağzı yetmezliği.

Çok gecmis olsun tedavisi neymis peki doktorlar ne dedi?
Sağol.
Birgün hamile kalabilirsem 12.haftada rahim ağzı 2.5 cm nin altında çıkarsa dikiş+full yatış+ilaçlar iğneler falan. Zor zamanlar bekliyor. 3.defa hsg çektirecem. Ona göre aşılama deneyecez. 😥 önümde koca bir dağ var aşabilirsem birgün bende anne olucam inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 4.5 yıldır artık yoruldum

Nasıl yapılıyor bende yaptırmak istiyorum aslında ama nerde yapıyorlar hiç duymadım daha önce ?
Kadın doğum drları yada perinatologlar yapar. Ban kadın doğum dr u yaptı. Adetin 3.günü yapılıyor. İnternetten araştır olduğun yerde ki drlara soraraın sonra.

Amin sağolun buji testi diye bir şey var onunla. Ben inanmıyordum ama gerçekmiş
Bir defa olunca anlaşılmaz dedi doktorum senin suyun mu gelmişti rahmin açıldığında ağrın falan oldu mu ? Benim doktorum bilemeyiz olabilir de dedi rahim ağzı yetmezliği. rahmim açıldığında ağrım olmamıştı hiç anlamadım bişey ben o sebeble büyük ihtimal yetmezlik olabilir dedi bana da .

Bir defa olunca anlaşılmaz dedi doktorum senin suyun mu gelmişti rahmin açıldığında ağrın falan oldu mu ? Benim doktorum bilemeyiz olabilir de dedi rahim ağzı yetmezliği. rahmim açıldığında ağrım olmamıştı hiç anlamadım bişey ben o sebeble büyük ihtimal yetmezlik olabilir dedi bana da .
Benim suyum geldi öncesindede belim ağrıdı başka bir şey yoktu. Kesesiyle birlikte geldi su. :KK43: 1 cm açıklık varmış. Araştır buji testini bence.

X