Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım
- Konu Sahibi M i h r a
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2019
- 120
- 92
- 18
- 32
Bugün kahverengi lekelenme oldu ve ümidim kesildiBence erken gebelik testi yapma cunki test gercen %70nmizi hayal kirikligina ugtatiyor bence adetinin gecikmesini bekle en garanti kesin sonucu almis olursun ama yok sabirsizim dersende yumurtlasigin gunu 1. Gun sayarak 12. Gunde test yaparsan cikabilir
İlk i kolay mi oldu peki hemen kaldiniz mi hamile ? Umarim ikinicisinide saglikla hayirlisiyla haberini alirsiniz
Ilkinde hemen kalmadim evlendigimde hemen bebek istiyordum olmadi doktora gittim bisey yok dediler. 2 yil gecince supriz hamile kalmisim
Yaa ben de şimdi gördüm konunuzu çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin bende 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beri hamile kalamadım evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorumKızlar ben bu konuya yazmıştım ama bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbim isteyen herkse nasip etsin bu duyguyu buraya bir yazı da paylaştım o
Nasıl olduğunu okuyun inşallah size de yardımcı olur
Peki nasıl hamile kaldınız kür falan uyguladınız mı biraz bahseder misiniz ve Ovulasyon testine devam ettiniz mi yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu belirtileriniz neydi bahsedebilir misiniz siizn için de sakıncası yoksaKızlar ben bu konuya yazmıştım ama bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbim isteyen herkse nasip etsin bu duyguyu buraya bir yazı da paylaştım o
Nasıl olduğunu okuyun inşallah size de yardımcı olur
Cnm tabi ben burayada yazdım konunun adı 18 ay sonra gelen hamilelik diye orada anlattım daha detaylıPeki nasıl hamile kaldınız kür falan uyguladınız mı biraz bahseder misiniz ve Ovulasyon testine devam ettiniz mi yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu belirtileriniz neydi bahsedebilir misiniz siizn için de sakıncası yoksa
İnanan bu formdaki bütün arkadaşlara ayrı ayrı versin Allah ben do çok zor zamanlar ben hepsini yaşadım cnm burda bir konu da yazdım sende gir bak orda ayrıntılı anlattım hepsini Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallahYaa ben de şimdi gördüm konunuzu çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin bende 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beri hamile kalamadım evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımİnanan bu formdaki bütün arkadaşlara ayrı ayrı versin Allah ben do çok zor zamanlar ben hepsini yaşadım cnm burda bir konu da yazdım sende gir bak orda ayrıntılı anlattım hepsini Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah
Teşekkür ediyorum cnm darısı sana olsun inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
- 10 Kasım 2018
- 191
- 102
- 53
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Adet kani gibiydi rengi yoksa acik pembesibyada kahverengimiydi ?Arkadaslar gecen ay negatif olunca ilaclari biraktim 2 gun sonra adetim olmustu. Buu ayda adetim dun oldu, normal gunde oldu fakat sadece 2 damla damlayip bittti. Korkuyorum niye boyle oldu diye.. dunku 2 damladan baska hic birsey akmadi.
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Kahverengiii dun 2 damla geldi bugunde 2 damla gelmis. Normalinde sabah 2 damla gelince aksama coğalirdiAdet kani gibiydi rengi yoksa acik pembesibyada kahverengimiydi ?
Hamile omabilirsin cunki yerlesme kanamasi adetr yakin tarihlerde oluyor ce acik pembe yada kahve rengi seklinde geliyor damla damla lekelenme gibi ama yogun degil. Umarim hamilesindir ama bu ay agir ilac kullandin mi antibiyotik gibi ilaclarda adeti kesebiliyor birde o ihtimali var. Kan testi yaptirabikirsin gemen cikar kandaKahverengiii dun 2 damla geldi bugunde 2 damla gelmis. Normalinde sabah 2 damla gelince aksama coğalirdi
Insallah cok dua ediyorum ve cok uzuluyorum olmadikca her ayCanım ben de 2018 aralıkta denemelere başladım. 2019 ekimde hamile kaldım. Rabbim sana da nasip eder zamanı gelince.
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Yok canim imkansiz korunuyorumHamile omabilirsin cunki yerlesme kanamasi adetr yakin tarihlerde oluyor ce acik pembe yada kahve rengi seklinde geliyor damla damla lekelenme gibi ama yogun degil. Umarim hamilesindir ama bu ay agir ilac kullandin mi antibiyotik gibi ilaclarda adeti kesebiliyor birde o ihtimali var. Kan testi yaptirabikirsin gemen cikar kanda
Ozaman cocuk dusunmuyorsunuz aldigin bir ilac olduysa o etki yaomisnolabilir canim yada stresli bir ay gecirdiysenYok canim imkansiz korunuyorum
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Stres bende hep var. Cocuk cok istiyorul tup bebek tedavisindeyim normal yollarla cocugum oluyor ama down riski varOzaman cocuk dusunmuyorsunuz aldigin bir ilac olduysa o etki yaomisnolabilir canim yada stresli bir ay gecirdiysen