Ozaman cocuk dusunmuyorsunuzYok canim imkansiz korunuyorum
Cok gecmis olsun allah hayirlisini verir insallah tez zamandaStres bende hep var. Cocuk cok istiyorul tup bebek tedavisindeyim normal yollarla cocugum oluyor ama down riski var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman cocuk dusunmuyorsunuzYok canim imkansiz korunuyorum
Cok gecmis olsun allah hayirlisini verir insallah tez zamandaStres bende hep var. Cocuk cok istiyorul tup bebek tedavisindeyim normal yollarla cocugum oluyor ama down riski var
Hayırlı olsunn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım . Demek ki imkansız diye bir şey yok nasip olacaksa bir şekilde nasip oluyor Rabbim aynı Sevinci bize de nasip etsin inşallahkızlar selam, oncelikle dun gece saat ucte hamıle oldugumu ogrendım :) öncelikle darısı tüm isteyen kardeşlerime olsun... benım esım ıcın 4 ay once cocugu olmaz dedıler morfolojısı 1 cıktı sperm sayısı 12 mılyondu ve dıekt tup bebek onerdıler...nasıl oldu bılmıyorum ama ben 3 ay once hsg cektırdım... esım yaklasık 2 sıseye yakın MECIT EFENDI ÇAKŞIR SUYU ıctı aktarlarda satılıyor 25 tl falan ve ımkansız oldu... Rabbim gönlünüze göre versin... isteyen herkese versınnn
Amiiiin hepimiz yasariz insallahbtez zamanda boyle haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum umut oluyorsunuzHayırlı olsunn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım . Demek ki imkansız diye bir şey yok nasip olacaksa bir şekilde nasip oluyor ☺ Rabbim aynı Sevinci bize de nasip etsin inşallah ☺
hic vazgecmeyın 3 sene boyunca yapmadıgım sey kalmadı... en son bosanma asamasına kadar geldık inanın... eger esınızden yana bırsey varsa tabı oncelıkle dua sonrada caksır suyunu deneyın kızlar... rabbım en kısa zamanda sızlere de bu bakıp bakıp ınananama duygusunu yasatsın :) o kadar cok hayal kırıklıgı yasayınca ınsan tabıAmiiiin hepimiz yasariz insallahbtez zamanda boyle haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum umut oluyorsunuz
Kismetimizde nezaman varsa ozaman olucak sanirim3 yıldır çabalıyorum ama sonuç yok 1 yıl önce kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim bu hafta 2. Kez hsg çekildim eşimin tahlili de normal çıktı doktor artık adette gel aşılama düşünülebilir dedi
Markasi adi meydi çaksır suyunun canin ?? Almayi istiyorum bendehic vazgecmeyın 3 sene boyunca yapmadıgım sey kalmadı... en son bosanma asamasına kadar geldık inanın... eger esınızden yana bırsey varsa tabı oncelıkle dua sonrada caksır suyunu deneyın kızlar... rabbım en kısa zamanda sızlere de bu bakıp bakıp ınananama duygusunu yasatsın :) o kadar cok hayal kırıklıgı yasayınca ınsan tabı
Cok dogru soyluyorsun stres engelliyor hamileligi ve görev gibi gorunutor bir sure sonra iliski. Kac ay sonra hamile kaldin canim stres yapmayi biraktiktan sonraArkadaşlar kısmetin yanında bu konuda STRES tüm düzeninizi bozuyor olabilir.
Benim başıma da geldi çocuk istedik kaç ay olmadı, eşim ile kötü olduk.
Çocuk isteği ile birliklte olmamız zorunluluk gibi oldu vs....
Sonuca gelirsek vazgeçtik kendimizi şartlamadık , daha çok vakit geçirdik birlikte ne bilim tatile git vs.
Ve ben tatilde hamile kaldım.
Yani bence işin prosedürü ve stresinden vücut kitlenip kalıyordu ne zaman ikimiz kafamızı boşalttık bu iş oldu.
Herkese diyorum kesinlikle kafanızda takıntı haline getirmeyin
cnm ıkı tane aldık ılk aldıgımız sıse aksu ydu sonra mecıt efendı aldık ... cay bardagının uctebırıne caksır suyu koyup normal suya tamamlıyorsun her sabah ac karnınaMarkasi adi meydi çaksır suyunun canin ?? Almayi istiyorum bende
Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum Eki Görüntüle 2544029
Allah tamamına erdirsin inşallah. Hangi ürünleri kullandınızMerhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.
aminnnnnnnn :) cok garıp bır duygu... cok zor bır surec ama olsun deger...hep duamdasınız Allahım ısteyen herkese saglıklı ve hayırlı bır evlat nasıp etsın...Hayırlı olsunn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım . Demek ki imkansız diye bir şey yok nasip olacaksa bir şekilde nasip oluyor ☺ Rabbim aynı Sevinci bize de nasip etsin inşallah ☺
Cikmis bile hayirli olsunMerhaba arkadaşlar, ben de 6 aydır deniyorum..Bende 32 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk 3 sene hiç düşünmedim ve hep korunduk. Hemen olacağını düşünüyordum tabi ilk ayda:)sigara yok, sağlıklı beslenme var, spor var daha ne olsun dedim ama ona bakmıyormuş valla bu iş..Şuan benim adetine son 2-3 gün kaldı ve çok bunaldim sürekli aklım gidip geliyor acaba oldu mu ya olmadıysa falan diye..benim doktorum da öyle ya da böyle çocuğun olur hiç kafana takma dedi ve 1 sene deneyeceksin dedi..ama işte adet dönemi yaklaşınca çok zor gerçekten..test yapmaya da korkuyorum 2.çizginin çıkacağını hayal bile edemiyorum.
Evet canım çok şükür..İnşallah isteyen herkese dua ediyorum, artık olmaz dediğim anda geldi meleğim, sizinde vaktiniz zamanınız vardır elbet. Buarada elimde yarım kutu promotil woman ve 5-6 adet gebelik testi var, ihtiyacı olan birine kargo ile göndermek istiyorum.Cikmis bile hayirli olsun
Ne guzel dusunmussun Ovulasyon testi alırken bende kalanlar baya oldu yapmak nasip olmadi hep. Ama bu konuya girip okuyan ihtiyaci olan olursa yazar sana bizler icinde cok dua et olur mu. Bebeğini sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun insallahEvet canım çok şükür..İnşallah isteyen herkese dua ediyorum, artık olmaz dediğim anda geldi meleğim, sizinde vaktiniz zamanınız vardır elbet. Buarada elimde yarım kutu promotil woman ve 5-6 adet gebelik testi var, ihtiyacı olan birine kargo ile göndermek istiyorum.
Canım benim inan buradaki isteyen, bu forumlarda gezen, umutlanan herkese yürekten dua ediyorum, inşallah inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sana da nasip olsun ve bana özelden yaz bende hamileyim diye inşallah..Daha geçen aylarda bende buralarda geziyordum ve okumadığım, araştırmadığım hiçbir şey kalmamıştı. En sonunda sadece dua ettim ve Allah'ım ne zaman verirsen kabulüm, geç olsun da güç olmasın, kolaylıkla olsun yeter ki diye ve hiç kafama takmadım..Bekleyen herkesin de olacak bir gün ve çok çok iyi anneler olacağız biz:)Ne guzel dusunmussun ☺Ovulasyon testi alırken bende kalanlar baya oldu yapmak nasip olmadi hep. Ama bu konuya girip okuyan ihtiyaci olan olursa yazar sana bizler icinde cok dua et olur mu. Bebeğini sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun insallah