• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 aydır benimde olmuyor bende eşimde de hicbir sorun yok her ay dr kapısında bekliyorum 😔😔 iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay olmadı bu ay da 3 yumurta oldu iğne falan yapıldı bekliyorum
Umarim o sevindirici haberi aliriz hepimiz allahdan umit kesilmez biz elimizden geleni yapip gerisi allaha birakiyoruz 🙏🏻

Bende on ay bekledim doktor sorun yok dedi klomen kullandım yumurta oluşuyor çatlıyor yine de olmuyordu .on Aydan sonra oldu .sabret cnm elbet olacak Allah’ın izniyle
Insallah 🙏🏻 zamani gelicek elbet cok dua ediyorum benim gibi bu sekilde sıkıntili aylar gecirenler oldugunu okuyuncada yanliz olmadigimi goruyorum

Kendisine onerdim sende git ben gittim icimiz rahat etsin birsey varsada beklemeyelim diye ama esim cok erken doktora gitmek icin dedi 1 sene dolsun olmazsa ozaman giderim dedi zorlayip kendisini kotu hissetirmek istemedim acikcasi :110:
anlıyorum seni bizde aynı şeyi yaşadık eşimle, fakat ben bizim yaşımız var beklemek bizim için vakit kaybı dedim eşime ve götürdüm onu doktora iyi ki götürmüşüm, eşimin sperm hareketleri düşük çıktı ve bize doktor tüp bebek önerdi.. Allah izin verirse ocak ayında tüp bebeğe başvuracağız.. inşallah en kısa zamanda hepimize Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder..

Bende 6 ay sonunda kalabıldım. Bi sıkıntıda yoktu bizde. Oncelıkle yumurtlama gunumu belırledım ovulasyon testlerıyle. Gün aşırı ilişkiyle denedım hep olmadı.son ay gün aşırı degılde daha uzun aralıklarla 3 gunde bir fılan denedık.sperm kalıtesı artması ıcın ve o ay hamıle kaldım.
Darisi benim ve tum isteyenlerin basina insallah

anlıyorum seni bizde aynı şeyi yaşadık eşimle, fakat ben bizim yaşımız var beklemek bizim için vakit kaybı dedim eşime ve götürdüm onu doktora iyi ki götürmüşüm, eşimin sperm hareketleri düşük çıktı ve bize doktor tüp bebek önerdi.. Allah izin verirse ocak ayında tüp bebeğe başvuracağız.. inşallah en kısa zamanda hepimize Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder..
AMİİNN 🙏🏻

Takibini yapiyorum yapmazmiyim son 3 aydir ovulasyon testi ile pozitif gordugum gun ve sonrasindaki 3 gunu degerlendiriyoruz ama tık yok
Bence bu yolu bi deneyin derim tik olan günler değerlendirilmeli

Eklentiler

• 20191010_140557.jpg
    20191010_140557.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 837
bunu nasıl hesaplıyorsunuz
ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlamadan 2 öncesi testin koyu çıktığı yerler. yumurtlama günü silikleşir ve bir gün sonrası değerledirilir(çünkü yumurta 24 saat canlı kalabilir. sperm 3 gün canlı kalabilir)

canım 3 yıl bitti bende bekliyorum bir başarısız tüp bebek denemesi bir kimyasal gebelik var sabredip moral bozmadan umut kaybetmeden bekliyoruz nasip olacak inşallah

teşekkür ederim canım bu ay bende deneyim o zaman..
Internetten satin albilirsin 25 tanesi 30 lira falan oluyor eczaneden pahali ve miktari az birde. adetin bittigi gibi basla cift cizgi gordugun zaman yumurtladin anlamina geliyor sonraki gunler testi yaptiginda cizgi silinmisse yumurta catladigi anlamina geliyor

Hayir ultroson ontrolu ve yumurtaliklara bakildi hersey yolunda dedi doktor rabimde yumurtalik kanallarinda
Tek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin

Internetten satin albilirsin 25 tanesi 30 lira falan oluyor eczaneden pahali ve miktari az birde. adetin bittigi gibi basla cift cizgi gordugun zaman yumurtladin anlamina geliyor sonraki gunler testi yaptiginda cizgi silinmisse yumurta catladigi anlamina geliyor
teşekkür ederim canım aldım..

Tek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin
Bunu bilmiyordumm 😕 devlettemi yaptirdin testleri ozeldemi peki

Tesekkur ederim yaptirmakda fayda var icim rahat olur en azindan 🙏🏻

Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum 💕🙏🏻👼🏻Eki Görüntüle 2544029

Bende bununla ilgili ayrı bi konu açmıştım epey uzun yazmıştım ama şöyle söyleyeyim . 30 yaşındayım 3,5 senelik evliyim . 2 sene aylık iğne kullandım 8 ayda Doğum kontrol hapı. Miyomlar var , bir ara kist tedavisi gördüm Nisan ayından beride korunmuyoruz . Bu ay doktora gittim reglimin 11.13.ve son olarak 15.gününde yani bugün. Yumurta büyümüş bugün çarşamba hatta her ihtimale karşı Perşembe’de ilişkiye gir dedi bakalım bu süreleri değerlendireceğiz . Ama nedense bu ayda olmayacak gibi hissediyorum bende regl düzensizliği olduğu için yumurta anca 15. Günde büyüdü. Olmazsa bazı testler istedi onu yaptıracağım. Umarım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.

Back