Merhaba kizlar,bizde 3,5 senelik evliyiz ve bu sene bebek düşünüyoruz kısmetse. Geçen ay ilk kez ovülasyon testiyle denedik. Bat'a 2 gün var,umarım regl olmam^^ dayanamayip erken test yaptim fakat negatif çıktı. Ilk deneme olmasina ragmen ya olmazsa korkusu sarmaya basladi icimi 2 hafta bile beklemek o kadar zor geliyormus ki. Cok ertelememek lazim aslinda. Ne zaman olacağını bilemiyoruz çünkü. Keske daha önce başlasaydık. Kan değerlerim de düsük(7 cikmisti). Serumla demir takviyesi yapildi ama ne kadar yükseldi biilmiyorum. Umarim bu durum engel olmaz hamile kalmaya.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım
- Konu Sahibi M i h r a
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2019
- 314
- 413
- 103
Biz de gecen eylulden beri istiyoruz. Guya ozel hastanede iyi bir doktorada gitmistik ama hanimefendi bize hormon testi yaptirmadi. Biz de nasilsa sorun yok diye bekledik. Bu yaz benim aklima hormonlar gelince hormon testi yaptırdım. Prolaktinim ust sinirdan biraz yuksek cikti. 1 aydır parlodel kullanıyorum. Bakalim aryik.Arkadslar merhaba burada henuz cok yeniyim. Mart ayindan beri hamile kalmak icin deniyoruz ancak bir sonuc alamadim. Kafaya takmamak gerekiyor stres yapmamak gerekiyor evet biliyorum son aylarda yapmiyorumda stres ama yine yok. Doktora gittim hicbir sorun gecen ay iki tane yumurtam olgunlastigini soylemisti hatta ama olmadi bu ayda. Her ay kirmizilari gorunce kadinlar kulubune girip benimle ayni sorunubkafasina takanlarini yorumlarini okuyup yanliz olmadigimi hissetmek beni toparliyor acikcasi. Bende bi konu paylasmak istedim yorumlarinizi bekliyorum önerileriniz de hepiniz çook öpuyorum Eki Görüntüle 2544029
9
Çabaliyoruz , elimizden geleni yapiyruz karsiligini umarim en yakin zamanda aliriz hayirlisiyla bos şanslarBiz de gecen eylulden beri istiyoruz. Guya ozel hastanede iyi bir doktorada gitmistik ama hanimefendi bize hormon testi yaptirmadi. Biz de nasilsa sorun yok diye bekledik. Bu yaz benim aklima hormonlar gelince hormon testi yaptırdım. Prolaktinim ust sinirdan biraz yuksek cikti. 1 aydır parlodel kullanıyorum. Bakalim aryik.
Benim doktorum d vitamini eksikliği de doğurganlığı etkiliyor diye bana test yaptırıp takviye verdi. 3 aydır koenzim q10 ile birlikte kullanıyorum. Ben sonuç alamadım ama belki size faydalı olur.
Bu ay hsg çektirmeye kararlıyım. O da normal çıkarsa 3 ay daha akışına bırakacağım.
Bu ay hsg çektirmeye kararlıyım. O da normal çıkarsa 3 ay daha akışına bırakacağım.
İsteyince yapıyorlr mı öyle? Benim doktorum da hüçbişi yapmadıTek başına ultrason yeterli olmaz benimde ultrason muyanemde hiç bir sorun çıkmazdı hatta üstün körü fsh lh içeren kan tahlili de yapmıştı dr bir gün araştırdım bu konuda bir sürü hormon olduğunu öğrendim adetin 3 günü kadın doğuma gidip bu hormonlarıma (9 hormon falandı)bakılsın istiyorum dedim direk prolaktin hormonum yüksek çıltı mesela ilaç tedavisi gördüm meğerse hamileliğe engelmiş şimdi hamileyin
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Ovulasyon testi ile yumurtlamaniz takip ediyormusunuzKızlar bende 1 bucuk yıldır evliyim hala bebiş yok ama bu ay ümitliyim eşimde bende bir sıkıntı yok çok şükür ama bir türlü olmuyor nasip
Evet kadın doğum polikliniğine gidip şu hormonlarıma baktırmak istiyorum dedim baktılar hemenİsteyince yapıyorlr mı öyle? Benim doktorum da hüçbişi yapmadı
- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
23 yasindayim 21 yasinda evlendimyasin kacki canim nezamandir evlisin? belki daha genc ve erkendir aceleleci stressli olma bence.
Mart ayindan beri istiyoruz, aslinda stres ve kafaya takmak etkiliyor. Dusunmemekde elde degil ki kafaya ister istemez takiyorum ama bu ay baya kafam rahatti
- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
- 103
O kadar gençsin ki hatta küçüksün. Ben 30 um. Senin yaşında olsam Allahım ya hiç takmam. Sorun da yokmuş zaten sanırım. Olur elbet.23 yasindayim 21 yasinda evlendim
Mart ayindan beri istiyoruz, aslinda stres ve kafaya takmak etkiliyor. Dusunmemekde elde degil ki kafaya ister istemez takiyorum ama bu ay baya kafam rahatti
- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
Ovulasyondan önceki 6 günü de kullanman lazım. Yanlış yapmışsın.Takibini yapiyorum yapmazmiyim son 3 aydir ovulasyon testi ile pozitif gordugum gun ve sonrasindaki 3 gunu degerlendiriyoruz ama tık yok
Aslolan yumurta çatlamadan yapmaktır.
2 gün aralıklarla yapacaksınız, eşinin sperm sayısı iyiyse her gün de yapabilirsiniz.
İlişkiden sonra 15 dk en az yatın, sonra da hemen duş alın ki bir de idrar yolu iltihabı olmayın.
Spermlerin kaala gidip yumurtayla karşılaşması için önceden yapmış olmanız lazım. Ovulasyon günü yaparsanız yumurtayı kaçırabilirsiniz. Spermler 3-7 gün yaşayabilirler içinizde.
Kolay gelsin
Oncesinden yapilmasi nin onemli oldugunu bilmiyordum tesekkur ederim öneriniz icin denemekte fayda varOvulasyondan önceki 6 günü de kullanman lazım. Yanlış yapmışsın.
Aslolan yumurta çatlamadan yapmaktır.
2 gün aralıklarla yapacaksınız, eşinin sperm sayısı iyiyse her gün de yapabilirsiniz.
İlişkiden sonra 15 dk en az yatın, sonra da hemen duş alın ki bir de idrar yolu iltihabı olmayın.
Spermlerin kaala gidip yumurtayla karşılaşması için önceden yapmış olmanız lazım. Ovulasyon günü yaparsanız yumurtayı kaçırabilirsiniz. Spermler 3-7 gün yaşayabilirler içinizde.
Kolay gelsin
Merhaba bende 1.5 yıldır evliyim bizimde bir türlü olmuyor bu ay çok umutluydum ama bugün kırmızıları gördüm yine maalesef.hemde femara+çatlatma iğnesi kullanmıştımKızlar bende 1 bucuk yıldır evliyim hala bebiş yok ama bu ay ümitliyim eşimde bende bir sıkıntı yok çok şükür ama bir türlü olmuyor nasip
Yumurtlama takibinizi yapiyormusunuz ovulasyon testi ile?Merhaba bende 1.5 yıldır evliyim bizimde bir türlü olmuyor bu ay çok umutluydum ama bugün kırmızıları gördüm yine maalesef.hemde femara+çatlatma iğnesi kullanmıştım
Yapmadım ama dr kontrolünde takip etmiştik bi kaç kez.anladığım kadarıyla bende erken yumurtlama oluyor çatlamıyor.bu ay femara ile büyüdü yumurtalarım iki tane ama 10.gün 22mm olmuşlardı doktor çok erken büyümüş dedi iyi bişe değilmiş bu aslında.ama bu ay ovülasyon testi ile takip edicem kendimi.Yumurtlama takibinizi yapiyormusunuz ovulasyon testi ile?
Ovulasyon testi oneririm yumurtalarinizin nezaman yumurtladigini ve nezaman catladigini eya catlamadigini herseyi takip edebiliyorsunuz.internette gittigidiyor da ata cok uyguna coklu paketleri var aderiniz bittigi gun baslayabilirsiniz takibe. Denememte fayda bende takipteyim bakalim umarim allah gonlumuze gore verir herbirimizinYapmadım ama dr kontrolünde takip etmiştik bi kaç kez.anladığım kadarıyla bende erken yumurtlama oluyor çatlamıyor.bu ay femara ile büyüdü yumurtalarım iki tane ama 10.gün 22mm olmuşlardı doktor çok erken büyümüş dedi iyi bişe değilmiş bu aslında.ama bu ay ovülasyon testi ile takip edicem kendimi.
- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168