Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ancak bir profa gidince teshis koydu o
Hersey normal sadece dollenmis yumurta yanlis yere yerlesiyor
8 haftayi bulmadan vucut atiyor
Tekrat gebe kalmayi bekliyorum bu defa kontrollu olucak
Doktor bu kanıya nasıl vardı ?
Bende 5.bebeğimi kaybettim ama her seferinde doktorlar kesenin yerleşim yerinin iyi olduğunu söylüyorlar sadece 1 gebeliğimde kalp atışı duydum diğerleri boş veya kimyasal oldu

5 yıllık evliyim evlendiğimizden bu yana çocuk düşündüğümüz için hiç korunmadıkilk 2 yıl olmadı sonra hamilelik haberini aldık çok şükür hiç bir problem yaşamadan oğlumu dünyaya getirdim şu an 2 buçuk yaşında. Çocuk geç olduğu için nasıl olsa olmaz diye korunmadık hiç 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim daha keseyi net bi şekilde göremeden dün düşük yaptım malesef. Beklenmedik bi şekilde geldi beklenmedik bi şekilde gitti 😔

Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz ?​
*Bu süreç içerisinde neler uyguladık birbimizle paylaşalım.
* Mağlum düşükle sonuçlanan gebeliklerden sonraki süreç yıpratıcı oluyor. Birbirimize destek olarak bu süreci beraber takip edelim.
❤ İNŞALLAH herkes hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
@purpleturtlee🤰🏻👶🏻 ilk müjdemiz///
Merhaba umarım mesajım size ulaşır , sonradan hamile kaldınız mı nasılsınız ,?

Geçen ay 12 snde kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonrası 1 haftadan sonra hiç korunmadim şu anda 32 ncı günüm hala adet olmadım sadece bel ağrısı yaşıyorum sizce gebe kalma ihtimalim varmıdır cvp verirseniz çok sevinirim

Geçen ay 12 snde kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonrası 1 haftadan sonra hiç korunmadim şu anda 32 ncı günüm hala adet olmadım sadece bel ağrısı yaşıyorum sizce gebe kalma ihtimalim varmıdır cvp verirseniz çok sevinirim

Merhaba, doktorunuza danıştınız mı korunma ile ilgili. Bana en az 2 ay bekle demişti ama duruma göre değişir tabi. Adet gördünüz mü kürtaj dan sorna

Az önce test yaptım bu şekilde çıktı inşallah vardır

Eklentiler

• IMG_20200616_124610.jpg
    IMG_20200616_124610.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_20200616_124606.jpg
    IMG_20200616_124606.jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 166
Eylül cum hiç korunmadim kürtajdan sonra bugün 36 günüm kürtaj sonrası sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarimla yaptığım test bu

Eylül cum hiç korunmadim kürtajdan sonra bugün 36 günüm kürtaj sonrası sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarimla yaptığım test bu
İNŞALLAH bebektir. 2. İdrarda biraz daha silik olmuş olabilir. Betanı takip etmişmiydin sıfırlandığını gördüysen bebektir inşallah 🤲🏻

Canım yarın 40gun olucak hasta olmadım dün yine test yaptım aynı marka vardı elimde bu şekilde çıktı diğerine göre daha koyu sanki pzrtesi doktora gidicem inşallah vardır çok umitlendirdi test beni

Eklentiler

• IMG_20200618_150555.jpg
    IMG_20200618_150555.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 238
Canım yarın 40gun olucak hasta olmadım dün yine test yaptım aynı marka vardı elimde bu şekilde çıktı diğerine göre daha koyu sanki pzrtesi doktora gidicem inşallah vardır çok umitlendirdi test beni

Eklentiler

• IMG_20200618_150555.jpg
    IMG_20200618_150555.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_20200618_150545.jpg
    IMG_20200618_150545.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 164
X