- 23 Temmuz 2018
- 8
- 5
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bu kanıya nasıl vardı ?Canim ancak bir profa gidince teshis koydu o
Hersey normal sadece dollenmis yumurta yanlis yere yerlesiyor
8 haftayi bulmadan vucut atiyor
Tekrat gebe kalmayi bekliyorum bu defa kontrollu olucak
Amin inşallahAmiiin rabbim isteyen herkese içindende bizlere nasip etsin en kısa zaman da inşaallah hayal kurmaya bile korkarak geçen hamileliğimizi bebeğimizi kucağımıza alarak taçlandırsın inşaallah
Merhaba umarım mesajım size ulaşır , sonradan hamile kaldınız mı nasılsınız ,?Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz ?*Bu süreç içerisinde neler uyguladık birbimizle paylaşalım.* Mağlum düşükle sonuçlanan gebeliklerden sonraki süreç yıpratıcı oluyor. Birbirimize destek olarak bu süreci beraber takip edelim. ❤ İNŞALLAH herkes hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
@purpleturtlee ilk müjdemiz ///
Merhaba. Teşekkür ederim iyi diyelim şu günlerde iyi olsun. Evet çok şükür hamile kalabilirim. Darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba umarım mesajım size ulaşır , sonradan hamile kaldınız mı nasılsınız ,?
Geçen ay 12 snde kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonrası 1 haftadan sonra hiç korunmadim şu anda 32 ncı günüm hala adet olmadım sadece bel ağrısı yaşıyorum sizce gebe kalma ihtimalim varmıdır cvp verirseniz çok sevinirim
Az önce test yaptım bu şekilde çıktı inşallah vardır
İNŞALLAH bebektir. 2. İdrarda biraz daha silik olmuş olabilir. Betanı takip etmişmiydin sıfırlandığını gördüysen bebektir inşallahEylül cum hiç korunmadim kürtajdan sonra bugün 36 günüm kürtaj sonrası sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarimla yaptığım test bu
Gününüz geçtiyse aile hekimliğinde kan verin bakalım ne çıkacakEvet sıfırlanmış ti hatta dün yaptığım testte birşey yoktu bugün biraz belirdi
Merak ettim durumunuzu sonuç nedirEvet sıfırlanmış ti hatta dün yaptığım testte birşey yoktu bugün biraz belirdi
Canım yarın 40gun olucak hasta olmadım dün yine test yaptım aynı marka vardı elimde bu şekilde çıktı diğerine göre daha koyu sanki pzrtesi doktora gidicem inşallah vardır çok umitlendirdi test beni