Bir tavsiye lütfen

Evet aslında o sebep sekteye uğradığında böyle stres yaptım. Evet geçen sene yalnız kalmayı denediğim oldu ama kafamda hep bişi olursa atlar giderim düşüncesi vardı ve kendimi öyle rahatlatıyordum

Kiyamam ya o korkullylada yasamak zor bende fazla cesurum evde yanliz kalir bazen kapiyi kitlemeyi unuturum falan. Bu surecte baska yerde kalsaniz yada bir arkadadiniz sizde kalsa olmaz mi ki

Zamanla alışırsınız. Işıkları falan açık bırakıp kapıları kitleyerek oturmaya çalışın. Tv de açık olsun ses olur korkmazsınız , şimdi sahura kadar zaten çoğu kişi ayakta oluyor. Sonra da birkaç saate hava aydınlanır zaten. Bir sürü kişinin eşi gece vardiyasında çalışıyor ve eşinizin dediği gibi çocuk da olunca sürekli eve birilerini çağırtmazsınız alışmanız lazım. Kardeşiniz varken eşiniz de istediği gibi rahat olamaz , insan evine gelince rahatça ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor.

Evlenip gece eşleri evde yokken annelerin de kalan,yada ailelerinden birini getiren kisilere acaip irite oluyorum.
Evlenmiş barklanmissiniz çocuk olsa ne olacak?alişmak gerek kocaman insan olmussunuz korksanz dahi bunu aşmak gerek.

Evde kalmaya korkup çocuğu bir.oraya bir oraya taşıyan evliliklerini oturtamayan sorun yaşayan bir çok kişi Tanıyorum.

Yaşadığım semt çok şükür hırsız uğursuz olan bir yer değil tenha bir yer de değil bildiğiniz Toki binalarının bulunduğu site gibi bir yer. Yaşadığım binada 2 tane güvenlikli kapı var ve ben 3.kattayım aslında korkmam içni hırsızlık konusunda Bi konu yok gerçi geçenlerde Bi taşkınlık oldu polis kovalamacası silah milah attı polis kaçanı yakalamak için ama evlendiğimden beri 1 kez şahit olduğum Bi olay. Bilmiyorum umarım alışabilirim

EVlenmekten neden korksun veya korkalım konunun bunla ne alakası var ?
Makara yapcak bir konu değil sen korkmuyorsun diye herkes korkmayacak da değil

Evde tek başıma da kaldım yagmur da yağdı şimşek de çaktı elektirklerd de gitti şarjım da bitti. . hem de öyle korkardım ki karanlıktan . Sırf eşimin işi yüzünden . Elektirkler gitti çakmağınm yoktu mum almışım çakmak almamışım yeni evliyim . Karanlıkta çıktım komşudan istedim siz düşünün . Sonradan tedbir aldım şimdi çok rahatım .
TV her zaman açık olur ben uyusam bile salonun ya da holun ışığı her zaman aciktir .
Mumlar aldım LED ışık aldım elektrikler gidince onları yakıyordm bir de kahve yapıyordum değmeyin keyfime .
Her zaman yedekte mumunuz ve çakmağıniz olsun .
Powerbank edinin ve şarjı da dolu olup bir köşede beklesin .
Bunları yaparsanız hiçbir şekilde korkmanıza gerek yok . Varsın elektirkkler gitsin kilitleyin kapınızı , açın kitabinizi ya da korkarsaniz sosyal medyada takılın inanın geçiyor .

illedeben neden beğenmedim koydun
Bir sürü seçenek var,önerinizi beğenmediğim için beğenmedim seçeneğini seçtim . Madem sordunuz merakınızı gidereyim.

Konu sahibi fikir istemiş. Ona alışması için yardımcı olabileceğiniz bir sürü tavsiye varken polisi arayın demek biraz şımarıkça bir istek geldi. Başı dertte olur yada dışarıda zorda kalır tabiki kolluk kuvvetlerinden yardımcı olmalarını isteyebiliriz. Ama sizin gibi eşiyle evcilik oynar gibi kendi ego savaşları nedeniyle polisleri oyalamak gerçekten ihtiyacı olan kişilerin yardımına geç gitmelerine sebep olabilir. Siz korkuyorum gelin anneme götürün beni derken eşinden şiddet gördüğü içinde polisi arayan birine geç kalınabilir. Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Her yalnız kaldırdığında polisi aramak yerine yalnız kalmaya alışması lazım.

Üst kat komşumun eşi eşimle aynı firmada çalışıyor birbirimize gidip geliyoruz ama gecenin Bi yarısı da kapısına gidemem ki

Mumum var yani iş görecek kadar süslü püslü olanlardan ama yanınca iş görür heralde çakmak da var Bi power bakım eksik

COk güzel bende cevaplıyım
Arkadaş konuyu açtığından beri konusundayım siz atlamış olabilirsiniz ama bende rahatlaması için fikirlerimi sundum bır cok arkadaşta sundu buna ragmen hiç bir şekilde rahatlamayacağını ve yasak dolayısıyla annesine gidemeyeceğini söleyince bende polisten yardım alabileceğini söyledim ve eşimin yaptığını geldiklerini söyleme ihtiyacı duydum ki rahatlasın sen buna evlilik oyunu olarak bakabilirsin ama biz kurtarıcı olarak görüyoruz daha cok olay büyüyüp birbirimizi kırmaktansa olay geçene kadar birkaç saat ayrı kalmayı tercih ediyoruz. Benım için muhteşem bir detay bu bazı konular kapanmayacak kadar uzun tartışılabiliyor

Birdakine mesajları baştan SOna okunanımızı ona göre yargılarınızı öneririm

Mumum var yani iş görecek kadar süslü püslü olanlardan ama yanınca iş görür heralde çakmak da var Bi power bakım eksik
Tamam işte elektriklerin kesilmesi olağan bir durum . Bunlar olduğu sürece şarjınız da olduğu sürece korkacak bir şey yok . Kaç insan ayrı yalnız yaşıyor öyle düşünün . Benim evimde kaç kere elektrikler kesildi , çok yakınında trafo patladı . Alışıyorum simdi

Şöyle düşünün belki de artmaz hani hiç kalmamışsınız ki neden olumlu düşünmüyorsunuz bakın lisede bile ailesinden ayrı olan var ben 17 yaşımdan beri ayrıyım ve ev arkadaşına tahammül edemediğim için hep tekim bu yüzden belki korkunuz bana ilginç geliyor ama korkacağınızı değil de çok eğleneceğinizi kafa dinleyeceğinizi düşünün açın film falan izleyin olur da karanlık olur elektrik giderse bir şey olursa anneninizi kardeşinizi falan arayıp sohbet edin öyle öyle aşarsınız bu durumu ve emin olun gece yalnız olmak çok güzel bir şey ben mesele gündüz yalnızken sıkılırım ama gece sanki kendimle başbaşa kalıyorum daha çok zihnim açılıyor gibi geliyor çok severim belki sizde seversiniz iyi düşünün

Beni yanlış alintiladiniz herhalde

AYrıca arkadasım yasak varsa bunu devlet koyuyorsa böyle bir durumlarda bizde devlet insanından yardım alabiliriz diye düşünüyorum illedeben

TMamen karanlığı sevmediğim için geceler bana yalnızken işkence geliyor. Sizin tam tersinizim açıkcası ben gündüz yalnız kalmayı severim kahvemi alır balkona çıkar etrafa bakınıtım film açar izlerim rahat rahat takılırım. Ama işte karanlık çökünce biri olması lazım yanımda rahat olamıyorum. Halbuki gündüzden i farkı yok ama işte kafamda onu yenemiyorum

Amacım sizinle tartışmak değil, hâlâ ne demek istediğimi anlamamışsınız. Sizin evliliğinizdeki kurallar eşinizle sizi bağlar, belki bir sürü çift de tartışınca sizin gibi bir süre uzak kalıyordur bu onlar dışındaki kimseyi ilgilendirmez. Ancak bu kuralın uygulanışında polis servis aracımız yada bizim evlilik danışmanımız değil . Her kavga eden gece gelin beni annem götürün korkuyorum dese asıl acil durumlarla kim ilgilenecek. Acil ve gerekli durumlar dışında polis çağırmayı gereksiz görüyorum, bu fikrim de değişmeyecek. Konu sahibi bir çağırır iki çağırır ama bu alışkanlık haline gelebilir o yüzden çok doğru bir öneri gelmedi bana.

Tüm yorumlarımızı da herkes okumak zorunda değil. Göz atarken sizin o yorumunuz denk geldi kendi bakış açıma göre beğenmedim. Uzatmaya gerek yok bence.

Üst kat komşumun eşi eşimle aynı firmada çalışıyor birbirimize gidip geliyoruz ama gecenin Bi yarısı da kapısına gidemem ki
En azından tanıdık konuştuğunuz birinin olması daha iyi. Kendinizi korkutmayı bırakın. Bu düşüncelerden uzak durun. Zor biliyorum ama deneyin bu sefer en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…