Teşekkür ederimEn azından tanıdık konuştuğunuz birinin olması daha iyi. Kendinizi korkutmayı bırakın. Bu düşüncelerden uzak durun. Zor biliyorum ama deneyin bu sefer en azından.
Kesinlikle benımde amacım tartışmak değil ama bana evcilik oyun demeniz hoşuma gitmedi bunuda belirtiyim polis konusuna gelinceAmacım sizinle tartışmak değil, hâlâ ne demek istediğimi anlamamışsınız. Sizin evliliğinizdeki kurallar eşinizle sizi bağlar, belki bir sürü çift de tartışınca sizin gibi bir süre uzak kalıyordur bu onlar dışındaki kimseyi ilgilendirmez. Ancak bu kuralın uygulanışında polis servis aracımız yada bizim evlilik danışmanımız değil . Her kavga eden gece gelin beni annem götürün korkuyorum dese asıl acil durumlarla kim ilgilenecek. Acil ve gerekli durumlar dışında polis çağırmayı gereksiz görüyorum, bu fikrim de değişmeyecek. Konu sahibi bir çağırır iki çağırır ama bu alışkanlık haline gelebilir o yüzden çok doğru bir öneri gelmedi bana.
Tüm yorumlarımızı da herkes okumak zorunda değil. Göz atarken sizin o yorumunuz denk geldi kendi bakış açıma göre beğenmedim. Uzatmaya gerek yok bence.
Pandemi olağanüstü bir dönem, dediğiniz gibi şuan tabiki aramak gerekebilir. Sipariş bile veren oldu polise evden çıkamadıkları için insanlar. Ama bu konuyu herkes okuyabiliyor normal durumda da polis çağırabiliriz o zaman diye genel bir kanı oluşabilir diye o yorumu yaptım. Şuan farklı bir süreç işliyor ama insanlar sizin gibi sadece pandemi dönemine özgü olarak düşünmeyebilir. Evcilik oyunu demem kırdıysa kusura bakmayın, sizi kırmak değildi amacım. Deme sebebim de bir sürü evli çift saatlerce polisi uğraştırdıktan sonra ya barışıyor ya birbirlerine ders verip göz korkutmak için polisi çağırıyor. Kısacası gerçekten ihtiyacı olduğu için çağıranlar dışında da kafasına esip boşa meşgul eden de var, bu konuda epey örnek gördüğüm için yazdım bu yorumu da. Sizin niyetiniz iyidir ama birbirimizi tanımıyoruz ve burdaki yorumları çoğu kişi kendine uyarlayarak davranıyor. Okuyan birisi aaa polisi çağırsam geliyormuş deyip her korkusunda arayabilir diye düşünerek dedim o sebeple. Size de iyi geceler.Kesinlikle benımde amacım tartışmak değil ama bana evcilik oyun demeniz hoşuma gitmedi bunuda belirtiyim polis konusuna gelince
Eger poliste sizin gibi düşünüyor olsa gelmezdi Dİye düşünüyorum.. biz bunu normal bir zamanda yapsak haklısınız Pandemi dönemindeyiz
Ve ınsanlar hiç bır şekilde dışarı çıkamıyor polis aramaktan Başka bir cagre varmı ?
Yiyelim mi cezayı napalım ??
Belki bizim konu polisi aramaya gerek olmayacak bir konu olabilir ama gidilmesi gereken bi yer varsa cezayı yemek yerine ararım o kızcağızda cagresizlikten gecenin bu saatinde buraya yazmış
Ben hertürlğ fikir sunabilirim seni rahatsız etti ama onu birazda olsa rahatlattı
NEYse iyi geceler
Olaya bu şekilde bakmadım hiç yazarkenPandemi olağanüstü bir dönem, dediğiniz gibi şuan tabiki aramak gerekebilir. Sipariş bile veren oldu polise evden çıkamadıkları için insanlar. Ama bu konuyu herkes okuyabiliyor normal durumda da polis çağırabiliriz o zaman diye genel bir kanı oluşabilir diye o yorumu yaptım. Şuan farklı bir süreç işliyor ama insanlar sizin gibi sadece pandemi dönemine özgü olarak düşünmeyebilir. Evcilik oyunu demem kırdıysa kusura bakmayın, sizi kırmak değildi amacım. Deme sebebim de bir sürü evli çift saatlerce polisi uğraştırdıktan sonra ya barışıyor ya kendilerine ders verip göz korkutmak için polisi çağırıyor. Kısacası gerçekten ihtiyacı olduğu için çağıranlar dışında da kafasına esip boşa meşgul eden de var, bu konuda epey örnek gördüğüm için yazdım bu yorumu da. Sizin niyetiniz iyidir ama birbirimizi tanımıyoruz ve burdaki yorumları çoğu kişi kendine uyarlayarak davranıyor. Okuyan birisi aaa polisi çağırsam geliyormuş deyip her korkusunda arayabilir diye düşünerek dedim o sebeple. Size de iyi geceler.
Farklı düşüncede olup böyle seviyeli yazışma çok nadir oluyor burda. O yüzden hiç sorun değil, birbirimizi anladık nasılsaOlaya bu şekilde bakmadım hiç yazarken
sizde haklısınız.. kırdıysam kusura bakmayın
Zamanla yeneceksiniz işte bunun için bir adım atmanız yeterTMamen karanlığı sevmediğim için geceler bana yalnızken işkence geliyor. Sizin tam tersinizim açıkcası ben gündüz yalnız kalmayı severim kahvemi alır balkona çıkar etrafa bakınıtım film açar izlerim rahat rahat takılırım. Ama işte karanlık çökünce biri olması lazım yanımda rahat olamıyorum. Halbuki gündüzden i farkı yok ama işte kafamda onu yenemiyorum
Ben artık bir evi çekip çevirecek olgunluktayım düşüncesiyle evlenilir benim bildiğime göre çünkü. Küçük çocuk gibi karanlıktan korkuyor diye annesinin gelip konu sahibini alması o nedenle oldukça makara yapmalık bir konu. Karanlık, elektrik kesintisi, mezarlıkla ne gibi bir zarar verebilir kişiye örneğin? Koskoca kadınların bundan korkması hiiiç normal değil kusura bakmayın.EVlenmekten neden korksun veya korkalım konunun bunla ne alakası var ?
Makara yapcak bir konu değil sen korkmuyorsun diye herkes korkmayacak da değil
Ne kadar komik bişey gibi yazmışsınız. Yazılacak çok şey var da insan herşeyi yazamıyor.YAlnız kaldığın gece korkarsan polisten yardım alabilirsin gelip götürüyorlar
Geçen eşimle tartıştık eşim Uzamasın diye çıktı gtti dışarıda apartmanın kenarında polisi arayıp eşimle tartıştım anneme gitmek istiyorum götürürmüşsünüz diye aramışpolisler geldi götürdüler
Bıkac saat sonra tıpış tıpış geri geldi tabi :)) ama bu sefer arka mahallelerden saklana saklana gelmiş
Karanlıktan korkarım ya elektrik kesilirse diyorum ya hava çok kötü olurda gök gürültüsü şimşek olayları olursa diyorum ruh hastası gibi hissediyorum kendimi. Bilmiyorum fenalardayım biraz bana moral, tavsiye ne olursa verir misiniz acaba? Kendimi yalnız kalma düşüncesine alıştırabilirsem annemlere eşim işe gitmeyecek diyeceğim çnükü annem benden daha evhamlı yalnız kalamadığımı bildiği için benden daha çok stres yapacak o yüzden onlar bari rahat olsun diye eşimin işe gitmeyeceğini firmanın izin alamadığını söylemeyi düşünüyorum.
Sokağa çıkma yasağı olmasaydı keşke o da beni derin etkiliyor yani bişi olsa atlayıp arabaya gidemeyeceğim düşüncesi bilhassa etkiliyor beni zaten.