Bir şort meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune abla konuyu mesajlara kapatır mısın lütfen.Sivri sivri konuşup dikkat çekmeye çalışanlarla uğraşamayacağım.Kimseye de tercihlerim yüzünden hesap vermek zorunda değilim ne kıskanç insanlar var ya.Ben zaten almam gereken yorumları aldım.Düzgün üslupla konuşanlara teşekkür ederim.

Saçma veya değil bu benim hayatım ama ne olursa olsun elaleme el uzatmamak lazımmıs onu anladım

Kendı yedıgı nanelere benı katıyordu ama ? gayette haksız ve gercek arkadas degıl asla ıyı gun dostu.

Bana yazdığın cevapta masumiyetine biraz ikna olmustum.

Hayal kirikligina ugradim.

Kim neyini kıskanıyor olabilir sence?

Bana yazdığın cevapta masumiyetine biraz ikna olmustum.

Hayal kirikligina ugradim.
E ama öyle , beni çağırır yanında olmamı isterdi bende samimiyetle onun yanında olurdum gerizekalıyım çünkü.Ona işim düştü böyle yaptı, Allah gercekten kımseyı kımseye muhtac etmesın zaten muhtacta degılım ne munasebet ama bır daha kımsenın yedıgı nanelerde yanında olmam.Bana ders olsun

kendisi de açık ve ailesi de son derece geniş beraber rakı sofraları kuruyorlar evlerinde...Uzattığın parmak temiz mi bak önce diye bir söz var :)
Allahtan çok seküler kafa yapısındasınız yani nolmuş evde rakı masası kurunca senden kirli sana laf söyleyemez mi oluyor

Allahtan çok seküler kafa yapısındasınız yani nolmuş evde rakı masası kurunca senden kirli sana laf söyleyemez mi oluyor
Benden kirli olmayan da bana laf söyleyemez o ayrı konu da her istediğini söyleyen istemediğni işitirmiş içkiye karşı değilim ama beni eleştirmeye çalısan o farkında mısınız.O kim yani hayırdır

Sizi eleştiremeye çalışana haddini bildirir ağzının payını verirsiniz ona laf bile etmez kimse hatta herkes haklısın arkadaşın delirmiş bundan uzak dur denir ama arkadaşken hiçbir şey demeyip canım cicim sana tek yanlışında ama o da bunu yapıyor dersen madem çok batıyodu neden devam ediyodun arkadaşlığına diye sorarlar adama

Şu aileler varya kendi yapamadıklarını yada onlara dikte edilenleri evlatlarına yapıyorlar
ya..

Onların ne yerde ne gökte yerleri yok!

Konu sahibi dilerim bu çabanı unutmaz. Özgürlüğün için elinden geleni yaparsın.

Önce oku iyi bir mesleğin olsun, sonra evleneceğin insanı iyi seç..

Kıskanç insanlar mı? Kim senin neyini kıskansın? Şort giyememeni mi kıskansın yoksa genel olarak istediğin gibi giyinemiyor olmanı mı? Yoksa arkadaşınla tartışmanı mı?

Ayrıca bir konuda hesap vermen için öncesinde bir şey yapmış olman lazım. Sen hiçbir yap(a)mıyorsun ki.

Şu basit konuda dahi şort giyip giymemenin arkadaşının iki dudağının arasında olduğunu gördük.

Kim neyini kıskanıyor olabilir sence?

Hepimiz işi gücü bıraktık, şu alıntıda yazdıklarımı kıskanıyoruz.

Hepimiz işi gücü bıraktık, şu alıntıda yazdıklarımı kıskanıyoruz.
Beni en çok,rakı sofrası kuran insanlara geniş demesi rahatsız etti mesela....
Hayır içki kullanmıyorum,eşimde kullanmadığı için eve içki girmiyor.
Ama içen,tercihi bu yönde olan çok arkadaşım var...
Herkesin kendi tercihi,ama bizim gibi olmayanlara da saygısızlık etmeye kimsenin de hakkı yok yani....
Madem karakterini beğenmiyor arkadaşlığını da kesmeli,şortu vermeyince tüü kaka nedir yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…