Bir şort meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence gayet yerinde bir detay birisi demiş şart mıydı diye. Şart değildi ama küçüklükten gelen içimde kalan şeyler vardı ve hevesim fazlaydı onu anlamanız için ekledim.

Söylediklerinizin konuyla bir alakası yok. Hayatınızı nasıl yaşayacağınız tabi ki sizden başka kimseyi ilgilendirmez ama aynı şekilde insanların neye destek ya da ortak olup olmayacağına karar vermesi de sizi ilgilendirmez. Birinin görmesi görmemesi değil mesele, ortak olmak istememiş sadece.

Anlıyorum sizi ama bana garip geldi işte aramızdaki samimiyete güvenerek istedim ki normalde kimseden kolay bişey isteyen birisi değildim.Keşke o gömleği de ona vermeseydim hak etmiyormus, benim derdime ortak olmayacak ınsanla ısım yok ve bana samımı gelmıyor .Siz üstünüze alınmayın sızın tabıkı prensıpleriniz olabilir ama kız o tarz bırısı değildi her seyı yazamıyorum.Onun da yedıgı naneler vardı yanı :) ve ilk soluğu benim yanımda alırdı nankör

haklısınız iyi bir arkadaşın destek olması lazım bu kadar hayati bi konuda. arkadaş, dost dediğiniz bunun için var. çay kahveyi iki saat önce tanıştığı kişiyle de içiyor insan. yaşlar kaç sizin?

Ben en başında bir şort için kimseyle polemiğe girmem. Kendi paramla alır, çantamda saklar, bir gün giyer atardım. Ne elalemin üstüne giydiği şortunu giysisini isteyeceğim.
Annemi ne zaman dinlemesem hüsran oluyor zaten.Çok mecburi durum olmadıkça kimsede bir şey istemeyin der.Komşu olsun akraba olsun...ders aldım işte bende.İnsanlar kendileri ister ama sana gelince yan çizerler

Çok teşekkür ederim .Şu an zaten rafa kaldırdım riske girmeye gerek yok bi süre sabredeceğim Allah büyük

Gayet haklısın.
Sitenin önünde giy ne ya

Ben senin yerinde olsam ders mers konusunda asla yardımcı olmam.

Ay boşverin çok boş biriymiş. Tamamen iletişimi kesin. Size de naçizane tavsiyem aileniz baskıcı imiş. Eğer okul iş vs için evden ayrılacak iseniz o zamanı bekleyin. Ve olur da kapalı olarak evlenecek iseniz eşinize mutlaka evlenince açılmak istediğinizden bahsedin. Yaş kaç bilmiyirum

En büyük suç ailende. Senin bir birey olduğunu kabul edemiyorlar. İnsan değil de seks saçan bir obje muamelesi gösteriyorlar. Sen de bu yüzden genç kızlık heveslerini yaşamak için gizli saklı işler yapıyorsun 3 kuruşluk insanlara ağız eğiyorsun.

Gömlek verdiğim kişi benden şortunu ödünç vermek için çekinse arkadaşlığımı bitirirdim.

Cimri insan sevmem hele de cömert olduğum birinin cimri davranması çok kötü.

O kızla görüşmeyin. Ödevi de o esirgediği şortunu giyip öyle yapsın

Şort alıp evde de giyebilirsin, dışarda da...
Bu kimseyi ilgilendirmez.
Arkadaşlığını devam ettirir misin bilmiyorum.
Ama yazdığın son kısım beni oldukça rahatsız etti.
Her kapalı dindar olmadığı gibi,her rakı içen aile de "geniş" değil...
Lütfen önce kafa yapınızı değiştirin...

Evde de hiç şort giymiyor musun al evde giymek için aldım dersin
Bu tarz aileler ona da izin vermiyor
Çekinmek az kalır benim dayılarım size yemin ediyorum 10 yaşındaydım 10 yaş, pantolon giydim diye tekme atmıştı bacağıma.Böyle bir çevre aile arkanda değil yapamazdın kolay değil.
Hepsi de sapık cidden. Çocuğa bunu yapman8n başka acıklaması yok

Kimi insanın malı kıymetlidir, vermek istemez o yüzden ben ona vermiştim o bana vermedi diye düşünmeyin, bizim sitede giy diye de zaten kabul etmezsin diye demiştir. Ders konusunda yardım etmek istemezseniz etmeyin, yada yardım edin büyüklük sizde kalsın. Yaşlarınız daha çok küçük o yaşlarda insan saçma sapan davranabiliyor.

Arkadaşım her şeyi biliyor evet zorla kapalıyım ,kendi de yerine göre baya açık şeyler giyen birisi ama ben kararımı verdim en azından aile yanından gidene kadar hevesimi evde gidermeye çalışıcam
Gizli bir yerlerde giyinmeyin biri görür duyar eğitim hakkınız bile elinizden alınır.
Önceliğiniz okulunuz olsun tüm gayret ve çabanizı bu yönde kullanın ,gerekirse yurt dışını zorlayın ama göze batacak birilerinin eline fırsat verecek heveslerde olmayın sıkın dişinizi yoksa bir anlık heves ile kalan hayatınızın içine ederler ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…