Aldırış edeceğimi sanmıyorum
Avukatım tecrübelerine dayanarak söylüyor, aklımı karıştırıyor. O gün duygu değişimi yaşayacağımı düşünüyor.
ayyyy bu ne bacim yaaa s*ktir et ozamn o s* rfsiz icin psikologa gitmene degmez.senin bayramin olur onun ewlenmesi :)) ayy saka falan ama ne zor seyler yasamissin yaa bi kadin ve insan olarak cok uzuldum.allah gelecegini saglikli mutlu etsin insBütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.
Ay evet analar neler doğurmuş ayrıldıktan sonra gördümSenderr sana sadece sunu söylebilirimki, bu sefer sansini cok iyi kullan, gercekten seni seven ve sana deger veren, Adam gibi Adam olsun bu sefer. Etkileneceginden hic sanmiyorum tam aksine o gün icin güzel bir parti ver yakin arkadaslarina veya cik disariya eglen. Gencsin, buda senin hakkin... cocugunla nice saglikli mutlu yilllara.
Eger bu hayatta mutlu olmak istiyorsan onlari hic düsünmeyeceksin ve ilgilenmeyeceksin sadece ve sadece kendi hayatina odaklan, bak analar ne yakisikli erkekler dogurmuslar, bir tek eski kocan yok bu dünyada.
Oğluşumla bir evim olsun, benden mutlusu yok. Ha bi de işim:)ayyyy bu ne bacim yaaa s*ktir et ozamn o s* rfsiz icin psikologa gitmene degmez.senin bayramin olur onun ewlenmesi :)) ayy saka falan ama ne zor seyler yasamissin yaa bi kadin ve insan olarak cok uzuldum.allah gelecegini saglikli mutlu etsin ins
Çoktan bitti gitti:). Hatta evlensinler bir an önce bana da eğlence çıksın diye bekliyorum:))ya canım boşverr kendince işgüzarlık etmiş o
senle daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın
bana da herkes burda diyordu aman yeni boşandın yeni boşandın vs alakası yok ben zaten o acıyı ilk 7 ayda atlatmıştım yani tek fark resmi olarak bitmesiydi
fiilen bittiğini kabullendiysen ve şu an acımıyorsa o zaman da acımaz
ha acısa bile anca bir cız eder kalbin o kadarcık
psikolojin falan bozulmaz o kadar da hassas değiliz
güçlü kadınlarız biz
Just belki de benim içinde bu geçerliahahah onun da yardımı oldu tabi :)
Çoktan bitti gitti:). Hatta evlensinler bir an önce bana da eğlence çıksın diye bekliyorum:))
Just belki de benim içinde bu geçerli
Bizim evlatlarımız yanımızda çok şükür, kendi ailemizi oluşturuyoruz. %100 mutluluk yok, ben onların mutlu olduğuna inanmıyorum.avukatınız her türlü olasılığı düşünerek, sizi korumaya çalışıyor. meslek hayatında kimbilir neler gördü.
ben de bir başka kadın yüzünden ayrıldım. hala bekarım, kızımın babası, beni aldattığı kadınla evlendi, umurumda bile olmadı.
ama evimin dağılmasında payı olanlara evladımla benim çok ah'ımız var.
Yok canım türk:)neyyy italyan mı buldun yoksa sen de
Yok canım türk:)
Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.
Bizim evlatlarımız yanımızda çok şükür, kendi ailemizi oluşturuyoruz. %100 mutluluk yok, ben onların mutlu olduğuna inanmıyorum.
İsteyen istediğini söylesin canım. Ben çok kötü günler geçirdim.italyandan iyidir herhalde
iyi yapmışsın oh yalnız seninki kullanmasın bunu sana karşı velayette falan?
bilmiyor değil mi?
bir de burada taşlamasınlar şimdi
Babasıda ağzını açıp birşey diyemiyor. Kalıpsız h.rif!. Bizimkide böyle ama yapacak birşey yok. Allah eski kayınpederime uzun ömür versin (kendisini hiç sevmem:)). O oğlumu çok seviyor. Benim dünyadaki servetim diyip duruyormuş ona sonsuz güveniyorum. Yoksa bizimkinden baba olmazaynen. bizden uzak olsunlar cehenneme direk olsunlar.
ben onları hiç umursamadım ama yılan karısı kızımla babasının arasını bozmaya kalkınca, cinnete bağlandım.
amacına da ulaştı, kızım bir daha babasının evine gitmiyor, benim kedimde kedi hastalığı olduğu için, mecburen kızımın kedisi babasında gidip onu bile göremiyor.
Babasıda ağzını açıp birşey diyemiyor. Kalıpsız h.rif!. Bizimkide böyle ama yapacak birşey yok. Allah eski kayınpederime uzun ömür versin (kendisini hiç sevmem:)). O oğlumu çok seviyor. Benim dünyadaki servetim diyip duruyormuş ona sonsuz güveniyorum. Yoksa bizimkinden baba olmaz
Babasıda ağzını açıp birşey diyemiyor. Kalıpsız h.rif!. Bizimkide böyle ama yapacak birşey yok. Allah eski kayınpederime uzun ömür versin (kendisini hiç sevmem:)). O oğlumu çok seviyor. Benim dünyadaki servetim diyip duruyormuş ona sonsuz güveniyorum. Yoksa bizimkinden baba olmaz
Arkadaslar ne kadar zor seyler yasamissiniz ya Allah yardimciniz olsun. lanet insanlar. Huzurlari olmasin insallah, inim inim inlesinler. Ulan boyleleri iskenceyi hakediyor iste.hayır demedi, karısını haklı buldu. işte tam da bu yüzden çıldırdım. ah ettim. babası iş seyehati için sürekli yurtiçi ve yurtdışına turla gidiyor, anlaştık kızımı da eğlenceli beraberinde götürecekti. kızım da küçük değil artık genç kız. kadın çıldırdı, ne yaptı ne etti baba kızı birbirine kattı.
@Bilgece ne güzel söyledi, evlilikleri kabusları olsun inşAllah, amin.
Güçlü bir kadınsınız içinizdeki herşey bitmiş gibi artık sizden uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar düğünlerinede çelenk gönderin bide okkalı bir söz yazdırın :) reziller. Size yeni hayatınızda başarılar mutluluk oğlunuzla lsizi hiç bırakmasınArkadaşlar biliyorsunuz benim boşanma davam var. Dava açılalı 2.5 yılı geride bıraktık. Biz 3. bir şahıs yüzünden boşanıyoruz. Şimdi soruma geleyim, oğlumun babasıyla sevgilisi biz boşanır boşanmaz sevgilisiyle evlenecek. E 3 yıldır birlikteler artık normal evlenebilirler. Düğünleri için bir organizayon şirketiyle anlaşmışlar, haliyle ben bunu davada kullandım ordan biliyorum. Yazın düğün, temyiz süremiz bitincede nikah yapacaklar (bu yılın sonu gibi). Bugün avukatım evlerine aldıklarının faturalarını gösterdi. Bir sonraki celsede kullanılacak diye. Sakin sakin dinliyorum, çünkü herşeyi hallediyor avukatım, karışmıyorum pek. Avukatım yaşlı bir bayan, bana sender istersen benim psikolog bir arkadaşım var sen onunla bir görüş dedi (durumum malum ücretsiz gidecektim). Nedenini sordum, oğlumun babası evlenince kötü olacağımı düşünmüş (çünkü genel olarak intihar edenleri filan görmüş). Gerek olmadığını, değil onun için hiçbir şey için böyle bir şey yapmayacağı söyledim. Bana şimdi böyle söylüyorsun ama o evlendiğinde kaldıramazsın dedi. İçimde bir nokta bile sevgi kırıntısı yok. Düğünün olacağı yeri tarihi hep biliyorum. O gün geldiğinde gerçekten kötü mü hissedicem?