Bir şey hissetmeli miyim?

Aldırış edeceğimi sanmıyorum
Avukatım tecrübelerine dayanarak söylüyor, aklımı karıştırıyor. O gün duygu değişimi yaşayacağımı düşünüyor.

avukatınız her türlü olasılığı düşünerek, sizi korumaya çalışıyor. meslek hayatında kimbilir neler gördü.
ben de bir başka kadın yüzünden ayrıldım. hala bekarım, kızımın babası, beni aldattığı kadınla evlendi, umurumda bile olmadı.
ama evimin dağılmasında payı olanlara evladımla benim çok ah'ımız var.

Mevzuyu çok bilmiyorum ama ara ara bazı şeyler yakaladım. Bence ikisi de layığını bulmuş. Sizin de etkilenecek gibi bir haliniz yok. En fazla yapacağınız şey elinize fincanı alıp kahvenizi yudumlamak olur :) Şükür ki gidip masum birinin başını yakmıyorlar. Birbirlerini bulmuşlar. Nasıl güvenirler birbirlerine bilmiyorum. Bence keyif duyun :)

ayyyy bu ne bacim yaaa s*ktir et ozamn o s* rfsiz icin psikologa gitmene degmez.senin bayramin olur onun ewlenmesi :)) ayy saka falan ama ne zor seyler yasamissin yaa bi kadin ve insan olarak cok uzuldum.allah gelecegini saglikli mutlu etsin ins

Ay evet analar neler doğurmuş ayrıldıktan sonra gördüm. Hatta ben bir ayıyla evlenmişim net.

ayyyy bu ne bacim yaaa s*ktir et ozamn o s* rfsiz icin psikologa gitmene degmez.senin bayramin olur onun ewlenmesi :)) ayy saka falan ama ne zor seyler yasamissin yaa bi kadin ve insan olarak cok uzuldum.allah gelecegini saglikli mutlu etsin ins
Oğluşumla bir evim olsun, benden mutlusu yok. Ha bi de işim:)

Çoktan bitti gitti:). Hatta evlensinler bir an önce bana da eğlence çıksın diye bekliyorum:))

Çoktan bitti gitti:). Hatta evlensinler bir an önce bana da eğlence çıksın diye bekliyorum:))

anca eğlence malzememiz olurlar zaten bu saatten sonra
ben hiç konuşmadım gerçi benimkiyle acaba ben ne zaman eğlenmeye başlayacağım ya bak şimdi aklıma geldi sence benimki de geri gelip eğlendirir mi beni

Bizim evlatlarımız yanımızda çok şükür, kendi ailemizi oluşturuyoruz. %100 mutluluk yok, ben onların mutlu olduğuna inanmıyorum.

Allahin belalari. Ben su an o kadini da adami da öldürmek istiyorum pis assagiliklar. Siz iyi dayanmissiniz bravo size.
Merak etmeyin dugunleri onlarin kabusu olur insallah.
Size yasattiklarinin bin mislini yasasinlar da gorsunler günleri. ..

Bizim evlatlarımız yanımızda çok şükür, kendi ailemizi oluşturuyoruz. %100 mutluluk yok, ben onların mutlu olduğuna inanmıyorum.

aynen. bizden uzak olsunlar cehenneme direk olsunlar.
ben onları hiç umursamadım ama yılan karısı kızımla babasının arasını bozmaya kalkınca, cinnete bağlandım.
amacına da ulaştı, kızım bir daha babasının evine gitmiyor, benim kedimde kedi hastalığı olduğu için, mecburen kızımın kedisi babasında gidip onu bile göremiyor.

italyandan iyidir herhalde
iyi yapmışsın oh yalnız seninki kullanmasın bunu sana karşı velayette falan?
bilmiyor değil mi?

bir de burada taşlamasınlar şimdi
İsteyen istediğini söylesin canım. Ben çok kötü günler geçirdim.
Tabiki bilmiyor:). Bilsede farketmez. Davada kullanması için artık çok geç:). Delil süresi bitti:)

Babasıda ağzını açıp birşey diyemiyor. Kalıpsız h.rif!. Bizimkide böyle ama yapacak birşey yok. Allah eski kayınpederime uzun ömür versin (kendisini hiç sevmem:)). O oğlumu çok seviyor. Benim dünyadaki servetim diyip duruyormuş ona sonsuz güveniyorum. Yoksa bizimkinden baba olmaz

çok aşırı normal yazmışsınız ilk mesajınızı. okurken ben şok oldum insan bunu nasıl böyle sakin sakin anlatır diye.şok geçirecek kadar yakın bir sürede olmadıysa bu olay ya nefret ediyorsunuz/hiç bir şey hissetmiyorsunuz ya da mükemmel bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.

hayır demedi, karısını haklı buldu. işte tam da bu yüzden çıldırdım. ah ettim. babası iş seyehati için sürekli yurtiçi ve yurtdışına turla gidiyor, anlaştık kızımı da eğlenceli turlara beraberinde götürecekti. kızım da küçük değil artık genç kız. kadın çıldırdı, ne yaptı ne etti baba kızı birbirine kattı.
@Bilgece ne güzel söyledi, evlilikleri kabusları olsun inşAllah, amin.

Arkadaslar ne kadar zor seyler yasamissiniz ya Allah yardimciniz olsun. lanet insanlar. Huzurlari olmasin insallah, inim inim inlesinler. Ulan boyleleri iskenceyi hakediyor iste.
Sen kalk ne umutlarla evlen, o.uspunun teki gelsin senin yuvani yiksin. Allah gun yüzü gostermesin insallah.
Sizler de hep cooook cooook mutlu ve huzurlu olun....

Güçlü bir kadınsınız içinizdeki herşey bitmiş gibi artık sizden uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar düğünlerinede çelenk gönderin bide okkalı bir söz yazdırın :) reziller. Size yeni hayatınızda başarılar mutluluk oğlunuzla lsizi hiç bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…