En son konuştuğumuzdan bu yana bendede bir takım değişiklik ve gelişmeler oldu
İyi geceler
Bu hafta işle ilgili atılımlara ağırlık verdim işimde kaliteyi daha da arttırarak her geçen gün daha aksiyonlu ve başarılı hale geldiğini verimli olduğu yoğunlaşmamdan ötürü hissediyorum
Güzel bir uzaktan eğitim aldım hizmetiçi ile ilgli
Onu işimede yansıtıcam
Ayrıca kitap kulübüyle yeni bir kitap belirledik onu okuyup kritik yapacağız
Bunu haricinde sosyalleşmek ve iletişimi artttırmak için çabalıyorum adil yıldırımı dinliyorum bir internet sitesinden kadınlara verdiği tavsiyelere göre ilerleme adımlar atmaya çalışıyorum bazen gümlüyor bana uymayan veya olumlu yanıt alamadığım iş kolik kişilere denk geliyorum sanırım pek kimsenin çaba harcamaya enerjisi kalmamış gibi hissettim vardır bundada bir hayır
Sosyal medya iletişimleri malesef özellikle bazı tip erkekler işi iyice sulandırıp sadece cinsellik muahbebtine çekmeye çalışıyor larki cidden mide bulandırıcı
Neyse daha kötü birşeyler değil şükür
Bu hafta dışarda biriyle tanıştım ama malesef hiçbir olumluemerji alamadım aksine telde konuşurken bana daha sevimli gelmişti tanışınca tüm büyüsü bozuldu
Olsun varsın…
Bu hafta iş yerinde daha yoğun daha paylaşımlı daha iletişim halinde bir hafta geçirdim ve beni ne mutlu ediyorsa onu yaptım.
Bu hafta iş yerinden arkadaşla 1tiyatro ,bir kahvaltı,bir grupla gezi planım
1 de koro provası olacak
İnşallah verimli ve güzel bir hafta olur
Boş kalınca insan boş fikirlerle doluyor ve sıkılıyor güzel şeyler düşünmeye ihtiyacım var .Kendimi motive etmeye kendime özdeğee ve özşefkat katacak sözler söylemeye ihtiyacım var belkide bu şekilde doyum alacağım
NOT :BİRAZ DAHA SABIR