BencedeSanmam, neden hissedesin ki?
Zaten 3 yıldır gözünün önündeler onlar.
Bir kağıda imza atıldı diye bir şey değişmeyecek
Yine mıçmıçlaşırlar
Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.Sen istedigin kadar sevgi kirintisi bile yok de ama o dugun gunu canin cok yanacak emin ol.tum yasadiklarin aklina gelecek kendi tanisman dugunun guzel gunlerin hamileligin tartismalarin dogumun her sey ama hersey canlanacak gozunde.bence boyle bi firsatin varken mutlaka ama mutlaka degerlendir.kendini hazirla derim gercekten pisman olursun kabul etmedigin icin
Kendini hazırla filan demeye getirdi.Ben de zannetmiyorum. O zaman bir şey hissederseniz gidersiniz psikologa. Şimdi bir şey yokken durduk yere deşmek olmayan duyguları oldurur gibi geldi bana.
İşin ilginci ben bunu ilk kasım gibi duydum, hiç bir şey hissetmedim aman banane dedim. Acaba insanlara psikolojim bozuk izlenimi mi veriyorum anlamadım gittiGüçlü bir kadınsın. Kılının bile kıpırdamayacağına eminim. Kendini şartlama bir şeyler hisseder miyim diye.
Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.
Ahahahhaha dimiO zaman hiç hissetmezsin hissettiğin tek sey evleneceği kadına acımak olur boşver..
İlk yıl çok takmıştım. Premetüre bebek hep hastanedeyiz. O nerde, sevgilisi ve onun oğluyla tatilde (hemde kış tatiline gitmişlerdi) çok üzülmüştüm. Sonrası banane ye dönüştü:)3 yildir takmiyorsun Senderr, simdi mi takacaksin :)
Saka bir yana, ayrilali 3 yil gecmis, uzulme asamasini zaten 2 yil once gecmissindir. Ben zannetmiyorum uzulesin, herifi sevmiyorsun zira.
O da boşandı. İkiside evliydi. Olur mu, o yaşamamış. yaşaması lazım, yaşasın görsün şapşikYalniz bu ne rezillik be, insan metreslik yaptigi adamla dugun yapmaya utanir be.
Oldu olacak yuvasini yiktigi kadini da davet etsin bu ex-metres hanim, siz de davetli misiniz Sender?
Insanda azicik utanma olur be, bosattigi adamla evlenirken insan gelinlik giymez, utanir benim bildigim. Toplumun contasi cikti.
Yok ya kurtulduguna sevinip, paralarla guzel bir tatile cikarsin. Insanlar seni mağdur gorup, verdigin her tepkiyi yasadiklarina bagliyor olabilirler. Biraz kaşın düşse, yaşadıkları kolay değildire getiriyorlardir. Öyle bir adam evlense nee, evlenmese ne. Her şey bitince davul zurna tutup eğlen, kurban kestir hatta.İşin ilginci ben bunu ilk kasım gibi duydum, hiç bir şey hissetmedim aman banane dedim. Acaba insanlara psikolojim bozuk izlenimi mi veriyorum anlamadım gitti