Bir şey hissetmeli miyim?

Birde sormadan edemiycem ya o metres olucak rezil seni hamileyken nasil tartaklar?Ne niyetle?O zaman onunla ilskilerini biliyormuydun?Ve neden sikayetci olmadinki ?Erken doguma sebep olmus

Sender yazdiklarindan zaten bu olayi atlattigin anlasiliyor.Evlenirse ne degisicek yanlizca bir imza.Ama insallah o imzayla birlikte onlar icin geri sayim baslar o buyuk asklari rezillikle biter.
Senin iyi olmana sevindim.Davaniz neden bu kadar uzadi?Yazdiklarina gore tamamen sen hakli durumdasin .Peki sonuc hakkinda avukatin bilgi vermiyormu sana ne olabilir diye?
İstenilen delillerin yeni geldi. Avukatım herşeyi paylaşıyor. Çocuğun velayeti ve tazminat için sürüyor.

Birde sormadan edemiycem ya o metres olucak rezil seni hamileyken nasil tartaklar?Ne niyetle?O zaman onunla ilskilerini biliyormuydun?Ve neden sikayetci olmadinki ?Erken doguma sebep olmus
Canım beni tartaklayan şu anki sevgilisi deil. Biz daha evlenmeden sevgililermiş. Bizimki bunu terkedince hazmedememiş. Davalık olunca kim olduğu ortaya çıkmıştı.

Canım beni tartaklayan şu anki sevgilisi deil. Biz daha evlenmeden sevgililermiş. Bizimki bunu terkedince hazmedememiş. Davalık olunca kim olduğu ortaya çıkmıştı.
Anladim canim .Yani su adamdan ayrilarak cok iyi etmissin.Senin degerini illa anliycak.Boyle adamlar niye evlenir onuda anlamiyorum nasil olsa simdi evlenmek uzere oldugu metresininden de bir sure sonra ayrilicak.

Ablacim senin butum konulari takip ediyoorum ben ve seni cok takdir ediyorum bence cok guclu bi annesin ,kadinsin:KK51:
Cok zor zamanlar gecirmissin ben evli degilim ama ne hayallerle evlendigin insanin bunu yapmasi insana cok koymustur ilk zamanlar Allahtan artik bi sey hissetmiyorsun ama iyi ki oglun olmus bence ya o sana hep destek olacaktir ve sunu unutma bu dunyada olmasa bile yani sen simdi onlae hep mutlu aci cekmiyor diyosun ya bu dunyada olmasa bile ahirette Allahin karsisinda hesap verecekler icin rahat olsun
oglunla musmutluu yillar diliyorum:KK15:

Avukatım istiyor. Oğlumun babası iyiliğimi düşünseydi o kadar iftirayı atmazdı.
bence boşanın ve çocuğunuzun velayetini aldıktan sonra ihtiyaç duyarsanız gidin...bunlar bu kadar vicdansızlar ise eğer çocuğunuzun velayetini almak için sizin psikolojinizin bozuk olduğunu ve tedavi gördüğünüzü bile sunarlar mahkemede.siz güçlü bir kadınsınız gerçekten,sizi bu hain insanlar mı yıkacak?...elbet yaptıkları yanına kalmaz merak ta etmeyin...şimdi mutluyuz sansınlar.

X