Arkadaşlar biliyorsunuz benim boşanma davam var. Dava açılalı 2.5 yılı geride bıraktık. Biz 3. bir şahıs yüzünden boşanıyoruz. Şimdi soruma geleyim, oğlumun babasıyla sevgilisi biz boşanır boşanmaz sevgilisiyle evlenecek. E 3 yıldır birlikteler artık normal evlenebilirler. Düğünleri için bir organizayon şirketiyle anlaşmışlar, haliyle ben bunu davada kullandım ordan biliyorum. Yazın düğün, temyiz süremiz bitincede nikah yapacaklar (bu yılın sonu gibi). Bugün avukatım evlerine aldıklarının faturalarını gösterdi. Bir sonraki celsede kullanılacak diye. Sakin sakin dinliyorum, çünkü herşeyi hallediyor avukatım, karışmıyorum pek. Avukatım yaşlı bir bayan, bana sender istersen benim psikolog bir arkadaşım var sen onunla bir görüş dedi (durumum malum ücretsiz gidecektim). Nedenini sordum, oğlumun babası evlenince kötü olacağımı düşünmüş (çünkü genel olarak intihar edenleri filan görmüş). Gerek olmadığını, değil onun için hiçbir şey için böyle bir şey yapmayacağı söyledim. Bana şimdi böyle söylüyorsun ama o evlendiğinde kaldıramazsın dedi. İçimde bir nokta bile sevgi kırıntısı yok. Düğünün olacağı yeri tarihi hep biliyorum. O gün geldiğinde gerçekten kötü mü hissedicem?