Bir şey hissetmeli miyim?

Güçlü bir kadınsınız içinizdeki herşey bitmiş gibi artık sizden uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar düğünlerinede çelenk gönderin bide okkalı bir söz yazdırın :) reziller. Size yeni hayatınızda başarılar mutluluk oğlunuzla lsizi hiç bırakmasın

yok ya bence celenge sunu yazdirsin. Allah taksiratlarini affetsin :KK53:

Bazı insanlar dışardan güçlü ve umursamaz görünürler ama bir anda patlarlar ya belki de avukatınız öyle bir durum olmasından korkmuştur. Ama bence siz sadece dışardan öyle görünen değil gerçekten güçlü bir kadınsınız. Umarım bundan sonraki hayatınız çok mutlu geçer :)

Seni bilmem ama benim içime fenalık geliyor

Sakın bana söyleme ben kötü olurum düğün zamanı =)

Simdiiiiii duygularimizin maalesef bir matematiği yoktur .
surekliligi de yoktur Bugün bizi hiç etkilenmeyen bir durum yarın bir şeyleri tetikleyebilir

bunun garantisini sen bile veremezsin
gitsen ne kaybedersin ki ?

Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu adamdan ve ailesinden kurtulduğunuz için şükür namazı kılıp sadaka vermelisiniz bence...ne intiharı ne üzülmesi...
Eski kayınvalideniz demek ki tam kendi ayarında, kendine layık bir gelin bulmuş, beğenmesi melek gibi demesi bu yüzdendir.

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu adamdan ve ailesinden kurtulduğunuz için şükür namazı kılıp sadaka vermelisiniz bence...ne intiharı ne üzülmesi...
Eski kayınvalideniz demek ki tam kendi ayarında, kendine layık bir gelin bulmuş, beğenmesi melek gibi demesi bu yüzdendir.
Bende aynısı diyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir:KK45:

Seni bilmem ama benim içime fenalık geliyor

Sakın bana söyleme ben kötü olurum düğün zamanı =)

Simdiiiiii duygularimizin maalesef bir matematiği yoktur .
surekliligi de yoktur Bugün bizi hiç etkilenmeyen bir durum yarın bir şeyleri tetikleyebilir

bunun garantisini sen bile veremezsin
gitsen ne kaybedersin ki ?
Ben aynı şeyleri tekrar konuşarak hatırlamak istemiyorum. Benim burda normalleştirerek anlatıyorum ama olaylar yaşanırken çok acı vericiydi. Çokda eskiyi konuşmak istemiyorum.

Bazı insanlar dışardan güçlü ve umursamaz görünürler ama bir anda patlarlar ya belki de avukatınız öyle bir durum olmasından korkmuştur. Ama bence siz sadece dışardan öyle görünen değil gerçekten güçlü bir kadınsınız. Umarım bundan sonraki hayatınız çok mutlu geçer :)
Ah bir soyadından da kurtulsam:)

Yok yaa baksana umurunda degil.hissedecek olsan simdiden hissedersin,bence uzerinden bir agirlik kalkacak gibi bir psikoloji icindesin sen:)

Yazdıklarınızı okuyunca evli olduğunuz adam için "Kahretsin dostum sen lanet olası bi pisliksin" didim :KK57::KK57: (Aslında çoook başka bi şey dedim ama buraya aktarmam mümkün değil tabi ki:KK53:)

Ücretsiz bi terapi alma hakkınız varsa bunu kesinlikle değerlendirin derim. Şu ana kadar yaşadıklarımızı anlatsanız yeter, aman düğünleri eksik kalsın.

Bu adam için üzülmeyeceğiniz ortada (ki duruşunuz karşısında saygıyla eğiliyorum :KK52:) ama gelecek ilişkilerinizde bu dönemin izlerini, güvensizliklerini görmemek için bi psikologa danışmanızda fayda var diye düşünüyorum.

bence asıl o zaman bu olaydan tamamen kurtulacak ve yoluna devam etme gücünü daha çok bulacaksın.
yani avukatının tam tersinin düşünüyorum. üzerinden yük kalkacak bence.

Konularınızı tam bilmiyorum ama,bu durum sizi güçlendirsin.Kimsenin, ahı zaten kimse'de kalmaz.Evlensinler bakalım,o 3 yıllık aşkları ne kadar sürecek!!!
Şimdi yasak ve hırs tatlı gelir onlara.Aynı çatı altına girince,görürsünüz,duyarsınız bir müddet sonra olanları.Bir müddet sonra eşiniz sizinle onu kıyaslamaya başlar ve ben ne yaptım diyecektir.

Gerek yok gibi gorunuyor sizde.
Ama ucretsiz oldugunu soyluyorsun, yani arkadasina para kazandirma gibi bi derdi olmadigi acik.
Bence sizin iliginizi dusunmus. Belkide biseyler gormustur.
Biz soncta dis kapinin dis mandaliyiz.
Hic bisey bilmiyoruz hakkindanizda, o biliyor.
Yararlan bence bedava seanstan, ne zarari olabilirki?

Bence gitmelisiniz. Ama üzülür muyum diye değil hayatiniza olumlu bir başlangıç yapmak için

Arkadaşlar biliyorsunuz benim boşanma davam var. Dava açılalı 2.5 yılı geride bıraktık. Biz 3. bir şahıs yüzünden boşanıyoruz. Şimdi soruma geleyim, oğlumun babasıyla sevgilisi biz boşanır boşanmaz sevgilisiyle evlenecek. E 3 yıldır birlikteler artık normal evlenebilirler. Düğünleri için bir organizayon şirketiyle anlaşmışlar, haliyle ben bunu davada kullandım ordan biliyorum. Yazın düğün, temyiz süremiz bitincede nikah yapacaklar (bu yılın sonu gibi). Bugün avukatım evlerine aldıklarının faturalarını gösterdi. Bir sonraki celsede kullanılacak diye. Sakin sakin dinliyorum, çünkü herşeyi hallediyor avukatım, karışmıyorum pek. Avukatım yaşlı bir bayan, bana sender istersen benim psikolog bir arkadaşım var sen onunla bir görüş dedi (durumum malum ücretsiz gidecektim). Nedenini sordum, oğlumun babası evlenince kötü olacağımı düşünmüş (çünkü genel olarak intihar edenleri filan görmüş). Gerek olmadığını, değil onun için hiçbir şey için böyle bir şey yapmayacağı söyledim. Bana şimdi böyle söylüyorsun ama o evlendiğinde kaldıramazsın dedi. İçimde bir nokta bile sevgi kırıntısı yok. Düğünün olacağı yeri tarihi hep biliyorum. O gün geldiğinde gerçekten kötü mü hissedicem?
bu bana garip geldi açıkçası...sizi bu kadar düşünen birisi olsaydı aranıza birisini sokmazdı...peki eski eşiniz oğlunuzu yanına almak gibi bir şeyden bahsetti mi hiç,ya da siz hiç şüphelendiniz mi?...ya da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bilemiyorum

bu bana garip geldi açıkçası...sizi bu kadar düşünen birisi olsaydı aranıza birisini sokmazdı...peki eski eşiniz oğlunuzu yanına almak gibi bir şeyden bahsetti mi hiç,ya da siz hiç şüphelendiniz mi?...ya da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bilemiyorum
Evet, biz velayet için çekişiyoruz.

Sender yazdiklarindan zaten bu olayi atlattigin anlasiliyor.Evlenirse ne degisicek yanlizca bir imza.Ama insallah o imzayla birlikte onlar icin geri sayim baslar o buyuk asklari rezillikle biter.
Senin iyi olmana sevindim.Davaniz neden bu kadar uzadi?Yazdiklarina gore tamamen sen hakli durumdasin .Peki sonuc hakkinda avukatin bilgi vermiyormu sana ne olabilir diye?

X