Bir şey hissetmeli miyim?

Nasılsa ayrılık.olunca sen yada eski eşinin hayatına birileri girip Evlenilecek bu simdi olmasa daha sonra olucak bir durum şuan bunu biliyorsun ve 3 sene olmuş bunu çoktan aşmış olman gerekir hissetmezsin

Yok ya kurtulduguna sevinip, paralarla guzel bir tatile cikarsin. Insanlar seni mağdur gorup, verdigin her tepkiyi yasadiklarina bagliyor olabilirler. Biraz kaşın düşse, yaşadıkları kolay değildire getiriyorlardir. Öyle bir adam evlense nee, evlenmese ne. Her şey bitince davul zurna tutup eğlen, kurban kestir hatta.
Bende kurbanı düşünüyorum:KK52:
Buraya ilk konu açtığımda amma depresifmişim. Sorun boşanmak deil ailemmiş. Pek iyi karşılamamışlardı boşanmamı. Şimdi ailemin yanındayım 2 aydır. 2 aydır inanılmaz keyifliyim.:KK45:

Bence siz yine de bir psikoloğa gidin. Terapi inanılmaz rahatlatıcı bir şey. Hem beleşe de getirecekmişsiniz. Ne güzel işte.:KK53:
Bu arada sizi tebrik ederim. Oğlunuz için harika bir rol modelsiniz. İnşallah tüm kadınlarımız sizin gibi güçlü ve azimli olurlar birgün.

Nasılsa ayrılık.olunca sen yada eski eşinin hayatına birileri girip Evlenilecek bu simdi olmasa daha sonra olucak bir durum şuan bunu biliyorsun ve 3 sene olmuş bunu çoktan aşmış olman gerekir hissetmezsin
Bende aynen öyle düşünüyorum. Avukatım sadece tecrübesine göre söylüyor. Bir de çok anaç bir kadın, başka avukat olsa ben parama bakarım der, üzülmeyeyim istiyor.

hıc uzulme takabılırsın belkı neden dıyeceksın ıcınden fakat yuva yıkanın yuvası olmaz onların çöküşünü karsıdan kahkalarla ızleyecegın gunde gelecek emın ol

Yemin ederim, agzim acik kaldi bu hikayeden de, bu heriften, ailesinden , metresinden :KK57::KK57: Siz bu insanlarin arasinda ne yapiyordunuz zaten ablacim?:KK57: Dusen cenemi topluyorum ve gidiyorum .
Metres deme ağzımızı yırtar eski kaynanam:KK53: melek o melek. Ben elin kızına iftira atıyor olmuştum bu kelimeyi kullandığımda. Ki şöyle bir durum var. Ben hamileyken oğlumun babasının sevgilisi beni tartaklarken kv yanımdaydı. Benim suyum geldi sancım yoktu. Kv oğluna olayı bile anlatmıyor. Ben birden ağlamışım filan. O kadın nasıl can verecek çok merak ediyorum.

Metres deme ağzımızı yırtar eski kaynanam:KK53: melek o melek. Ben elin kızına iftira atıyor olmuştum bu kelimeyi kullandığımda. Ki şöyle bir durum var. Ben hamileyken oğlumun babasının sevgilisi beni tartaklarken kv yanımdaydı. Benim suyum geldi sancım yoktu. Kv oğluna olayı bile anlatmıyor. Ben birden ağlamışım filan. O kadın nasıl can verecek çok merak ediyorum.

Merak etme onla evliyken başka bir meleğe aşık olur.:KK45:

Ne gunlere kaldik be, o..lara agiz tadiyla o...u bile diyemiceksek niye yasiyoruz :KK70::KK70:

Size bu kadar kötülük yaşatan adamın evlenmesine üzüleceğinizi ben sanmıyorum açıkçası.
Ne halleri varsa görsünler,sizden ve çocuğunuzdan uzak.
Çizdikleri mutlu aşk ilişkisi ne kadar sürücek sanki? Herkes yaşattığını yaşayacak elbet. Bence içiniz ferah olsun. Ne üzülüceksiniz ya? Aksine sevinin. Böyle iğrenç insanlardan kurtulduğunuz için..
Gelecek güzel günlerinizi düşünün. Mutlusunuz,onlar olmadan hem de çok..
Onlar üzüleceği,canları yanacağı günü beklesin..

atlatmışsınız zaten, Allah'ın izniyle umrunuzda bile olmazlar.
karı koca ayrılığında kimin az yada çok payı varsa zaten cezalarını çekecekler ve çekiyorlar, tecrübemle sabit.

Size bu kadar kötülük yaşatan adamın evlenmesine üzüleceğinizi ben sanmıyorum açıkçası.
Ne halleri varsa görsünler,sizden ve çocuğunuzdan uzak.
Çizdikleri mutlu aşk ilişkisi ne kadar sürücek sanki? Herkes yaşattığını yaşayacak elbet. Bence içiniz ferah olsun. Ne üzülüceksiniz ya? Aksine sevinin. Böyle iğrenç insanlardan kurtulduğunuz için..
Gelecek güzel günlerinizi düşünün. Mutlusunuz,onlar olmadan hem de çok..
Onlar üzüleceği,canları yanacağı günü beklesin..
Aldırış edeceğimi sanmıyorum:KK52:
Avukatım tecrübelerine dayanarak söylüyor, aklımı karıştırıyor. O gün duygu değişimi yaşayacağımı düşünüyor.

Senderr sana sadece sunu söylebilirimki, bu sefer sansini cok iyi kullan, gercekten seni seven ve sana deger veren, Adam gibi Adam olsun bu sefer. Etkileneceginden hic sanmiyorum tam aksine o gün icin güzel bir parti ver yakin arkadaslarina veya cik disariya eglen. Gencsin, buda senin hakkin... cocugunla nice saglikli mutlu yilllara.
Eger bu hayatta mutlu olmak istiyorsan onlari hic düsünmeyeceksin ve ilgilenmeyeceksin sadece ve sadece kendi hayatina odaklan, bak analar ne yakisikli erkekler dogurmuslar, bir tek eski kocan yok bu dünyada.:KK66:

Bencede:21: avukatımın söylediği hoşuma gitmedi.

ya canım boşverr kendince işgüzarlık etmiş o
senle daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın
bana da herkes burda diyordu aman yeni boşandın yeni boşandın vs alakası yok ben zaten o acıyı ilk 7 ayda atlatmıştım yani tek fark resmi olarak bitmesiydi
fiilen bittiğini kabullendiysen ve şu an acımıyorsa o zaman da acımaz
ha acısa bile anca bir cız eder kalbin o kadarcık
psikolojin falan bozulmaz o kadar da hassas değiliz
güçlü kadınlarız biz :KK19:

ya canım boşverr kendince işgüzarlık etmiş o
senle daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın
bana da herkes burda diyordu aman yeni boşandın yeni boşandın vs alakası yok ben zaten o acıyı ilk 7 ayda atlatmıştım yani tek fark resmi olarak bitmesiydi
fiilen bittiğini kabullendiysen ve şu an acımıyorsa o zaman da acımaz
ha acısa bile anca bir cız eder kalbin o kadarcık
psikolojin falan bozulmaz o kadar da hassas değiliz
güçlü kadınlarız biz :KK19:

Bosanma acisi, uzuntusu Italyan herifi gorunceye kadarmis :p :p

X