- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kurbanı düşünüyorumYok ya kurtulduguna sevinip, paralarla guzel bir tatile cikarsin. Insanlar seni mağdur gorup, verdigin her tepkiyi yasadiklarina bagliyor olabilirler. Biraz kaşın düşse, yaşadıkları kolay değildire getiriyorlardir. Öyle bir adam evlense nee, evlenmese ne. Her şey bitince davul zurna tutup eğlen, kurban kestir hatta.
Bende aynen öyle düşünüyorum. Avukatım sadece tecrübesine göre söylüyor. Bir de çok anaç bir kadın, başka avukat olsa ben parama bakarım der, üzülmeyeyim istiyor.Nasılsa ayrılık.olunca sen yada eski eşinin hayatına birileri girip Evlenilecek bu simdi olmasa daha sonra olucak bir durum şuan bunu biliyorsun ve 3 sene olmuş bunu çoktan aşmış olman gerekir hissetmezsin
Metres deme ağzımızı yırtar eski kaynanam melek o melek. Ben elin kızına iftira atıyor olmuştum bu kelimeyi kullandığımda. Ki şöyle bir durum var. Ben hamileyken oğlumun babasının sevgilisi beni tartaklarken kv yanımdaydı. Benim suyum geldi sancım yoktu. Kv oğluna olayı bile anlatmıyor. Ben birden ağlamışım filan. O kadın nasıl can verecek çok merak ediyorum.Yemin ederim, agzim acik kaldi bu hikayeden de, bu heriften, ailesinden , metresinden Siz bu insanlarin arasinda ne yapiyordunuz zaten ablacim? Dusen cenemi topluyorum ve gidiyorum .
Metres deme ağzımızı yırtar eski kaynanam melek o melek. Ben elin kızına iftira atıyor olmuştum bu kelimeyi kullandığımda. Ki şöyle bir durum var. Ben hamileyken oğlumun babasının sevgilisi beni tartaklarken kv yanımdaydı. Benim suyum geldi sancım yoktu. Kv oğluna olayı bile anlatmıyor. Ben birden ağlamışım filan. O kadın nasıl can verecek çok merak ediyorum.
Sanmam, şimdi aile babası oldu mahlukMerak etme onla evliyken başka bir meleğe aşık olur.
Sanmam, şimdi aile babası oldu mahluk
Aynen:)Senden oğlundan uzak dursun da..Gizli gizli yapar,bir kez yapan yine yapar.
Metres deme ağzımızı yırtar eski kaynanam melek o melek. Ben elin kızına iftira atıyor olmuştum bu kelimeyi kullandığımda. Ki şöyle bir durum var. Ben hamileyken oğlumun babasının sevgilisi beni tartaklarken kv yanımdaydı. Benim suyum geldi sancım yoktu. Kv oğluna olayı bile anlatmıyor. Ben birden ağlamışım filan. O kadın nasıl can verecek çok merak ediyorum.
Bizim boşanma davamızdan tam bir yıl sonra boşanma davası açtı kocasına. Ama yok o edepli namuslu, gelinlik onun hakkıNe gunlere kaldik be, o..lara agiz tadiyla o...u bile diyemiceksek niye yasiyoruz
Aldırış edeceğimi sanmıyorumSize bu kadar kötülük yaşatan adamın evlenmesine üzüleceğinizi ben sanmıyorum açıkçası.
Ne halleri varsa görsünler,sizden ve çocuğunuzdan uzak.
Çizdikleri mutlu aşk ilişkisi ne kadar sürücek sanki? Herkes yaşattığını yaşayacak elbet. Bence içiniz ferah olsun. Ne üzülüceksiniz ya? Aksine sevinin. Böyle iğrenç insanlardan kurtulduğunuz için..
Gelecek güzel günlerinizi düşünün. Mutlusunuz,onlar olmadan hem de çok..
Onlar üzüleceği,canları yanacağı günü beklesin..
Bencede avukatımın söylediği hoşuma gitmedi.
ya canım boşverr kendince işgüzarlık etmiş o
senle daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın
bana da herkes burda diyordu aman yeni boşandın yeni boşandın vs alakası yok ben zaten o acıyı ilk 7 ayda atlatmıştım yani tek fark resmi olarak bitmesiydi
fiilen bittiğini kabullendiysen ve şu an acımıyorsa o zaman da acımaz
ha acısa bile anca bir cız eder kalbin o kadarcık
psikolojin falan bozulmaz o kadar da hassas değiliz
güçlü kadınlarız biz
Bosanma acisi, uzuntusu Italyan herifi gorunceye kadarmis