- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Güçlü bir kadınsınız içinizdeki herşey bitmiş gibi artık sizden uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar düğünlerinede çelenk gönderin bide okkalı bir söz yazdırın :) reziller. Size yeni hayatınızda başarılar mutluluk oğlunuzla lsizi hiç bırakmasın
Yazdırsın Yazdırsın ay o adama, kadına neler demek geçiyor içimden gün yüzü görmesinler inşallahyok ya bence celenge sunu yazdirsin. Allah taksiratlarini affetsin
Yazdırsın Yazdırsın ay o adama, kadına neler demek geçiyor içimden gün yüzü görmesinler inşallah
Bütün saydıkların kötüydü:). Benim meşhur bir doğum hikayem var, oğlumun babasının sevgilisi tarafından tartaklandım 6,5 aylık doğum yaptım. Düğünüm kv yüzünden zehir gibiydi (düğün günü akrabalarımın kıyafetleri kötü diyerek düğüne almak istememişti) hatırlamak dahi istemiyorum.
Bende aynısı diyorum. Dinsizin hakkından imansız gelir
Bu adamdan ve ailesinden kurtulduğunuz için şükür namazı kılıp sadaka vermelisiniz bence...ne intiharı ne üzülmesi...
Eski kayınvalideniz demek ki tam kendi ayarında, kendine layık bir gelin bulmuş, beğenmesi melek gibi demesi bu yüzdendir.
Ben aynı şeyleri tekrar konuşarak hatırlamak istemiyorum. Benim burda normalleştirerek anlatıyorum ama olaylar yaşanırken çok acı vericiydi. Çokda eskiyi konuşmak istemiyorum.Seni bilmem ama benim içime fenalık geliyor
Sakın bana söyleme ben kötü olurum düğün zamanı =)
Simdiiiiii duygularimizin maalesef bir matematiği yoktur .
surekliligi de yoktur Bugün bizi hiç etkilenmeyen bir durum yarın bir şeyleri tetikleyebilir
bunun garantisini sen bile veremezsin
gitsen ne kaybedersin ki ?
Ah bir soyadından da kurtulsam:)Bazı insanlar dışardan güçlü ve umursamaz görünürler ama bir anda patlarlar ya belki de avukatınız öyle bir durum olmasından korkmuştur. Ama bence siz sadece dışardan öyle görünen değil gerçekten güçlü bir kadınsınız. Umarım bundan sonraki hayatınız çok mutlu geçer :)
İsteyen istediğini söylesin canım. Ben çok kötü günler geçirdim.
Tabiki bilmiyor:). Bilsede farketmez. Davada kullanması için artık çok geç:). Delil süresi bitti:)
Bencedeaman oh o zaman keyfimize diyecek yok
bu bana garip geldi açıkçası...sizi bu kadar düşünen birisi olsaydı aranıza birisini sokmazdı...peki eski eşiniz oğlunuzu yanına almak gibi bir şeyden bahsetti mi hiç,ya da siz hiç şüphelendiniz mi?...ya da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bilemiyorumArkadaşlar biliyorsunuz benim boşanma davam var. Dava açılalı 2.5 yılı geride bıraktık. Biz 3. bir şahıs yüzünden boşanıyoruz. Şimdi soruma geleyim, oğlumun babasıyla sevgilisi biz boşanır boşanmaz sevgilisiyle evlenecek. E 3 yıldır birlikteler artık normal evlenebilirler. Düğünleri için bir organizayon şirketiyle anlaşmışlar, haliyle ben bunu davada kullandım ordan biliyorum. Yazın düğün, temyiz süremiz bitincede nikah yapacaklar (bu yılın sonu gibi). Bugün avukatım evlerine aldıklarının faturalarını gösterdi. Bir sonraki celsede kullanılacak diye. Sakin sakin dinliyorum, çünkü herşeyi hallediyor avukatım, karışmıyorum pek. Avukatım yaşlı bir bayan, bana sender istersen benim psikolog bir arkadaşım var sen onunla bir görüş dedi (durumum malum ücretsiz gidecektim). Nedenini sordum, oğlumun babası evlenince kötü olacağımı düşünmüş (çünkü genel olarak intihar edenleri filan görmüş). Gerek olmadığını, değil onun için hiçbir şey için böyle bir şey yapmayacağı söyledim. Bana şimdi böyle söylüyorsun ama o evlendiğinde kaldıramazsın dedi. İçimde bir nokta bile sevgi kırıntısı yok. Düğünün olacağı yeri tarihi hep biliyorum. O gün geldiğinde gerçekten kötü mü hissedicem?
Evet, biz velayet için çekişiyoruz.bu bana garip geldi açıkçası...sizi bu kadar düşünen birisi olsaydı aranıza birisini sokmazdı...peki eski eşiniz oğlunuzu yanına almak gibi bir şeyden bahsetti mi hiç,ya da siz hiç şüphelendiniz mi?...ya da vicdanını rahatlatmaya çalışıyor bilemiyorum