Bir rezalet bayram günü de benden

o anki yorgunluğunuzdan dolayı saatler size çok uzun gelmiş anlaşılan, bebeğinizin durmamasının üstüne sizin dediklerinizin dinlenmemesi de sinirlerinizi epey bozmuş, bunu anlayabiliyorum. eğer arabadaki saldırma ve sinir krizi geçirme durumu olmasaydı sizi haklı bulurdum. çocukların ortam içinde durmamasından, canları sıkılmasından daha önemli bir şey varsa o da küçükte olsalar annelerini o şekilde görmeleridir diye düşünüyorum. ses yükseltme, kendine zarar verme, arabayı kullanırken eşi sarsma.. bunlar emin olun daha çok yara bırakır. siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. çocuklar için kalkmak istediyseniz, çocuklar için az daha sabredip bu konuyu daha sonra konuşabilirdiniz.. daha kötü şeylere de yol açabilirdi bu ruh hali. biraz daha sakin olmayı deneyin, önceki konularınızı hatırlamıyorum. bu konuda boşanmayı düşünüyorsanız ve öncesi de varsa nasıl mutlu olacaksanız öyle bir yol seçin derim

Hareket halindeki bir araç içinde değil fiziki müdahale , gergin konuşmaların yapılması dahi yanlış. Kendi canınızdan vazgeçtiyseniz de başka insanların canını tehlikeye atmaya hakkınız yok.

Konunu okudum yorumları da hıc okumadım hemen yazıyorum yorumumu sonra yorumları okuycam yazık cocuklarınıza yazık o cocukları mahvedeceksinız burda haksız miyim dıye sorgulayacagınıza cocukların yanında ben bu kadar nasıl kendimi kaybettim dıye uzulecegınıze dert ettıgınız duruma bak 20 dk sonra eve geçmişsin zaten bu kadar buyutulecek bırsey yok kısa bır zıyaret

Bence taksi çagırıp, eve gidecektin.Eşin napıyorsa yapsın. Senın adına, sormadan karar vermesınler

Çünkü durumun ciddiyetinin farkında değiller. Bir cinnet her şeyi çözer diye akıl verdikleri kişinin/kişilerin cinnetinin nelere sebep olabileceğini düşünmek dahi istemiyorlar.

Konu sahibi sadece kendi araçlarının içindeki insanların canına kast etmemiş , o esnada kendileriyle aynı yoldaki diğer araçlardakilerin ve o yolu kullanan yayaların , ve hatta hayvanların dahi can güvenliği içinde tehdit oluşturmuş.

Bayram günü meydana gelen kazaların hepsinin araç arızası , aşırı hız ve trafik ihlalinden kaynaklandığını sananlar varsa , kazın ayağının öyle olmadığını bu konuyla anlarlar umarım.

Teşekkür ederim yorumunuz için

İşte böyle insanı delirtiyorlar, sonra da “bu deli” diye karşıya geçip gülüyorlar....

Yazık ki o eşinize bi abla ile eşini idare edememiş.
Ben siz de asla kusur görmedim, sinir krizi mevzusuna da gelince bir anne olarak yine en fazla siz üzülmüşünüzdür Eminim. Hiç bir anne çocuklarının gözünün önünde o duruma düşmek istemez çünkü...
Boşanıp boşanmamak konusuna da yorum yapmak istemiyorum maalesef En iyisini siz bilirsiniz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Öfke kontrolü olmayan bir anne var. Sinir krizi geçirince araç kullanan eşe saldırıyor. Bunları okumadınız galiba? Pes yani pes!

Benzer tepki verecek olan insanlar toplu taşıma araçları da dahil , motorlu taşıtlardan uzak dursunlar lütfen.

Öfke kontrolü olmayan bir anne var. Sinir krizi geçirince araç kullanan eşe saldırıyor. Bunları okumadınız galiba? Pes yani pes!
Siz benim şimdiye kadar ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz .Tamam müneccim değilsiniz bu olay için yazıyorsunuz ama ben yaşadıklarımı yazsam oturup bir kitap yazmam lazim.Bu bir değil iki değil.Evet bu evliliği surdurmem ,cocuklar en büyük hatam ama biraz olsun empati kurun .Hiçbir şey yokken hiçbir insan bu şekilde keyfine davranmaz.Ben buraya birçok konu açtım .Bu gorumcenin şimdiye kadar bana yaptıkları ,bizi ayırma çabaları ,iftiraları ve en son kendi dediği olunca hoplaya hoplaya güle güle o teyzenin evine girmesi beni cildirtti ve bu kadın 42 yaşında .

Haksız olduğunu kabul etti ve bir daha önceliğim siz olacaksınız deyip söz verip yeminler edip duruyor .
Bak mal kocan özür diledi burda da " ımın cınım çık dılmış kidincigiz,hip o pis girimciler yizinden, nidir bı gilinlerin çiktigi" minvalinde bolca gelen yorumlara sığınıp profesyonel yardım almaktan vazgeçme. Tamam şimdi ortalık yatışti ama sen bir gün önce bebeklerinin ve pekcok yabancı insanın hayatını tehlikeye atacak kadar ağır davranışlarda bulundun. Tedavi olmazsan yine olacak üstelik agirlasarak artacak. Lütfen ihmal etme

Yorumunuz için tesekkur ederim

En son eve gec gidilmis. Aksam 9 dan sonra misafirlik mi olur diye dusundum ama 20 dk icinde kalkilmis bu guzel. Onun disinda kendinizi kaybetmeniz, esinize arkadan saldirmaniz, araba kullanan adamin kaza yapmasina sebebiyet vericek kendi ve cocuklarinizin canini tehlikeye atacaginiz kadar kendinden gecmenizin hic bir ozru olamaz. Bosayin adami, boyle bi delilikten kurtulsun. Siddette kadin erkek ayirmiyoru. Esine siddet uygulayacak kadar gozu donen tipler evlenip kimsenin hayatini mahvetmesin. Bu ilkte degilmis. Bu evlilikten hayir gelmez

hayır herşeyi okudum o kadına sinir kriz geçirten adamda suç yok mu? kadında sinir krizi geçirmesiyle övünmemiş oda pişman ...insanız illa ki bir taşma noktamız olur malesef ki araba da ve çocukların yanında olmuş. bu kadın bu adamla evlu kaldığı sürece daha çok yıpranır o yüzden biran önce ayrılıp ruh sağlığını korumalı

Trafikte sinir krizi geçirdiği için bilmemkac kişinin ölümüne sebep olan kadınla empati kurmakla eline silahı alıp çoluk çocuk bilmem kaç kişiyi katleden adamla empati kurmak aynı şey yalnız... O adama da sorsan kimbilir neler çekmiştir. Yazık mı diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…