Hanımlar merhaba .Dun yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum .Bana objektif olarak yorum yapın .
Dünden beri çok zoruma gitti .Ağlamaktan gözlerim şişti .Biri 2.5 yaşında ,biri 4 aylık iki kızım var .Bayram gezmesine çıkılacakti .Ben önceden eşime söyledim ben öyle eskisi gibi kapı kapı gezemem iki çocukla bana zor oluyor diye kısa oturalım dedim tamam dedi .Gorumcemin eşi şehir dışına çıktığı icjn onlar da bizle geldiler .Onun da bir 16 yaşında kizi bir de 11 yaşında oğlu var .Hep birlikte çıktık .Eşim gece çalıştığı için evden saat 4 e doğru çıktık . İlk önce halasina gittik .Yemek yaptırıyorum dedi 6 ya kadar bizi tuttu .Biz eşimle yiyip çıkmıştık .Onlar olmasa biz yedik der çıkardık ama.kac saat fırından yemeğin gelmesini bekledik .Bu arada ben cocuklarla ilgilendim .Neyse oradan kalktık .Eşim bir teyzeleri var ona da gider noktalarız dedi .Zaten kalktığımızda saat akşam 7 olmuştu .Orada da çok oturdular saat 9 buçuk oldu ve ev çok kalabalık .Ben yine suratım düşmeden gayet uyumlu huzur bozmamak için çocuklarımla ilgilendim ama 4 aylık olan kizim uyumak istiyor ama gürültü ve ışıktan uyuyamadi .Görümcem de bunu gördü .Kalkalım.biz olmadı dedi Gorumcemin kizi yanıma geldi dayım annene söyle 10 dakikaya kalkalım dedi ama ben annemi bulamadım sana söyledim dedi .Bu da zoruma gitti .Neyse ben karismadim yine .Daha sonra kalktık .Eşim önden çocuklarla indi.Biz görümce ile arkadan inerken bilmem ne teyzeme de gidelim dedi .Ben abla çocuk ağlıyor durmuyor dedim .Gördün sen de .Biz sizi bırakalım olmadı dedim.Diğeri de hiçbir şey yemedi .Toplumda yemiyor .O 16 yaşında olan kız anne dayıma sor sen dedi .Diğer zoruma giden konu .Ben şok oldum bu kiz nasıl boyle konusur diye . Ben bütün gün puset ,bebek çantası ile dolanıyorum .Mama yap,ikisi de bezli alt degistir .Ağlayınca sakinlestir .Neyse ben pusetle bindim arabaya .Görümcem eşimi arabanın dışında çekti kenara bir seyler dedi.Bu arada eşim bana ne çocuklar nasıl ,nasıl duruyor demiyor .Bir buyuk kızımı yanına aldı oyaladı baya yedirmis bir şeyler .Diğer odada .Benle iletişim yok .Sonra eşim gorumcemle konuştuktan sonra arabaya bindi ve bilmemne teyzeme gidiyoruz dedi yine bana hiçbir şey sormadan ,söylemeden .Dışarıda karar verdiler .Görümcem de açıklama yapıyor .İşte gidilmesi gerekiyormuş ,yoksa herkese gitti derler bana gelmedi derler diye .Ben de abla ben sana söyledim bu çocuk durmuyor diye .Yoksa geliriz biz niye gelmeyelim .Çocuk durmuyor .Bebek bu laftan mi anlayacak .Benim gitmem gerekiyor diyor .Ben çok sinirlendim ,kırıldım ,kendimi aşağılık hissettim .İçim disima taştı artık .Bagirmamak için kendimi zor tuttum .Gittik 20 dakika oturduk kalktık .Bunlar arabadan indi .Çocuklarımın yanında sinir krizi geçirdiim .Her yerim yara ,bere içinde ,çizik içinde ,kendimi kaybetttim .Eşime saldırdım arkadan araba sürerken .Çünkü bu tarz şeyler 5 yıllık evliligimizde ilk değildi .
Ek olarak görümcem çocukları için hep bizi yonlendirirj .Kocası ilgisiz olduğu icin ve doğu kulturu olduğu için akraba ziyaretleri beraber yapılır .Benim çocuğumun ödevi var diye gittiğimiz yerden 9 da bizi kaldırirdi .Çocuğu birinci sınıfta önemli diye 1 sene bizi evine almadı .Gitmek istediğimizde kabul etmedi .Kaç kere annesine ben gelemem çocuklarım daha değerli dedi .
Ben kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum .Boşanip.Öğretmenim işim var .Lütfen objektif yazın .Büyütüyor muyum?
Bence taksi çagırıp, eve gidecektin.Eşin napıyorsa yapsın. Senın adına, sormadan karar vermesınlerHayır ama yazarken onu saldırı olarak yazdimkk bana göre saldırı evet.O kadar sinir oldumki.Bu insanlar senin yüzünden beni yok sayiyorlar denge kuramadin deyip omuzlarindan tutup sarstim .Bu konuda halsizim zaten sarssam bile bunu kabul ediyorum .Cevirmiyorum .Dikkati dağılabilirdi yine hataliyim.Orada tepki vermeliyim ya da eve gidip çocukları yatirdiktan sonra konusabilirdim .
Ben konu sahibinin bunu ilk kez yaşadığını da düşünmüyorum. Eminim evlilik ve ebeveynlikten bağımsız olarak iş ve sosyal hayatında öfkeyle ilgili daha önce de pek çok kez sıkıntı yaşamıştır. Ancak sürekli tolere edildiği ve bir yaptırımla karşılaşmadığı için iş kendi çocuklarının canına kasta kadar varmış sonunda. Baksanıza burda bile olayı hoşgoren haklı çıkaran onlarca yorum var. Suç ve cinnet normalimiz olmuş resmen
Teşekkür ederim yorumunuz içineşiniz sizi saymıyor belli ki. 16 yaşında ki kız bile bunun farkında ki dayıya sor diyor annesine ...keşke ben taksiyle eve dönüyorum sizr iyi gezmeler deyip inseydiniz...ayrıca bu kocadan boşanılır çünkü ne koca olabilmiş ne de baba.
İşte böyle insanı delirtiyorlar, sonra da “bu deli” diye karşıya geçip gülüyorlar....Hanımlar merhaba .Dun yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum .Bana objektif olarak yorum yapın .
Dünden beri çok zoruma gitti .Ağlamaktan gözlerim şişti .Biri 2.5 yaşında ,biri 4 aylık iki kızım var .Bayram gezmesine çıkılacakti .Ben önceden eşime söyledim ben öyle eskisi gibi kapı kapı gezemem iki çocukla bana zor oluyor diye kısa oturalım dedim tamam dedi .Gorumcemin eşi şehir dışına çıktığı icjn onlar da bizle geldiler .Onun da bir 16 yaşında kizi bir de 11 yaşında oğlu var .Hep birlikte çıktık .Eşim gece çalıştığı için evden saat 4 e doğru çıktık . İlk önce halasina gittik .Yemek yaptırıyorum dedi 6 ya kadar bizi tuttu .Biz eşimle yiyip çıkmıştık .Onlar olmasa biz yedik der çıkardık ama.kac saat fırından yemeğin gelmesini bekledik .Bu arada ben cocuklarla ilgilendim .Neyse oradan kalktık .Eşim bir teyzeleri var ona da gider noktalarız dedi .Zaten kalktığımızda saat akşam 7 olmuştu .Orada da çok oturdular saat 9 buçuk oldu ve ev çok kalabalık .Ben yine suratım düşmeden gayet uyumlu huzur bozmamak için çocuklarımla ilgilendim ama 4 aylık olan kizim uyumak istiyor ama gürültü ve ışıktan uyuyamadi .Görümcem de bunu gördü .Kalkalım.biz olmadı dedi Gorumcemin kizi yanıma geldi dayım annene söyle 10 dakikaya kalkalım dedi ama ben annemi bulamadım sana söyledim dedi .Bu da zoruma gitti .Neyse ben karismadim yine .Daha sonra kalktık .Eşim önden çocuklarla indi.Biz görümce ile arkadan inerken bilmem ne teyzeme de gidelim dedi .Ben abla çocuk ağlıyor durmuyor dedim .Gördün sen de .Biz sizi bırakalım olmadı dedim.Diğeri de hiçbir şey yemedi .Toplumda yemiyor .O 16 yaşında olan kız anne dayıma sor sen dedi .Diğer zoruma giden konu .Ben şok oldum bu kiz nasıl boyle konusur diye . Ben bütün gün puset ,bebek çantası ile dolanıyorum .Mama yap,ikisi de bezli alt degistir .Ağlayınca sakinlestir .Neyse ben pusetle bindim arabaya .Görümcem eşimi arabanın dışında çekti kenara bir seyler dedi.Bu arada eşim bana ne çocuklar nasıl ,nasıl duruyor demiyor .Bir buyuk kızımı yanına aldı oyaladı baya yedirmis bir şeyler .Diğer odada .Benle iletişim yok .Sonra eşim gorumcemle konuştuktan sonra arabaya bindi ve bilmemne teyzeme gidiyoruz dedi yine bana hiçbir şey sormadan ,söylemeden .Dışarıda karar verdiler .Görümcem de açıklama yapıyor .İşte gidilmesi gerekiyormuş ,yoksa herkese gitti derler bana gelmedi derler diye .Ben de abla ben sana söyledim bu çocuk durmuyor diye .Yoksa geliriz biz niye gelmeyelim .Çocuk durmuyor .Bebek bu laftan mi anlayacak .Benim gitmem gerekiyor diyor .Ben çok sinirlendim ,kırıldım ,kendimi aşağılık hissettim .İçim disima taştı artık .Bagirmamak için kendimi zor tuttum .Gittik 20 dakika oturduk kalktık .Bunlar arabadan indi .Çocuklarımın yanında sinir krizi geçirdiim .Her yerim yara ,bere içinde ,çizik içinde ,kendimi kaybetttim .Eşime saldırdım arkadan araba sürerken .Çünkü bu tarz şeyler 5 yıllık evliligimizde ilk değildi .
Ek olarak görümcem çocukları için hep bizi yonlendirirj .Kocası ilgisiz olduğu icin ve doğu kulturu olduğu için akraba ziyaretleri beraber yapılır .Benim çocuğumun ödevi var diye gittiğimiz yerden 9 da bizi kaldırirdi .Çocuğu birinci sınıfta önemli diye 1 sene bizi evine almadı .Gitmek istediğimizde kabul etmedi .Kaç kere annesine ben gelemem çocuklarım daha değerli dedi .
Ben kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum .Boşanip.Öğretmenim işim var .Lütfen objektif yazın .Büyütüyor muyum?
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinİşte böyle insanı delirtiyorlar, sonra da “bu deli” diye karşıya geçip gülüyorlar....
Yazık ki o eşinize bi abla ile eşini idare edememiş.
Ben siz de asla kusur görmedim, sinir krizi mevzusuna da gelince bir anne olarak yine en fazla siz üzülmüşünüzdür Eminim. Hiç bir anne çocuklarının gözünün önünde o duruma düşmek istemez çünkü...
Boşanıp boşanmamak konusuna da yorum yapmak istemiyorum maalesefEn iyisini siz bilirsiniz
Öfke kontrolü olmayan bir anne var. Sinir krizi geçirince araç kullanan eşe saldırıyor. Bunları okumadınız galiba? Pes yani pes!eşiniz sizi saymıyor belli ki. 16 yaşında ki kız bile bunun farkında ki dayıya sor diyor annesine ...keşke ben taksiyle eve dönüyorum sizr iyi gezmeler deyip inseydiniz...ayrıca bu kocadan boşanılır çünkü ne koca olabilmiş ne de baba.
Kadın iki yıl içinde iki doğum yapmış tabi ki lohusalik sıkıntıları devam edebilir. Kimseyi akladığım da yok ayrıca. Kadının iki cocukla bayram günü maruz kaldığı şeylere hepimiz benzer tepkiyi verirdik birbirimizi kandırmayalım şimdi.
Siz benim şimdiye kadar ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz .Tamam müneccim değilsiniz bu olay için yazıyorsunuz ama ben yaşadıklarımı yazsam oturup bir kitap yazmam lazim.Bu bir değil iki değil.Evet bu evliliği surdurmem ,cocuklar en büyük hatam ama biraz olsun empati kurun .Hiçbir şey yokken hiçbir insan bu şekilde keyfine davranmaz.Ben buraya birçok konu açtım .Bu gorumcenin şimdiye kadar bana yaptıkları ,bizi ayırma çabaları ,iftiraları ve en son kendi dediği olunca hoplaya hoplaya güle güle o teyzenin evine girmesi beni cildirtti ve bu kadın 42 yaşında .Öfke kontrolü olmayan bir anne var. Sinir krizi geçirince araç kullanan eşe saldırıyor. Bunları okumadınız galiba? Pes yani pes!
Bak mal kocan özür diledi burda da " ımın cınım çık dılmış kidincigiz,hip o pis girimciler yizinden, nidir bı gilinlerin çiktigi" minvalinde bolca gelen yorumlara sığınıp profesyonel yardım almaktan vazgeçme. Tamam şimdi ortalık yatışti ama sen bir gün önce bebeklerinin ve pekcok yabancı insanın hayatını tehlikeye atacak kadar ağır davranışlarda bulundun. Tedavi olmazsan yine olacak üstelik agirlasarak artacak. Lütfen ihmal etmeHaksız olduğunu kabul etti ve bir daha önceliğim siz olacaksınız deyip söz verip yeminler edip duruyor .
Yorumunuz için tesekkur ederimBak mal kocan özür diledi burda da " ımın cınım çık dılmış kidincigiz,hip o pis girimciler yizinden, nidir bı gilinlerin çiktigi" minvalinde bolca gelen yorumlara sığınıp profesyonel yardım almaktan vazgeçme. Tamam şimdi ortalık yatışti ama sen bir gün önce bebeklerinin ve pekcok yabancı insanın hayatını tehlikeye atacak kadar ağır davranışlarda bulundun. Tedavi olmazsan yine olacak üstelik agirlasarak artacak. Lütfen ihmal etme
hayır herşeyi okudum o kadına sinir kriz geçirten adamda suç yok mu? kadında sinir krizi geçirmesiyle övünmemiş oda pişman ...insanız illa ki bir taşma noktamız olur malesef ki araba da ve çocukların yanında olmuş. bu kadın bu adamla evlu kaldığı sürece daha çok yıpranır o yüzden biran önce ayrılıp ruh sağlığını korumalıÖfke kontrolü olmayan bir anne var. Sinir krizi geçirince araç kullanan eşe saldırıyor. Bunları okumadınız galiba? Pes yani pes!
Trafikte sinir krizi geçirdiği için bilmemkac kişinin ölümüne sebep olan kadınla empati kurmakla eline silahı alıp çoluk çocuk bilmem kaç kişiyi katleden adamla empati kurmak aynı şey yalnız... O adama da sorsan kimbilir neler çekmiştir. Yazık mı diyelim?Siz benim şimdiye kadar ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz .Tamam müneccim değilsiniz bu olay için yazıyorsunuz ama ben yaşadıklarımı yazsam oturup bir kitap yazmam lazim.Bu bir değil iki değil.Evet bu evliliği surdurmem ,cocuklar en büyük hatam ama biraz olsun empati kurun .Hiçbir şey yokken hiçbir insan bu şekilde keyfine davranmaz.Ben buraya birçok konu açtım .Bu gorumcenin şimdiye kadar bana yaptıkları ,bizi ayırma çabaları ,iftiraları ve en son kendi dediği olunca hoplaya hoplaya güle güle o teyzenin evine girmesi beni cildirtti ve bu kadın 42 yaşında .