Evet ,eşimin onunla beraber oturup kalkmaya karar vermesi .Konuyu anlayamadım açıkçası, tam olarak bozulduğunuz şey nedirgörümcesin lafıyla oturup kalkmanız mı?
Benim bozuldugum yaşlı bir teyzeye de gitmek değil .Bebek 4 aylık .Diğeri ile 12 ye kadar da gezerim .Ev çok kalabalık mama yapmak bile mesele oldu .Yok sıcak su yok .Yok boş oda yok .Kendi kendilerine karar verip gitmeleri .En azindan çocuklarla rahat edebeilir misin durmuyorlar ama falan demeleri .Aynı gorumcenin çocuğumun dersi var diye gittigimiz her yerden üstelik 7 de falan gittiğimiz yerden 9 da hepimizi kaldırıp eve getirmesi .Sadece 20 dk size sorulmadan bir yaşlı teyzenın bayramda elını opmek ıcınmı bu kadar rezalet cıkarttınız buna mı bu kadar doldunuz yoksa bırıkımmı bılmıyorum ama esınıze araba surerken arkadan saldırmak yada cocukların yanında sınır krızlerı gecırmek gerekmezdı .Çıkmayın kardeşim çıkmayın evinizden bu kadar kavga hakaret kufur sınır krızlerı olacaksa yaaaa ...Sadece sizinmi küçük çocuklarınız var bayram seyran ozel gunlerde iki saat gec uyumasın gec uyusun yada ıkı saat canı ıstemıyorsa yemesın gec yesın yemegını bunlar ıcın yuva yıkılırmı sız bosanmayı ne zannedıyorsunuz Allah askına .
Haklısınız .Çok pişmanım ama kendimi kaybettim .Aslında bu bu konu ile ilgili değil .5 yılın birikimi .Ne olursa olsun eşinize saldırmanız hiç hoş değil, hele ki çocuklarınızın yanında. Kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Evet ,eşimin onunla beraber oturup kalkmaya karar vermesi .
Aynen öyle eşşek koca koca olacak o saymazsa kimse saymaz böyle işte 16 yaşındaki sıpa bile laf konuşur sen kimsin ki dayima soralım der. Tiksiniyorum böyle insanlardan bunlar insanlıkla anlamaz. Bin beteriyle basında bulacak aynı şekilde kendi de eziklenecek eli kolu bağlanacak öyle anlar karaktersizler.Sorun görümcede değil, eşinizde.
16 yaşında çocuk bile yengesini saymadan, dayıma sor, o ne bilir havasında takılıyor baksanıza.
Eğer eşiniz size saymazsa, kimse de saymaz işte. Eğer öyle olmasaydı, gidip kocanıza sorduklarında, abla bebekler durmuyor, X mahvoldu biz eve geçelim, sizi bırakalım derdi.
Peki akşam konuştunuz mu sinir krizinin üstüne? Ne dedi eşiniz?
Eski konularınıza baktım şimdi, çok bile dayanmışsınız. Umarım kendiniz ve çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz.Haklısınız .Çok pişmanım ama kendimi kaybettim .Aslında bu bu konu ile ilgili değil .5 yılın birikimi .
Siz de aynı tarzdasınız çok belli. Tiksiniyorum falan fazla ağır olmuş. Bir destek almanızı tavsiye ediyorum acilen.Aynen öyle eşşek koca koca olacak o saymazsa kimse saymaz böyle işte 16 yaşındaki sıpa bile laf konuşur sen kimsin ki dayima soralım der. Tiksiniyorum böyle insanlardan bunlar insanlıkla anlamaz. Bin beteriyle basında bulacak aynı şekilde kendi de eziklenecek eli kolu bağlanacak öyle anlar karaktersizler.
Bir de kocası yokken kardeşine sarıyor bazı görümceler. Eşleri biraz geri planda kalıyorsa hele, görümce çocukları niyeyse dayıyı çok sahipleniyorlar baba gibi. Onun da etkisi oluyor.Aynen öyle eşşek koca koca olacak o saymazsa kimse saymaz böyle işte 16 yaşındaki sıpa bile laf konuşur sen kimsin ki dayima soralım der. Tiksiniyorum böyle insanlardan bunlar insanlıkla anlamaz. Bin beteriyle basında bulacak aynı şekilde kendi de eziklenecek eli kolu bağlanacak öyle anlar karaktersizler.