- 12 Temmuz 2006
- 55.985
- 215.174
- 52
Arabada geçirdiğiniz sinir krizi için ne gibi yorumlar geldi hepsini okuyamadım ama kendinizi kaybetmeniz kötü sonuçlar doğurabilirdi, eşiniz size karşılık verseydi olay büyüseydi Allah muhafaza bebeklerinizin de olduğu arabanız kaza yapsaydı Üyeler tepki gösterdiyse bence bebeklerin de arabada olması yüzündendir.İstediğinize inanın ama biraz abartı yorum yapılıyor .İş hayatında da sosyal hayatımda da gayet uyumlu evlenene kadar eş ailesi dışında hiçbir problem yaşamamış bir insanım .İlk kez çocuğunun yaninda yaşadım ve haklısınız travma Oldu .Bu konuda kendimi sucladim .Uyumlu olayım olay çıkmasın diye kimseye bir şey diyemeyip sonra patladım .Kendime kızdığım konu da bu .Eşimin de üstünü başını falan yirtmadim .Zaten arkada oturuyordum .Omuzlarından tutupbirkac defa sarstim .Şoför koltuğuna atlayıp ustune saldırmadim
Belli ki evliliğiniz boyunca bazı şeyler birikmiş ve patlama yaşamışsınız, artık katlanamayacak durumdaysanız boşanmayı düşünebilirsiniz fakat yıpranan sinirleriniz için bir uzman yardımı da almanızı tavsiye ederim.