Evet.Kimse isteyerek sinir krizi geçirmez çocuklarınızın yanında kriz yaşamanızı eleştirenleri anlayamadım sinir krizi kontrol edilecek bişey mi...
Ben ellerimi sağa sola carpmisim eşime bunları söylerken benim ellerim çizik içinde ,arabanın kenarına vurmusum sismis .Tamam işte ustbas yirtmaktan kasıt heryerim yara bere çizik içinde değil mi? Kıyafetleri parcalamaktan daha kötü bu ayrıca. Abartilmamis yani anlattıkların. Aksine biz hafifletmişiz niye iftira atalım ki?
Ben malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası kalkin artık dedi kalktı .İki buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktıkKimse isteyerek sinir krizi geçirmez çocuklarınızın yanında kriz yaşamanızı eleştirenleri anlayamadım sinir krizi kontrol edilecek bişey mi... Kimse bi anne kadar çocuğunu düşünemez sanırım ben anne değilim ama bunun iç güdüsel olduğunu düşünüyorum... Belliki çok dolmuşsunuz mesele bir bayram gezmesi değil siz kendinizi değersiz hissetmişsiniz eşinizin öncelikle sizi değil görümcenizi dinlemesi vs gibi durumlar belli ki eşinizden yana size karşı sürekli oluyor... Ve sabır taşmış artık... Ve eşiniz bunu sürekli yapıyorsa buda psikolojik şiddettir çünkü siz eşseniz birlikte düşüncelerinize saygı duymalı 3.şahısları bu kadar hayatınıza dahil etmemeniz gerekir... Biraz sakinleşince eşinizi yargılamadan konuşun derim zorlandığınızı anlatın ama tatlı dille...
Böyle durumlar keşke siz direk kalksanız canim sen otur biz kalkalım deseniz bir ikiden sonra oda kalkarBen malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası kalkin artık dedi kalktı .İki buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktık
Ya üst baş yırtma yok kim ekledi bunu ya .Arkadan tutup sarstim sadece omuzlarını sıktim kendime zarar vermisim ellerimi sağa sola carpmisim
Keşke iftira attın dediğin gibi gömleğini eteğini hatta kocan olacak dananın gömleğini yirtsaydin da senin canına olmasaydı olan.sunlari okurken bile içim gitti. Değdi mi? Anladı mı sence kocan? Adam olacak mı artık?Ben ellerimi sağa sola carpmisim eşime bunları söylerken benim ellerim çizik içinde ,arabanın kenarına vurmusum sismis .
Herkes ortak bir ifade kullanmış aslında sizi bu noktaya getirecek çok şey olmuş evet o günkü tepkinizde bir anlık tamam ama yanlış olduğunu sizde biliyorsunuz, şimdi ne yapmalısınız kısmı kendinize bu kadar zarar vermeyin , eşinizi degistiremiyorsaniz siz kendi karar verdiğiniz anda kalkın kavga gürültü ile değil hos sohbetle , eşiniz ve ailesi ile ortak plan yapmayın size kendinizi kötü hissettirecek yerlerde olmayınBen malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası kalkin artık dedi kalktı .İki buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktık
O zaman bu adamın olur yanı yokBen malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktık
Hayır olmayacak .Adım gibi biliyorum .Keşke iftira attın dediğin gibi gömleğini eteğini hatta kocan olacak dananın gömleğini yirtsaydin da senin canına olmasaydı olan.sunlari okurken bile içim gitti. Değdi mi? Anladı mı sence kocan? Adam olacak mı artık?
Teşekkür ederim yorumunuz için .Hiç bir şey şiddetin bahanesi olmuş. Ha o size saldırmış, ha siz ona? Çocuklarınızda bütün bu olana bitene şahit mi oldu? Bayram gezmesini beceremeyecekseniz gezmeyin. Bayramlar kutlanmak için terör estirmek için değil.
Anlaşamıyorsanız medeni bir şekilde boşanırsınız. Ne ilk boşanan siz olursunuz, ne son. Ama bu ortamda çocuk büyütülmez.
Aslında konuda belirttim .Baştan anlaşıp gittik ama görümce son anda bize dahil oldu ve onlara göre hareket edildi .Baştan eşle konuşup anlaşacaktınız, birer saat oturalım kalkalım diyecektiniz. Yani diğer insanların eee bu kadının da çocuğu durmuyor haydi gitsin diyip düşünceli olmasını beklemişsiniz ama hikayedeki eş de görümce de akılsız öylece takılıyorlar. Çocuklarla ilgili kararları ben vericem diceksiniz bitti gitti. Eşle peşinen konuşcaksınız evden çıkmadan önce 1 saat duralım çocuklar durmuyor diceksiniz. 1saat dolduğunda da eş, yanına gidip çocuk durmuyor haydi gidelim diceksiniz. Ses etmezse de arabanın anahtraını alıp kendiniz gideceksiniz. Bu kadar. Eşten de ailesinden de öyle düşünceli falan olmalarını beklemeyin koca kadınsınız doğrusunu siz yapıcaksınız o kadar.
Gorumceme biz seni bırakalım dedim .kusura bakmayın da işi gücü olan koca kadın içinize atıp üstünüzü başınızı yırtacağınıza eşinize çocuk durmuyor kalkalım diyemediniz mi ya da beni eve bırakın çocuklar sıkıntı yapıyor isterseniz siz gidin diyemediniz mi? bu forum cidden çok tuhaf konulara sahne oluyor