Bir rezalet bayram günü de benden

Kimse isteyerek sinir krizi geçirmez çocuklarınızın yanında kriz yaşamanızı eleştirenleri anlayamadım sinir krizi kontrol edilecek bişey mi... Kimse bi anne kadar çocuğunu düşünemez sanırım ben anne değilim ama bunun iç güdüsel olduğunu düşünüyorum... Belliki çok dolmuşsunuz mesele bir bayram gezmesi değil siz kendinizi değersiz hissetmişsiniz eşinizin öncelikle sizi değil görümcenizi dinlemesi vs gibi durumlar belli ki eşinizden yana size karşı sürekli oluyor... Ve sabır taşmış artık... Ve eşiniz bunu sürekli yapıyorsa buda psikolojik şiddettir çünkü siz eşseniz birlikte düşüncelerinize saygı duymalı 3.şahısları bu kadar hayatınıza dahil etmemeniz gerekir... Biraz sakinleşince eşinizi yargılamadan konuşun derim zorlandığınızı anlatın ama tatlı dille...

Tamam işte ustbas yirtmaktan kasıt heryerim yara bere çizik içinde değil mi? Kıyafetleri parcalamaktan daha kötü bu ayrıca. Abartilmamis yani anlattıkların. Aksine biz hafifletmişiz niye iftira atalım ki?
Ben ellerimi sağa sola carpmisim eşime bunları söylerken benim ellerim çizik içinde ,arabanın kenarına vurmusum sismis .

Ben malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası kalkin artık dedi kalktı .İki buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktık

Böyle durumlar keşke siz direk kalksanız canim sen otur biz kalkalım deseniz bir ikiden sonra oda kalkar

Ya üst baş yırtma yok kim ekledi bunu ya .Arkadan tutup sarstim sadece omuzlarını sıktim kendime zarar vermisim ellerimi sağa sola carpmisim

Tamam üst bas yirtilmamis ama yinede ne olursa olsun kendinizi baskalar yüzünden böyle yipratmayin. Olan size olur. Digerleri evlerini gidip kapilarini kapatip düsünmezler bile. O yüzden zamaninda cizgilerinizi cizin kendinizi yipratmak yerine. Önemli olan su anda siz ve cocuklariniz

Ben ellerimi sağa sola carpmisim eşime bunları söylerken benim ellerim çizik içinde ,arabanın kenarına vurmusum sismis .
Keşke iftira attın dediğin gibi gömleğini eteğini hatta kocan olacak dananın gömleğini yirtsaydin da senin canına olmasaydı olan.sunlari okurken bile içim gitti. Değdi mi? Anladı mı sence kocan? Adam olacak mı artık?

Herkes ortak bir ifade kullanmış aslında sizi bu noktaya getirecek çok şey olmuş evet o günkü tepkinizde bir anlık tamam ama yanlış olduğunu sizde biliyorsunuz, şimdi ne yapmalısınız kısmı kendinize bu kadar zarar vermeyin , eşinizi degistiremiyorsaniz siz kendi karar verdiğiniz anda kalkın kavga gürültü ile değil hos sohbetle , eşiniz ve ailesi ile ortak plan yapmayın size kendinizi kötü hissettirecek yerlerde olmayın

Kocanin ilk odunlugu degil demek ki sen patlamissin…yani ben olsam arabanin icinde bi guzel gitmiyoruz bi yere deyip kavga cikarmistim. Kaldi ki gorumce kendi gitsin madem.. cocuklari buyuyunce kucukluklerini unutuyo bu kadinlarda az degil yeminle.. yani zamaninda mudahele etsen susmasan, o zaman bu kadar buyuk patlak vermezsin.

Bu bayram gezmeleri psikolojisi kaldırmayanlara göre değil gerçekten.. Hele eşinin ailesini, akrabalarıni sevmeyenlere göre hiç değil. Madem hep bana rabbena bari siz kendi ailenize eşiniz kendi ailesine gidip bayramlaşsaydı.

Nerde o eski insanlar, o bayramlar, o sohbetler.. Bu konuları gördükçe eskiyi bende anar oldum..

Sizin eski konulardan bildiğim için eşiniz sütten çıkma ak kaşık degil.
Sizin arabadaki tepkiniz de yanlış Allah korusun kazaya sebebiyet verebilir.
Bu olayların asıl sorumlusu eşiniz.
O mesafe koymadikca bunlar maalesef olur.
Yoksa görümce kaynana felan hikaye.
Çocuklar başka düzende illa sorun yaşatıyor anneye .
Minumuma indirmek lazım sureyi.
Eşiniz ataerkil kafada biri.
Zaten Türkiye'de böyle olmayan adam sayisi bir elin 5 parmağını geçmez.
Bende gittim kaynanaya inanılmaz tuhaf hareketleri vardı yine.
Bir de bir ton insan gelmiş komşulardan.
Beni yılda iki kere gördükleri için tüm lafları soktular
Bir yıllık kinlerini komşular akıttı sağolsun
Ama eşime de dedim çok durmam diye baştan anlaşma yaptim çünkü kavga çıkacak biliyorum.
Açıkçası bir kaç saat durdum torunlarını sevdiler vs.
Sonra kaynanam oraya buraya gidin diye akıllar verdi he dedik tabi hicbirine de gitmedik sonrada döndük geldik.
Benim eşimde ataerkil yapıda bir adam oda annesini çok seveyim onlarla zaman geçireyim hatta orada kalayım istiyor ama ben baştan kuralları koyuyorum çünkü başka türlüsü bana mümkün degil.
Kaynanam zirvalamaya başlıyor hizmetçi yerine koyuyor insani hükmediyor buda bana uymaz.
Ben açıkçası esim o süreden fazla durdurmak istese taksi çağrı donerdim.
Amacım benim torunlarını gorsunlerdi onuda yaptım yeter.

O zaman bu adamın olur yanı yok
Sizi haklısın diye oyalayıp oyalayıp ablasının verdiği emirleri yerine getiriyor.
Öfkeni yanlış yere yönlendiriyorsun
Canına yazık sinir krizi geçirip kendine zarar veriyorsun.
Allah korusun bir gün çocuğuna sana bir şey olur kimse çocuklarının gözyaşına bakmaz.
Bildiğini oku ben gitmeyeceğim bir yere evimde rahat rahat oturacağım nasıl olsa kalk deyince kalkmıyor, gitme dediğim yere gidiyorsun bensiz halledin akrabalarınızı de çekil
Aile ömür törpüsü belli

Benim de 4 aylik oğlum var dün annemlerde kalabaliktan korktu ve aglama krizine girdi .boş odada durmamiza ragmen uyumak,karnını doyurmak istemedi sürekli ağladı. Yemegi yer yemez kalktık. Eve geldigimde aşırı yorgundum çocukla beraber uyuyup kalmışım. Seni o bakımdan çok iyi anlıyorum ne gittigin yerden ne yediginden zevk almıyor insan kendi annemlerde olmamiza rağmen koşa koşa eve gitmek istedim. Gorumcen anlayissiz halbuki halinden en iyi onun anlamasi gerekir eşin desen ablasinin agzina bakıyor belli ki buralara kadar haklisin fakat araba içinde cocuklarin canını tehlikeye atman onların gözü önünde kriz geçirmen seni hakliyken haksiz yapıyor maalesef

Hiç bir şey şiddetin bahanesi olmuş. Ha o size saldırmış, ha siz ona? Çocuklarınızda bütün bu olana bitene şahit mi oldu? Bayram gezmesini beceremeyecekseniz gezmeyin. Bayramlar kutlanmak için terör estirmek için değil.
Anlaşamıyorsanız medeni bir şekilde boşanırsınız. Ne ilk boşanan siz olursunuz, ne son. Ama bu ortamda çocuk büyütülmez.

16 yaşındaki sıpa bile saygısızlık yapmayı kendinde hak görmüş , ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum ama bu tavizi vermemeliydiniz.
Söz verdigi gibi eşinizin önceliği siz olacaksa ,bundan sonra ilk iş görümceyle bağlantınızı kesin derim ben. Uzaktan kardeşini kıstırıp dolduruşa getireceğine kızına haddini bildirsin terbiyesiz kadın.

Suçun en büyüğü eşinizde bu adama kendinizi daha fazla ezdirmeyin. Psikolojik destek alın kendiniz ve çocuklarınız için

Hayır olmayacak .Adım gibi biliyorum .

Teşekkür ederim yorumunuz için .

Aslında konuda belirttim .Baştan anlaşıp gittik ama görümce son anda bize dahil oldu ve onlara göre hareket edildi .

Gorumceme biz seni bırakalım dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…