Arabada geçirdiğiniz sinir krizi için ne gibi yorumlar geldi hepsini okuyamadım ama kendinizi kaybetmeniz kötü sonuçlar doğurabilirdi, eşiniz size karşılık verseydi olay büyüseydi Allah muhafaza bebeklerinizin de olduğu arabanız kaza yapsaydıİstediğinize inanın ama biraz abartı yorum yapılıyor .İş hayatında da sosyal hayatımda da gayet uyumlu evlenene kadar eş ailesi dışında hiçbir problem yaşamamış bir insanım .İlk kez çocuğunun yaninda yaşadım ve haklısınız travma Oldu .Bu konuda kendimi sucladim .Uyumlu olayım olay çıkmasın diye kimseye bir şey diyemeyip sonra patladım .Kendime kızdığım konu da bu .Eşimin de üstünü başını falan yirtmadim .Zaten arkada oturuyordum .Omuzlarından tutupbirkac defa sarstim .Şoför koltuğuna atlayıp ustune saldırmadim
Teşekkür ederim.Haklisiniz.Arabada geçirdiğiniz sinir krizi için ne gibi yorumlar geldi hepsini okuyamadım ama kendinizi kaybetmeniz kötü sonuçlar doğurabilirdi, eşiniz size karşılık verseydi olay büyüseydi Allah muhafaza bebeklerinizin de olduğu arabanız kaza yapsaydıÜyeler tepki gösterdiyse bence bebeklerin de arabada olması yüzündendir.
Belli ki evliliğiniz boyunca bazı şeyler birikmiş ve patlama yaşamışsınız, artık katlanamayacak durumdaysanız boşanmayı düşünebilirsiniz fakat yıpranan sinirleriniz için bir uzman yardımı da almanızı tavsiye ederim.
Ne oldu nasıl oldu geçti gitti... Biz burda ne dersek diyelim içinde yaşadığımız ülke ve toplum ortada. Karısını dövüp öldürüp aferin alan adamların ülkesinde öfke kontrolü için yaptırım beklemek ütopik zaten. Bu yüzden gelen yorumlarin çoğu da sizi hoşgoren ve haklı çıkaran türden gördüğünüz üzere.... Ama sizi yorumlarinizdan bildiğim kadarıyla aklı başında bilinçli bir kadinsiniz. Hoşgoren yorumları cebinize koyun elbette ama lütfen profesyonel bir destek alın bundan sonra. İki küçük bebek, Ortadoğu'da ataerkil bir evlilik... Hiçbirimiz , hele eğitimli olanlarimiz için hiç kolay değil bunlarla baş etmek. Bu olay size milat olsun. Destek alın ve kararlı olun lütfen. Bazen yorumlar can acitsa da biz sizin yaninizdayiz.İstediğinize inanın ama biraz abartı yorum yapılıyor .İş hayatında da sosyal hayatımda da gayet uyumlu evlenene kadar eş ailesi dışında hiçbir problem yaşamamış bir insanım .İlk kez çocuğunun yaninda yaşadım ve haklısınız travma Oldu .Bu konuda kendimi sucladim .Uyumlu olayım olay çıkmasın diye kimseye bir şey diyemeyip sonra patladım .Kendime kızdığım konu da bu .Eşimin de üstünü başını falan yirtmadim .Zaten arkada oturuyordum .Omuzlarından tutupbirkac defa sarstim .Şoför koltuğuna atlayıp ustune saldırmadim
Arkadaşım benim gelinle damatla eltiyle..vs işim yok...Şu hareketleri yapan kim olursa olsun aynı şeyi söylerim. O gün veya öncesinde ne olduğu da umrumda değil. Konu sahibi eşine veya gorumcesine kızmış bir anne değil labaratuvarda atom parcalarken iş arkadaşına kızmış bir baba da olabilirdi hiç farketmez ama öfke kontrolünü kaybedip çocuklarının ( ve trafikte diğer araçların) hayatını birinci dereceden tehlikeye atacak bir davranışta bulunan kim olursa olsun yaptırımı olmalı. Hem kendi hem toplum sağlığı için bir bedel ödemeli ve tedavi olmalı.
Haksız olduğunu kabul etti ve bir daha önceliğim siz olacaksınız deyip söz verip yeminler edip duruyor .Esin sonrasında ne dedi, ne yaptı, bi türlü cevap vermemissin konu sahibi
Haksiz olduğunu kabul etti .Bir daha olmayacak diye soz veriyor ama görümce ve kayınvalide çok despot .Onları kiramaz .Ben inanmıyorum.Esin sonrasında ne dedi, ne yaptı, bi türlü cevap vermemissin konu sahibi
Yahu saldırma falan yok .Zaten arkada oturuyordum.Omuzlarindan tutup sarstim ..Aksine birçok kişi bunu saldırı olarak kabul etmez bile ama hayatımda boylr şeyler olmadığı için saldırı diye adlandirdim.
Ödenecek bedeli belirleyen ben değilim ki, normal ülkelerde bu saydıklarım benzer durumlarda devlet eliyle alınan tedbirler. Bence olması gerekenler de bunlar ama siz bana niye bu kadar kizdiniz onu anlamadım?Şu yazdiklariniza katılıyorum da iyi ki bedel ödeten siz değilsiniz sizin odettiginiz bedele takıldım ben çocukları alınmalı kesin toplumda her zaman böyle yapıyor gibi yargılarıniza
Hayır ama yazarken onu saldırı olarak yazdimkk bana göre saldırı evet.O kadar sinir oldumki.Bu insanlar senin yüzünden beni yok sayiyorlar denge kuramadin deyip omuzlarindan tutup sarstim .Bu konuda halsizim zaten sarssam bile bunu kabul ediyorum .Cevirmiyorum .Dikkati dağılabilirdi yine hataliyim.Orada tepki vermeliyim ya da eve gidip çocukları yatirdiktan sonra konusabilirdim .Yahu “Eşime saldırdım arkadan araba sürerken” sizin kendi cümleniz. Yanınızda değildik haliyle yazdığınız kadarına hakimiz. Şimdi de saldırma yok diyorsunuz. Ne hikmetse tepki gelince konunun içinden bambaşka şeyler çıkıyor. Sayfalar sonra da elimle omzuna dokundum mu diyeceksiniz?
Rica ederim, öfke patlamanızla alakalı eleştiriler ağırdır belki bilmiyorumTeşekkür ederim.Haklisiniz.
Evet saldırıHayır ama yazarken onu saldırı olarak yazdimkk bana göre saldırı evet.O kadar sinir oldumki.Bu insanlar senin yüzünden beni yok sayiyorlar denge kuramadin deyip omuzlarindan tutup sarstim .Bu konuda halsizim zaten sarssam bile bunu kabul ediyorum .Cevirmiyorum .Dikkati dağılabilirdi yine hataliyim.Orada tepki vermeliyim ya da eve gidip çocukları yatirdiktan sonra konusabilirdim .
En iyisi canım. Bende en fazla 1saat oturuyorumEşim arkadaşıma bıraktı direk sonra da almaya geldi , yeni evliyken akşama kadar beni bırakmıyorlardı , şuan ben eşime gitmem gereken yerler var deyip kalkıyorum direk..
Hayır ama yazarken onu saldırı olarak yazdimkk bana göre saldırı evet.O kadar sinir oldumki.Bu insanlar senin yüzünden beni yok sayiyorlar denge kuramadin deyip omuzlarindan tutup sarstim .Bu konuda halsizim zaten sarssam bile bunu kabul ediyorum .Cevirmiyorum .Dikkati dağılabilirdi yine hataliyim.Orada tepki vermeliyim ya da eve gidip çocukları yatirdiktan sonra konusabilirdim .
Evliliğimin ilk senes böyleydi görümcem yönlendirirdi eşimi. İşte gelmesi gerekiyor gidilmesi lazım şuraya gidelim buraya gidelim kalkalım çocuk durmuyor diye hep geri plandaydım. Sesiniz çıkıcak öyle çocuk durmuyor diyerek değil “ pardonda ben kimim burda bizim ailemize 3. Şahış olarak katılan sensin sen uyum sağlamak zorundasın” diceksiniz. Çok istiyorsa kendi gitsin.Evet ,eşimin onunla beraber oturup kalkmaya karar vermesi .
Size göre de saldırıysa neden yahu saldırma falan yok diyorsunuz bana? Bir tutarlı olun bence, ne söylediğiniz anlaşılmıyor. Araba süren bir insanı sarsarak temasta bulunmak sencesi benzesi olmaksızın saldırı zaten.
Yorumum asla o kısımla ilgili değil ve sadece bu olaya istinaden değil yoksa sinir krizi geçirmek de haklı diye böyle bir yorumda bulunmadım. Gereği neyse yapılır ki zaten yapılmış eve gidip çocuklar uyuyunca da hesabı sorulurdu. Ama bunun için sağlam bir psikoloji gerekiyor her şeyden önce. Belli ki kadında o sağlam psikolojiyi bırakmamışlarArkadaşlar kadın trafikte içinde iki bebek olan aracı kullanan adama saldırıp üstünü başını yirtmis.... Bebeğin birkac saat huzursuz olup ağlaması buna bahane gösterilebilir mi ? Gerçekten mi? Bunun bı tık üstü görümceme( kaynima, baldizima, patronuma, komşuma...vs vs.) sinir oldum ondan bebeğimi bogdum öldürdüm vakası... Gelişmiş bir ülkede o koca veya devlet o çocukları bı daha bu ebeveyne ömrü billah göstermezdi. De nerde bizde o baba , nerde bizde o devlet, nerde bizde o bilinç?