Bir rezalet bayram günü de benden

Arabada geçirdiğiniz sinir krizi için ne gibi yorumlar geldi hepsini okuyamadım ama kendinizi kaybetmeniz kötü sonuçlar doğurabilirdi, eşiniz size karşılık verseydi olay büyüseydi Allah muhafaza bebeklerinizin de olduğu arabanız kaza yapsaydı Üyeler tepki gösterdiyse bence bebeklerin de arabada olması yüzündendir.

Belli ki evliliğiniz boyunca bazı şeyler birikmiş ve patlama yaşamışsınız, artık katlanamayacak durumdaysanız boşanmayı düşünebilirsiniz fakat yıpranan sinirleriniz için bir uzman yardımı da almanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim.Haklisiniz.

Ne oldu nasıl oldu geçti gitti... Biz burda ne dersek diyelim içinde yaşadığımız ülke ve toplum ortada. Karısını dövüp öldürüp aferin alan adamların ülkesinde öfke kontrolü için yaptırım beklemek ütopik zaten. Bu yüzden gelen yorumlarin çoğu da sizi hoşgoren ve haklı çıkaran türden gördüğünüz üzere.... Ama sizi yorumlarinizdan bildiğim kadarıyla aklı başında bilinçli bir kadinsiniz. Hoşgoren yorumları cebinize koyun elbette ama lütfen profesyonel bir destek alın bundan sonra. İki küçük bebek, Ortadoğu'da ataerkil bir evlilik... Hiçbirimiz , hele eğitimli olanlarimiz için hiç kolay değil bunlarla baş etmek. Bu olay size milat olsun. Destek alın ve kararlı olun lütfen. Bazen yorumlar can acitsa da biz sizin yaninizdayiz.

Esin sonrasında ne dedi, ne yaptı, bi türlü cevap vermemissin konu sahibi
Haksız olduğunu kabul etti ve bir daha önceliğim siz olacaksınız deyip söz verip yeminler edip duruyor .

Yahu saldırma falan yok .Zaten arkada oturuyordum.Omuzlarindan tutup sarstim ..Aksine birçok kişi bunu saldırı olarak kabul etmez bile ama hayatımda boylr şeyler olmadığı için saldırı diye adlandirdim.

Yahu “Eşime saldırdım arkadan araba sürerken” sizin kendi cümleniz. Yanınızda değildik haliyle yazdığınız kadarına hakimiz. Şimdi de saldırma yok diyorsunuz. Ne hikmetse tepki gelince konunun içinden bambaşka şeyler çıkıyor. Sayfalar sonra da elimle omzuna dokundum mu diyeceksiniz?

Şu yazdiklariniza katılıyorum da iyi ki bedel ödeten siz değilsiniz sizin odettiginiz bedele takıldım ben çocukları alınmalı kesin toplumda her zaman böyle yapıyor gibi yargılarıniza
Ödenecek bedeli belirleyen ben değilim ki, normal ülkelerde bu saydıklarım benzer durumlarda devlet eliyle alınan tedbirler. Bence olması gerekenler de bunlar ama siz bana niye bu kadar kizdiniz onu anlamadım?

Hayır ama yazarken onu saldırı olarak yazdimkk bana göre saldırı evet.O kadar sinir oldumki.Bu insanlar senin yüzünden beni yok sayiyorlar denge kuramadin deyip omuzlarindan tutup sarstim .Bu konuda halsizim zaten sarssam bile bunu kabul ediyorum .Cevirmiyorum .Dikkati dağılabilirdi yine hataliyim.Orada tepki vermeliyim ya da eve gidip çocukları yatirdiktan sonra konusabilirdim .

Teşekkür ederim.Haklisiniz.
Rica ederim, öfke patlamanızla alakalı eleştiriler ağırdır belki bilmiyorum lakin sonuna kadar haklı da olunsa araba vb yerlerde kendimizi frenlememiz gerektiğini düşünüyorum, yine böyle araba içinde bir karı-koca kavgasında eş mi karısını ve kızı arabadan atıyor yoksa kadın mı çocuğuyla arabayı terk ediyor bilmiyorum çünkü konu üzücü olduğundan detayları anlatmak istemezlerdi saygı duyardım, adam gaza basıp gitmek isterken geri vitese takmış ve aracın arkasındaki kızını ezmiş, kızının bir bacağı maalesef kurtarılamamış

Haklıysanız hakkınızı savunun, eşinize yaptığının yanlış olduğunu söyleyin, evlilik yürümüyorsa bitirin ama öfkelenirken bile önce çocuklarınızı düşünün zira en çok onlar zarar görüyor ve tabii ani patlamalarınızın size karşı koz olarak kullanılmaması için de bu sorunu uzman yardımıyla çözme yoluna gidin zira boşanma davalarında erkekler ve aileleri kadına karşı çok acımasız olabiliyor.

Küçük çocuğun uykusu geldi ışıkta uyuyamadı diye eve gitmek isteyip, aynı çocuğu arabada sinir krizi geçirip tehlikeye atmak, hem de 20 dk. için. Bilemedim.

Evet saldırı PearlJam . Uzun süre trafikte araç kullanmış usta sürücü olan bütün üyeler anladı bence olayın ciddiyetini . Bütün ailenin hatta o an o yolda trafikte olan herkesin hayatını tehlikeye atmışsın. Üstelik kendi bedenine de sağa sola çarparak zarar vermişsin, o kadar kapaliymis şuurun. Olan olmuş , kocan istese bu olayı aleyhine kullanırdı, boşanma aşamasında olsanız çok ciddi sıkıntı yasardin şu yaptığın yüzünden ama şükür ki mal bir kocan var şimdilik özür dilemiş madem sen de uzatma. Bu olayı bir daha dile getirmesine izin verme. Şahit yoksa unuttur gitsin... Şimdilik bireysel destek almaya ve evliliğin ile ilgili gerekiyorsa uzun vadeli bir plan yapmaya başla ve lütfen artık o minnoşlari böyle sıkıntılı durumlardan uzak tut. Çekilen bütün sikintlar onların huzuru sağlığı için olmalı, unutma.

Son düzenleme:

Size göre de saldırıysa neden yahu saldırma falan yok diyorsunuz bana? Bir tutarlı olun bence, ne söylediğiniz anlaşılmıyor. Araba süren bir insanı sarsarak temasta bulunmak sencesi benzesi olmaksızın saldırı zaten.

Evet ,eşimin onunla beraber oturup kalkmaya karar vermesi .
Evliliğimin ilk senes böyleydi görümcem yönlendirirdi eşimi. İşte gelmesi gerekiyor gidilmesi lazım şuraya gidelim buraya gidelim kalkalım çocuk durmuyor diye hep geri plandaydım. Sesiniz çıkıcak öyle çocuk durmuyor diyerek değil “ pardonda ben kimim burda bizim ailemize 3. Şahış olarak katılan sensin sen uyum sağlamak zorundasın” diceksiniz. Çok istiyorsa kendi gitsin.

Merhaba. Yazdıklarınızı okudum. Birikim, görümcenin ve çocukların eşinizle birlikte karar verip sana sadece açıklama yapmaları zorlayıcı olmuş. Siz de politik davranın. Her şeye yetişmeye çalışmayın. Çocuğun birinin sorumluluğunu eşinize verin. Bunu evden çıkmadan konuşmuş olursanız iyi olur. O da ne yapması gerektiğini önceden biliyor olur. Misafirliğe gittiğiniz yerde de kendinizi zorlamayın 10 dadika oturdukdan sonra rahat bir oda var mı kızıma bakım yapacağım diye başka bir odaya geçip ağırdan alırsanız sizden önce onlar verdikleri rahatsızlığın farkına varırlar. Çok beklentiye girmezler. Biraz nazlı olun. Boşanma konusuna gelince siz boşanınca o görümcenin işi kolaylaşır. Baba ortadan kaybolur. Yeğenlerine destek olur sürekli, evlenince de yeni eşine. 2 çocukla hayat sizi zorlar...

4'de çıkmışsınız, 9'da dönmüşsünüz. 5 saat için o kadar tantana olmuş ki. İlişkiler tükenince böyle oluyor. Sıfır tahammül, sürekli patlayacak bomba oluyorsunuz.
İlişkiniz düzelemeyecekse ayrılın dediğiniz gibi. Bir de öğretmenmişsiniz, böyle saldırmak falan nedir?

Pinkflambe sıkıntı burdaki çoğu kadının araç kullanma deneyiminin kısıtlı olması veya hiç olmaması. Yaşanan olayın cana kast boyutu o yüzden tam anlaşılamiyor bence. Şehir içi şehir dışı büyükşehir, arazi demeden 20 yıldır günde en az 2 saat , tır şoförlerinden hallice trafik mesaisi olan bir insan olarak ben hiç gelin , görümce ,elti, kısır, bayram ayrıntılarını görmüyorum o yüzden konuda. Diğer üyeler de maalesef sadece o kısımla empati kurup hosgorebiliyorlar olayı galiba. Yani umarım böyledir. Çünkü ben aynı hareketi yapan koca veya görümce olsa bu kadar hoşgörülur müydü bu olay onu da bilemiyorum...

Son düzenleme:
Bayram 3 gün.Neden herkesi 1 güne sıkıştırmaya çalışmışlar şart mi yani ilk gün gitmek herkese.Ayrica gorumce ve onun aklına uyan es gayet anlayissiz ve saygısız geldi bana.Pusetle 4 aylık bebekle dolaşmak eminim çok zordur.Gorumceniz ve eşiniz gidilecek yerlere gidip sizin de bebekten dolayı gelemediğinizi söylese bile kimse ayıplamazdı.Ayrica ben birikmişliğinizi anlıyorum.Elbette araba kullanan kişiye nolursa olsun saldırmak,sarsmak bir sekilde dikkatini dağıtmak direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden olabilir doğru bulmuyorum ama bir kadının sinir krizi geçirmesine degil o kadini o hale getirecek kadar neler yasatildigina bakarım ben.Ama lütfen yapmak istemediğiniz birseyi zorla yapmayın o an kendinizi ifade edin asla biriktirmeyin.Hepimizin birikip birikip patladigi anlar olmuştur bu haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olur.Esinizle sakince konuşun bu konuyu

Yorumum asla o kısımla ilgili değil ve sadece bu olaya istinaden değil yoksa sinir krizi geçirmek de haklı diye böyle bir yorumda bulunmadım. Gereği neyse yapılır ki zaten yapılmış eve gidip çocuklar uyuyunca da hesabı sorulurdu. Ama bunun için sağlam bir psikoloji gerekiyor her şeyden önce. Belli ki kadında o sağlam psikolojiyi bırakmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…