- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
ya bi sus!!!Ya sence senin saygi duyman umrumda mi kimsinki hayatimdaki rolun ne? Bi gidin Allah askina ya ne tuhafsiniz saygi duymuyomus tovbe tovbe komik misin yaa:)
Deli mi neya bi sus!!!
herkese sataşmışsın.herkes deli edepsiz kalitesiz,bi sen mi düzgün normalsin.çok rahatsız edicisin.iticisinDeli mi ne
Ee yani?herkese sataşmışsın.herkes deli edepsiz kalitesiz,bi sen mi düzgün normalsin.çok rahatsız edicisin.iticisin
kabul ediyorsun yani itici olduğunu :)Ee yani?
herkese sataşmışsın.herkes deli edepsiz kalitesiz,bi sen mi düzgün normalsin.çok rahatsız edicisin.iticisin
kabul ediyorsun yani itici olduğunu :)
Sanane yani diyorum canim yaa.kabul ediyorsun yani itici olduğunu :)
Tabi banlanmak onemli mesele. Naparim banlanirsammbence cevap yazmayın,kibleyin.arkadaşın genel tarzı bu.
Bilemem ama bende bırakamzdımm.. giderdim kaynananın yanına cümbür cemaat baksınlar bizee..Bunun süper anne olmakla alakasi yok. Anne olmak yeterli evlatlarindan ayri kalamamak icin.. bakamiyosan dogurmayacaksin net! Benim tek oglum var annem kv yakinimda esim cok yardimci ama ben yinede ikinci cocuk dusunmuyorum cunku bakmak var bakmak var. Yemek yedirmekle altini degistirmekle anne olunmuyor maalesef. Mevzu cocuk oldumu hic sakin kalamiyorum kusura bakmayin. Yazik gunah yavrulara annesinden ayri nasil bi vicdan merhamet nasil bi annelik duygusu bu. Herkes anne olamiyor gercekten! Agir bi hastalik gecirseniz anlarim bi nebze olsun ki bence o durumda bile evladi gonderecegime kendimde giderim ikimizin rahat edecegi bi yere. Hamilesiniz kendi isteginizle olan bi sey yuzunden minicik yavrular anne kokusuna hasret kaliyolar. Madem yaninizda olmayacaklar dogurmanin manasi nedir? Amac ne yani bakmicagim evladi ne diye dogurayim??? Bence bir an once yanlarina gidin. Evlatlarinizdan ayri kalacaginiza kocanizdan ayri kalin. Kv ve gorumce varmis siz evlatlarinizin yaninda durun o sekilde baksinlar. Insan yeterki istesin bnce olmayacak sey yok
olayı amma büyüttünüz. doğuma 1 ay var. çocukları 2 aylığına yollamış doğuma kadar. 2 ay. sanki 20 yıl . tatil gibi. bende yazın teyzemlere giderdim çocukken. çok güzel geçrrdi günlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?