Bir hatami yaptim yaptiysamda bedeli cok agir :(

allah yardımcınız olsun.zor bir durum.ama siz mükemmel bi annesiniz.yavrularınız emin ellerde olmasına rağmen aklınız onlarda yine.çocuğunu çöplüklere atan insanlar varke,iyi annemiyim diye sormayın kendinize.biraz sabır bu günlerde geçecek

eğer çocuklrınızı 2 yıllığına göndermiş olsaydınız ,evet çocuklar için ciddi bir travma olurdu. ama kısa bir süre içn gitmişler.bence tatil olarak düşünün,onlara da bu şekilde dile getirin.
bazen bizim düşüncelerimiz,çocuklarımız için ciddi sorun olur mu ,annelerini sorgularlar mı,ilişkimiz zedelenir mi gibi korkularımız ,çocuklar için basit dönemler oluyor.ve asla hayatlarında yer etmiyor onlar için.
sadece tek olabilecek sorun şu:anneden ayrılığı,yeni doğacak kardeşleri yüzünden görmeleri..yani bir süre yeni kardeşten pek hoşlanmayabilrler
inşallah bebeğiniz sağlıkla doğar ve evine gelir..
ben de iş seyahatlerim içn ,oğlumu ilk 8 aylıkken bıraktım.5 gün kadardı.sonra 3-4 ayda bir gittim.ilk başlarda ağladım çok.ama baktım ki ,sorunsuz geçiyor bensiz günleri de..şimdi 5 yaşına geldi,o günlerden sadece şunu hatırlıyor,sen bana bu oyuncağı getirmiştin italyadan ,neden artık gitmiyosun oraya,gitsen de yeni bişeyler getirsen :):)

ilk okurken çemkirecektim :) ne bu böyle fabrika gibi diye ama kaza olmuş baksana kıyamam.gerçi ilk ikisi arasında da kısa zaman var ama olsun sağlıklı olsunlar.bugünler geçecek ve hepsi birlikte büyüyecek.eminim annelik güzel bir duygudur.

en çok karın germe ameliaaytına üzüldüm vallaha :) artık bundan sonra kısırlaştırın kendiniz :)

Kızılca eskı konularına bakıcna bu konunun hıcte suprız olmadıgını gordum
2. gebelıgındekı sıkayetlerın , dusuncelerın
2.kzıının dogusuyla ılk kızına neden oldugunu anlamadıgım duydugun ofke
evde ıslerın sarpa sarması
hazırlıksız gebelıkler
yanı cokta suprız gozukmuyor suanda bana

peki 2 çocuktan bunalan bir eşe neden 3. bir çocuk daha yapıyorsunuz kusura bakmayın ama orasını anlayamadım... bebeğiniz için üzüldüm umarım sağlığına biran önce kavuşur..kızalrınızada ayrı üzüldüm daha çok küçükler anneye ihtiyacı olduğu zamanlar.. çocuklarınız yaş araları çok çok az ... bir anne olarak gerçekten ayrı kalmanın hüznünüzü anlıyorum..

not: 3. kaza ile olmuş şimdi okudum düzeltme yapim dedim...

Bilemem ama bende bırakamzdımm.. giderdim kaynananın yanına cümbür cemaat baksınlar bizee..

Kötü örnek olmasın ama küçüklükten bir arkadaşım annesi dogum sonrası depresyona gırınce hastanede yatmıs o sırada bu arkadas annae ve dedeye emant edılmıs
aradan zaman gecmıs aylar aylar yıllar
tabıkı o kızı gerı almamıslar baska bır tanede cocuk yapmıslar
o kız gecenlerde evlendı anne baba ve kardes dugune gelmedıler
neler var su hayatta
gercekten evet bıraz akısına bırakalım hayatın ama ıplerı kımseye teslım etmeyelım

Okadar duygulandimki inanki aglamakli oldum sakin kotu anneyim diye dusunme sen mukemmel bi annesin fedakar bi annesin bende hamileyim suan duygularini az cok anliyorum. Allahim Insallah butun kalbimle soyluyorum o karnindaki gunahsiz melege sifalar versin sana evlatlarina uzuuuun ömurler versin INSALLAH

Buarada konu sahibi siz demedinizmi? bahceli mahceli bir eve tasındım cocuklarım geldıgınde gorecekler bu evı gormedıler
bahsettıgınız o ev suanda bahsettıgınız 2 yatak odası babanızın evımı?
sızde o eve sıgındınız?

bi de kadın artık yollamış çocukları yani geri alacak durumda değil hata yaptığının farkında ve belki üzülme diye bir-iki cevapla kendini rahatlatmak istiyor.sonuçta sorunlu bir hamilelik yaşıyor doğumdan sonra bebeciğin durumun ne olacağı net değil..çocuklar belki kardeşlerinin durumundan daha da kötü etkilenecekti olay drama dönüştü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…