- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
Teşekkürler çok iyisin. inan çok üzüldüm hamileyken başka bir insandım. Çok duygusaldım ben hayatım boyunca yazamadığım bir hasret yaşadım. Kendimle kavga ettim gece sabaha karşı kayinvalidemi arayıp yeminler verdirdim. Büyük kızım çok etkilendi etkilendi.ayyyy ne diyorsun yapma ya çok üzüldüm kızılca. rabbim şifasını versin minik meleğin. ama canım allah aşkına sende taka taka 2-3 kişinin yorumunu mu taktın kafana. bilmiyor musun bizim milleti? etraf mükemmel anne (!) ve o annelerin yetiştirdiği mükemmel (!) çocuklarla dolu.. sen hiç ciddiye alma, nasıl şimdi bebeğin?
Canım benim çok geçmiş olsun. Allaha çok şükür ki o berbat günleri atlatmışsın. Bebeciğinde hayata tutunmuşBebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.
Maşallah onlara hayatta kafaya takacak tek şey onlar olsun.Evet yavrularim
Kadına bu arada desteğin için tşk ederim. Hayır ağlamıyorum ama o günler çok ağlamıştım o günlerdeki bana üzüldüm bugün yorumları okuduğumdaKızılca Allah aşkına 2-3 kişinin lafları bakıp sanal için mi ağlıyorsun bırak ya boşver.bebeğin hayata tutunmuş kızların iyi gerisi önemli mi?
üzülme herkes kendince bişiler yazıyor kimi anlayışlı kimi değil.ve kimse mükemmel anne değil zaten.Kadına bu arada desteğin için tşk ederim. Hayır ağlamıyorum ama o günler çok ağlamıştım o günlerdeki bana üzüldüm bugün yorumları okuduğumda
Evet yavrularim
Evet yavrularim
Evet yavrularim
Allah bağışlasın. çok tatlılarEvet yavrularim
ne alaka şimdi. hey yarabbimne acelen var ya be bu çocuk doğurma telaşı sevdası anlamış değilim.
senin için bir şey yapamayız. kusura bakma
sen biraz olsun kendini düşün ve çocuk doğurma artık bence
Bebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?