- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 38
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
Konu sahibi spiralle korunuyormus ama 40 kilo vermis ve karin gerdirme ameliyati olacagi sira spiralle hamile kalmis. Pek isteyerek degil yaniBakacak kimsenin olmadigini biliyordun zaten birilerine guvenip cocuk yapilmaz sık sık cocuk yapmissin kucukler simdide kendin yetemiyorum diye agliyorsun ben uzulecek birsey gormedim kendin yapip kendin dertlenmissin durumunu dusunerek hareket etsen bunlar olmayabilirdi leylekler getirip basiniza zorla atmiyor ya cocuklari .. cocugu dogurmak yetmiyor onlar henuz ekilmemis bir bahce gibi gul ekersen gul acar papatya ekersen papatya olur ama bahceyle ilgilenmessen otlar calilar dolar .. kaldi kucucuk cocuklara pek birsey katabildigin soylenemez su durumda cok cocuk marifet degil çapina gore davranip en iyi sekilde birey ortaya koyarsan ANNE olursun
Konu sahibi spiralle korunuyormus ama 40 kilo vermis ve karin gerdirme ameliyati olacagi sira spiralle hamile kalmis. Pek isteyerek degil yani
Her tip insan var bu kulüpte. Kimi akıl verir, kimi sempatiyle yaklaşır, kimi kendini tatmin eder başkasına kızarak.saygı göstermek lazım
Saglikli olup olmamamda sizi ilgilendirmez dusuncelerimde ayni sekilde sizi zerre kadar ilgilendirmez. Ister simarik olurum iater ezik sizene yahu? Siz kendi hayatiniza bakinSevgili bayan egoist;
Öncelikle buradan bakınca bana hiç de sağlıklı bir psikolojide gibi gelmediniz. Siz de bir anneyseniz az çok biliyorsunuz dur ki insan hamileyken hassas olur, çabuk kırılır, kafasına herşeyi takar. Eğer sağlıklı bir birey olsaydınız; bebeğini kaybetme korkusu yaşayan bir hamile anneye bu kelimeleri sarf etmezdiniz. Şimdi "aman hepiniz psikolog kesildiniz başa, sanki herşeyi biliyorsunuz da!" dediğinizi duyar gibiyim. Ama bu saldırganlığınız, kadın olduğunuz halde zor durumdaki birine bu denli acımasız kelimeler sarf etmeniz hiç hoş değil ve kimse taraımdan normal karşılanmaz. Sizde bir ego problemi var. Kendinizi büyük görüyorsunuz bunu kabul edin. Evet anne olmak var, anne olmak var ama en önemlisi de insan olabilmek bunu unutmayın. Bayan, korunduğu halde hamile kalmış. Elbette ki kendisi de iki çocuğu da bu kadar ufakken tekrar hamile kalmak istemezdi değil mi? Ki zaten vicdanen rahatsız. Şu an onun için ufacık bir stres bile bebeği için kötü etki demektir. Ama olsun dimi? Siz ne de olsa "o zaman yapmayacaktı kardeşim!" diye kendinizi savunacaksınız. Yazık! Tekrar ediyorum, günlük hayatınızda ya çok övülmüş ya da çok ezilmişsiniz belli ki bu ben mükemmelim duygusu içinize işlemiş. Tek çocuk bakmak da mükemmellik değildir. Biz bilemeyiz ki belki de sizin evladınız da bir çok konuda kendini eksik hissediyordur? Tek çocuk, çift çocuk.. Kimse mükemmel değildir! Lütfen yaşamadığınız acılar hakkımda yorum yapmayın! Siz istek dışı hamile kalmak ne demek bilmiyorsunuz, siz iki çocuğunuz ilgi beklerken kanamalara yatağa hapsolmak ne demek bilmiyorsunuz, siz kaybetme korkusunu bilmiyorsunuz. O yüzden fikriniz "amann yapmasaymış o zaman, yaptıysa da bakacak" olsa bile bunu kırmadan, dökmeden, incitmeden belirtmeliydiniz. Benim fikrim bu yönde. Hiç de kusururma bakmayın!
Vah vah. Konunu okudumda bence sana yazik canim ya. Onun icin uzmeyecem seni daha fazlao zaman
Bide eğitimcisin demek yazık senin öğrencilerine..
Bana diyene bakin ya. Sen kendi konularinin gorunmeyecegini dusunup mu boyle yazdin acaba? Yok canim gorunuyo e madem sen zahmet edip incelemissin benim profilimi bende bi bakiyim dedim. Arkadaslarinin senden neden kactigini simdi anliyo musun? Iki kelimeyle insanlar hakkinda yorum yapma hadsizligi yaptigindan olabilir mesela.. daha sakin ve mantikli olmalisinBu kişinin açtığı konuların çoğu kapanmıştır. Ciddi bir üslup sorunu var. Kendi konularında istediğini bulamayınca başkalarının konularına sarıyor böyle...
Konu sahibinin çocuklarının psikolojisini düşüneceğine kendisinin psikolojik destek alması lazım...
Allah çevresine sabır versin...
Ya sence senin saygi duyman umrumda mi kimsinki hayatimdaki rolun ne? Bi gidin Allah askina ya ne tuhafsiniz saygi duymuyomus tovbe tovbe komik misin yaa:)Öyle elbette de..
Şu ela mıdır nedir öyle insana saygı duymam ben.
Çok üstün bir aklı varmış gibi akıl veririm teselli vermem bilmem ne diye.
Zaten depresyonda olan bir anneye süper anneliğini gösterip analık dersi veriyor.
Öylesine saygı yerine bir şey gösteririm ben ama neyse
Konu sahibi bence doğru bir karar almışsınız. Kendinizi üzmeyin.
Bu şartlarda çocuklarınızla ilgilenemezdiniz çünkü.
Çok küçükler tamamen ilgiye muhtaç dönemdeler.
Sen kanaman varken, stres sıkıntı içerisinde süper anne olamazdın..
Durumuna en uygun çözüm yoluna gittin ve kızların bence şuan daha iyiler.
Yeter ki sen hep onlarla ol, sesini duyur.
Hayal kurmaya devam edin. Doğuma kadar sürekli görüntülü konuşma yapın, kızlarınıza da
size de iyi gelecektir.
Sağlıklı doğumlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?