- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
ben hata olarakta görmüyorumki. kanaması var hasta yatıyor. çocuklarla ilgilenemeyecek. hareket etse sağlığından olacak. napsaydı kendinden ve bebeğindenmi olsaydı.bi de kadın artık yollamış çocukları yani geri alacak durumda değil hata yaptığının farkında ve belki üzülme diye bir-iki cevapla kendini rahatlatmak istiyor.sonuçta sorunlu bir hamilelik yaşıyor doğumdan sonra bebeciğin durumun ne olacağı net değil..çocuklar belki kardeşlerinin durumundan daha da kötü etkilenecekti olay drama dönüştü sanki
Kadının yaptıgı bısey yokkı bence tamamen kocayla alakalı durumlarbi de kadın artık yollamış çocukları yani geri alacak durumda değil hata yaptığının farkında ve belki üzülme diye bir-iki cevapla kendini rahatlatmak istiyor.sonuçta sorunlu bir hamilelik yaşıyor doğumdan sonra bebeciğin durumun ne olacağı net değil..çocuklar belki kardeşlerinin durumundan daha da kötü etkilenecekti olay drama dönüştü sanki
kadın bu saatten sonra türkiyeye filan gidemez karnı burnuna gelmiş zatenHer sey birinci cocuktan itibaren problemli hamilelik lohusalik. O cocuklara bakilamicagi ortadayken 2 sonra 3. Yapmanin manasi ne??? Adam zaten ilgilenmiyor yasli baba var eee sonra ben napicam. Napicaksin cocuklarinin yanina gidiceksin! 2.5 ve 3.5 yasindaki bebeklerden bahsediyorum bunlar 8-9 yaslarinda degillerki 2 aylik tatil donemi diyelim.
Ayrica o couklar yeni gelen bebege ve anneye karsi nefret duygusu beslicekler bunu anlamiyo musunuz? Annenin yanindaki cocuklar bile eve yeni bi bebek gelmesini kolay kolay sindiremezken evden gonderilmis cocuklari varin siz dusunun. Olan olmus evet ama bu saatten sonra gidilebilir cocuklarin yanina. Yada kv gorumce gelebilir yanlarina. Vize almak 10 sene surmuyor..
Sonunda soyledigim seyi anlayan akli basinda birisi cikti.Bilemem ama bende bırakamzdımm.. giderdim kaynananın yanına cümbür cemaat baksınlar bizee..
Bu ucuncusu isteyerek degil ama zaten 1.den sonra sorunlar baslamis..isteyerekmi yapmış bebeği. kadın korunuyormuş. spiral kaymış.
ayrıvca uçağa falan binemez doktor yatak demiş. hareket yok demş. kanama var risk var. uçağa binmesi mümkünmü. yola çıkamaz.
Kv yada gorumce gelebilir ama. Ayrica cok sorunlu en bastan beri..kadın bu saatten sonra türkiyeye filan gidemez karnı burnuna gelmiş zaten
benimde düşündüğüm sey 34 yasa 3 cocuk ve son 4 senede
ne bilim
bu kadında bir can tasıyor
ela şu an yapılması gereken neyse onu yapmış konu sahibesi. o çocukların gitmesi gerekiyordu gitmiş. 2 ay zaten. bak feci kanama var ağrılar var. doktor devamlı yatmalısın demiş hareket yok. onlarla zaten gidemez. uçak yada yolculuk hayatından eder bebeğininde. o yüzden doğru olan buBu ucuncusu isteyerek degil ama zaten 1.den sonra sorunlar baslamis..
belki gelmek istememişler. bilemeyiz kiKv yada gorumce gelebilir ama. Ayrica cok sorunlu en bastan beri..
Hayirlisi olsun hakkinda. Olayin icine cocuk girdimi cok geriliyorum gercekten. Yasanmisliklar gorduklerim vs bilmiyorum acayip etkileniyorum. Insallah dogumdan sonra yanina alir hemen.ela şu an yapılması gereken neyse onu yapmış konu sahibesi. o çocukların gitmesi gerekiyordu gitmiş. 2 ay zaten. bak feci kanama var ağrılar var. doktor devamlı yatmalısın demiş hareket yok. onlarla zaten gidemez. uçak yada yolculuk hayatından eder bebeğininde. o yüzden doğru olan bu
Sordum ben vize islemleri zor oluyo gibisindem bi sey yazdibelki gelmek istememişler. bilemeyiz ki
yani vardır nedeni. vizedir istememeleridir vs. onu düşünmüştür de sonuç olmamış demek.Sordum ben vize islemleri zor oluyo gibisindem bi sey yazdi
Her sey olabilir tabiki. Brn dusuncemi soyledim. Bundan fazlasida benim haddim degil artik. Allah yardimciai olsun kolaylik versin de kavussun bir an once cocuklarina insallahyani vardır nedeni. vizedir istememeleridir vs. onu düşünmüştür de sonuç olmamış demek.
Amin. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğiniHer sey olabilir tabiki. Brn dusuncemi soyledim. Bundan fazlasida benim haddim degil artik. Allah yardimciai olsun kolaylik versin de kavussun bir an once cocuklarina insallah
1.2.3.çocuk onun tercihi.. ama seçenek çok ki velev bende köye giderdim ananemin yanına keyif alırdım 5 kardeştik eğlenmek için tatillerde. sorun konu sahibi heralde hamileliğinden dolayı hormonsal bir duygusallık içinde.. evlatlarını özlemiş ve gecenin mahzunluğunda yazıya dökmüş duygularını..Ben o yaşlarda bırakmazdım bırakamazdım birsürü başka yollar var.ama dedim ya hamile ve anne..Sonunda soyledigim seyi anlayan akli basinda birisi cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?