Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Ciddi söylüyorum şu yorumu al konu sahibi yaz bı yere dur dur oku Nevriye Budak
Böyle üzerinden bir kaç gün geçsin yine oku üzerine düşün .

Siz evi erkek kardeşin üzerine yaptığını bile bile devam ettiyseniz ve hala para yolluyorsanız üzgünüm ama önce kendinizi ciddi bir şekilde sorgulayın. Size güvenmeyen adamla evli kalmak nasıl bir duygu? Ayrıca bayramda ölsem gitmem o insanların yanına. Bakın altını çiziyorum. Ölsem gitmem. O eşiniz olacak adi de haketmiyor sizin iyiliğinizi. Bu kadar saf olmayın

Kocasını sızce hıc uzer mı boyle seyler yapıp bu kadın?
Ben soyleyim yine rest çekecek boşanma aşamasına gelir gibi yapacak üzerinden bir kaç ay geçince boşanmaktan daha çok korkup daha verici davranacak adama bagimli çünkü asla bırakmaz . Kk nin yarısi boşanır konu sahibi hiçbir şey yapmaz

Parazit ailesi mübarek, ev olayindan sonra net bosanirdim. Kimsenin ailesi icin çalışıp rahatimi bozamam kusura bakmasinlar. Ailem benden cop bile istemezken uzerimde hicbir emegi olan insanlar için borc altina giremem. Hadi aldiniz bari sizin uzerinize olsaydi. Gerçekten cinnet gecirmelik ya

Ay bence bu adamdan sakın çocuk yapmayın çünkü şuan ne olacağınız belli değil. Aileye bağlı olmak iyidir ama aşırı bağlı erkek ciddi sorunlara yol açıyo işte böyle. Bi erkeğin eşinin ve ailesinin arasında köprü görevi görmesi gerekiyo ama eşiniz hep ailesinin yanında. Değişir mi bilmiyorum bu konu dışında ilişkimiz sorunsuz diyosunuz hemen gidip boşanın demekte doğru olmaz severek evlenmişsiniz sizin aranızda sıkıntı yok sadece aile meselesi yüzünden sevenlerin ayrılması kötü olur. Dediğiniz gibi çift terapisine gidin bence de kesinlikle epey uğraşın artık olmuyosa insanlar değişmez diyip öyle yol verin

Çünkü ilk başta az miktarda para yollayacaktık işin bu boyuta geleceğini bilsem babamın evinde oturmazdım hatta evlenme teklifini direkt redderdim, en büyük hatam da ev alındıktan sonra barışmam. Gençtim, deneyimsizdim, insanların bu kadar ileri gidebileceğini ön görmedim. Yanlış kararlar aldım. Ama eşim de hatalı, babasının hayatta çektiği tüm olumsuzlukların onu okutmak için taşınmaları ile başladığına inanıyor. Baban başka çözümler de bulabilirdi kaldı ki doğurduğu çocuğu okutmakla yükümlü sen hiçbir şeyin sorumlusu değilsin dedim defalarca, asla kabullenmiyor. Suçluluk psikolojisi ile yaşıyor.

BOŞANIN .
Çok net söylüyorum. 30 yaşında hayatınızın baharında ne bu adam çekilir ne bu aile.
Bu ne be ? Sosyal yardım kurumumusun?
Ha boşanmıyorsan da , babana durumu anlat evden çıkmak istediğini ama kendini toparlayana kadar eve gelecek kiracının kirasını almak istediğini.
Eşine de söyle babamın durumu biraz kötü imiş evi kiraya vermek istiyor ya da biz kira karşılığında oturmaya devam edeceiz diye. Belki anlar asgari ücreti babasına göndermemesi gerektiğini. PES.

Cocuk olmadıgı ıcın sanslı,ama cocuk olsa daha cabuk gorurdu o kesın.Cocugundan kısıp 5 bın tl heray kpdere yollasa ,2.ayında hoyttt noluyo ya derdı.Insan anasını babasını gormeyebılıyor da,cocugunun hakkı yenılınce aslan kesılıyor:)Ben anam babam ceyız duzcez dıye kendını paralarken farketmedım,karsı tarafın umru olmadı sormadı bıle.Ama is cocuguma geldıgınde 5.gunluk lohusaydım baslarım senın askının ızdırabına dedım .Kendıne geldı kocam bey:)

Ben bosan demiyorum terket diyorum sana, duzelecekse duzelir ailesine resti çeker tercihini yapar ama senin kocadan o g.t yok seni boşar. Ama ailesine gönderecek para da bulamaz cunku gecinemez kira oderken

Yooo gayet farkinda ama sana duygu sömürüsü yapması gerek cunku seni sömürüyor.

En azından parasnı kurtarsın.YYazık gunah emeklı ınsanlar,ben yıyemedım sen ye denıyor.

Benim eşim babasına ev alacak, bende babamın evinde oturacağım, babasına para yollamak için çocuk yapmayacağım, kendimden kısıp kayınaileye bakacağım ve evli kalacağım. Siz melek misiniz?
Bu melek yA da iyi olmak değil bence ya. Bu başka bir şey. Saflık, koca bağımlılığı ama asla meleklik değil.

Siz İbrahim Tatlıses misiniz adamı p... elinden alacaksınız ? Bir düşünün siz hangi psikoloji ile yaşıyorsunuz. Karşınızda masum sömürülen küçük bir çocuk var gibi davraniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…