Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Yik kesinlikle çocuğa ev vermeyeceksin ölmeden . Ölene kadar çatır çatır yiyeceksin

Dünkü konunuzu biliyorum, bunu da tam okuyamadım ama genel anlamda çok verici olamayan biri olarak size sadece neden? Diye sormak istiyorum. Yani neden bunca fedakarlık? Yıpratır çünkü ama olayları fazlaca dramatize eden zaman zaman biri olarak o soğul kanlılığınz, esprili anlaımınız, böyle hayatı cok ciddiye almaz gibi tavırlarınıza da özendim biraz yalan yok :) tüm bunları yapıp bi yandan stresten hasta olan tanıdıklarım var, e madem yapma, yapıyosan da kabullen.. siz kısmen daha iyi olanı yapmışsınız ama yine de büyük fedakarlıklar, ben yapamazdım ne bileyim… öneri de veremiyorum bakış açımı yazmak istedim

Cocukluların bahanesı cocuk,cocuksuzların ama ailem bunu kaldıramaz.Gercekten sıraaakkk diye cakasım gelıyor okuyunca
Ailemi çözüm bulmadan bunaltmak istemiyorum, direkt kafamı toplayınca toptan anlatacağım, zaten daimi destekçilerim, benim her kararımın arkasındalar. Herhalde hissediyorlar ki bunu çok kereler dile getirdiler biz her zaman senin yanındayız diyerek.

Canim sen gormek istemiyor musun belki ailen boyle daha cok uzuluyor. Madem öyle babamlarinda ihtiyaci var artik burda oturmiycaz de cikin kiraya insanlarda azcik rahat etsin. Senin o esinde gerçekten ev nasil gecindirirlir bir öğrensin. Senin önünde duran yemek tabağını bile onlara verecek gormuyor musun

Koca meraklısı değilim diyor ama ödü kopuyor adam gıder dıye olan bu.Delı olması lazım ınsanın emeklı anasının babasının hakkını elın adamlarına yedırmeye gonlu razı olurken.

Cocukluların bahanesı cocuk,cocuksuzların ama ailem bunu kaldıramaz.Gercekten sıraaakkk diye cakasım gelıyor okuyunca
Aynısını düşündüm rezalet eşlerden boşanmamak için herkesin bir bahanesi var. Çocuk varsa çocuklarım babasına çok düşkün eş olamayan adamlar mikemmel baba! Çocuk da yoksa ailem üzülür büzülür Allahım sen kadınlarımıza akıl ver

Koca meraklısı değilim diyor ama ödü kopuyor adam gıder dıye olan bu.Delı olması lazım ınsanın emeklı anasının babasının hakkını elın adamlarına yedırmeye gonlu razı olurken.
Sorunları olduğundan eminim . Hani manipülatif insanla yaşayan fiziksel ya da psikolojik şiddet görüp ayrılmayan kadınlar olur ya senelerce terk edemezler öyle bir bağımlılık ilişkisi var

Nasıl bı cözum bulmayı dusluyorsunuz?Gercekten adamın saf ve temız duygularla ıstemeyerek mı sızı dolandırdıgını dusunuyorsunuz?

Çok tatlısınız ben elimi verdim kolumu kaptırdım, hani kurbağa deneyi vardır ya içindeki suyu yavaş yavaş ısıtırlar haberi olmaz en son kaynar, ben tam o kurbağa gibiyim.

ailenizi bunaltmaya gerek yok ki. ben boşanıyorum demeniz kafi. zira bunu beklediklerine eminim. valla ben yuvaların yıkılmaması taraftarıyım sonuna kadar ama sizinki yuva falan değil. kemirgen dolu içi. daha gençsiniz. sepetleyin bu iğrenç aileyi oğullarıyla birlikte. sonra kafanızı toplayıp normale dönünce normal bir insanla normal bir ilişkiye başlayınca ben bunu kendime niye yaptım 5 yıl boyunca diye çok dizlerinizi döveceksiniz

Ben size manipülasyon sürecimi ve kendi özsaygımı yitirmemek için önce kendimi iyileştirmem gerektiğini anlatmak istemiştim aslında, Manas Destanı yazdım ama yine de sadece bunu anlamanıza üzüldüm. Bir dilekçe yazmak işin en kolay kısmı. Ben kendimi anlatmadan bu işe girmem ama karşımdakine anlatamıyorum diyorum.

Bana kirilmayin ama ben sizin bosanacaginiza hic ihtimal vermiyorum. Siz aile terapistini falan bosverin once bireysel terapi alin derim. Bir insanin ailesini ve kendini hice sayip bu kadar fedakarlik yapmasi cok normal seyler degil.

Adam seni gayet güzel anlıyor bence, hiç merak etme. Bence artık biraz da avukat konuşsun, onu daha iyi anlar.

çok üzüldüm sağlıksız bir ilişki sizinki. ilini kemiğini kurutur bu insanlar bunlardan uzak durmak en iyisi eğer eşin senin yanında olacaksa onlarla mesafe koyacak masaya yumruğunu vuracaksa tamam ama değilse eşini de yolla onların yanına.

Gorgusuz olabilir es ailesi
Ama verene almam kalsin diyen kimseyi gormedim tum suc esinizde
Ezik aile olmayi beceremiyor keske becerebilse
Ha bu surecte babamin evinde oturmaz kiraya cikardim en azindan para onlara gidecegine kiraya gitsin
Sizin ailenize de yazik yani kira yerine size veriyor ama siz o parayi bile sahiplenemiyorsunuz

Sizin de anlamaktan kactiginiz korktuğunuz şey şu eşinize anlatmanız gereken birşey yok . Çünkü eşiniz sizin gibi aklı olan bir insan şu çemberin içinden çıkıp dışarıdan bakın . Adam patronunuz gibi çocuk sahibi olmanızı istemiyor olursaniz aileden pay kesilecek. Siz onun eşi olsanız gerekirse iki ise giderdi size de çocuğunuza da bakardı . Siz aile değilsiniz de maalesef o evde iscisiniz . Evlilik vallahi böyle birşey değil . Sevgi bu değil . Adamin tek derdi sizi kullanmak. Yüzleşmek çok zor farkindayim ama yıllar kaybettikce başınızı daha çok vuracaksiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…