- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi Nevriye Budak
Bende kardeşim aylık 5000 TL göndereceğim ya da kardeşime araba alacağım falan desin, eşinin kabul edeceğini zannetmiyorum.Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez bu çakal adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kardeşim aylık 5000 TL göndereceğim ya da kardeşime araba alacağım falan desin, eşinin kabul edeceğini zannetmiyorum.Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez bu çakal adam
Ben sizin hakerekete geçebileceğinize inanmıyorum siz eşinizi bosverin bir terapiye gidin ekonomik şiddetten beyniniz bulanmış . Hiç normal şeyler yapmamıssiniz adam sizi sömüruyor tek düşmanınız ailesiO kadar haklısınız ki kabullenemediğim şeyleri sizlerden duymaya ihtiyacım vardı harekete geçmek için.
Siz anlatınca her dediğinize ayrı bahane laf sıralayacak ayrılmayın diye. Siz de sizi anladı sanacaksınız. Duvarla konuşuyorsunuz farkında değilsiniz, adam kafasında size söylemediği şeyler düşünüyor dürüst değil ki. Bunu aldığı evi kardeşinin üzerine yapmasından bile anlamanız gerekir. Siz konuşacaksınız o anlamış gibi yapacak bir süre sonra aynı terane devam edecek anlaşıldı.Ben zaten maaşımın büyük kısmını kenara atıyorum. İnanır mısınız insanlar kendi evinde oturmak isterken ben sırf bunlar yüzünden keşke kirada olsak diyorum. Yakın zamanda resti çekeceğim ama size anlattığım gibi noktasına, virgülüne kadar kendimi ifade etmem şart. Çözüm ayrılıksa öyle sessiz sedasız ayrılmaya niyetim yok. Salak yerine konulmaktan kendime olan saygımı yitirmeme ramak kaldı, sonunda "ya ailen ya ben" diyeceğim artık.
Onu kabul etmezBende kardeşim aylık 5000 TL göndereceğim ya da kardeşime araba alacağım falan desin, eşinin kabul edeceğini zannetmiyorum.
Yanlış anlamayin ama kendi ailenize de cok buyuk haksizlik bu. Evine gidip bir cay icmeye tiksindigim insanlara bu kadar ozveri cok cok fazla. Bu soyledigim biraz agir gelebilir ama esiniz cok onursuz ve gurursuz bir insan. Kayinpederinin evinde oturup, karisinin maasiyla ailesine show yapiyor. Sizin kimseye bir minnet borcunuz yok. Esiniz cok minnet duyuyorsa kendi parasiyla yapsin bakalim. Bayramda falan da o eve asla gitmezdim. Dun ki konunuzda esinizin hatri icin diye dusunmustum ama boyle bir adam icin o mikrop yuvasina girmeye degmez.Ben zaten maaşımın büyük kısmını kenara atıyorum. İnanır mısınız insanlar kendi evinde oturmak isterken ben sırf bunlar yüzünden keşke kirada olsak diyorum. Yakın zamanda resti çekeceğim ama size anlattığım gibi noktasına, virgülüne kadar kendimi ifade etmem şart. Çözüm ayrılıksa öyle sessiz sedasız ayrılmaya niyetim yok. Salak yerine konulmaktan kendime olan saygımı yitirmeme ramak kaldı, sonunda "ya ailen ya ben" diyeceğim artık.
Canim anlamaz ki isinede gelmez. Sana tek öneri daha once affettim diyorsun. Suan zaten onların yanına gitme iside var, gitme dun melek gibiydi kocan bu konuda degil uzgunum. İnsan utanır kredi çekmeye, 2. evi almaya. Gitme yeter de, ailesine biraz da digerleri baksin. Babama kira vericez de yeter bedava evde otursun 4000 5000 para göndersin. Gerçekten ihtiyacı olur anlarım bu olay ihtiyaç olayi degil gayet somuruyorlar. Basta konuştuğunuzun bu olmadigini soyle, birazda kendi sizin ailenizin de aile oldugunu görsün. Asil sizinle aile oldugunu görsün. Düzeni bozulmuşmus ailenin görevini sorumlulugunu yapmis okutarak, imkanı olmasa yapamazdı sonucta. Hayvanlarda doğuruyor, yaptigini basina kakacaksa yapmasalarmis. Benim aklıma gelen tek çözüm, resti çekeceksin sana gerçekten değer veriyorsa zaten düzelecektir, deger vermiyorsa ama bu is biter onlari seçer. Her ihtimali düşün yaparken. Onlari secerse zaten suan para yollayamaz artik. Tek maas kira yaşama üstüne onlara para gönderecek, zooor5 yıldır anlatamıyorum kendimi ama anlatmadan boşanmayı da düşünmüyorum, şöyle diyeyim şu anki en büyük derdim mağduriyetimi anlatamıyor olmak. Gerçi anlatsam ne kadarı değişir bu saatten sonra onu da bilemiyorum...
Ben eşinizin sizi anlayacağını hiç sanmıyorum. Anlasa beş senede anlardı, şimdi beş dakikalık sitemkar konuşmanızla mı anlayacak? Hiç sanmıyorum. Şu noktada terapist falan boş yani.Kendime bile itiraf edemediğim gerçek bu sanırım, üçüncü kişiler yüzünden bu hale gelmeyi kabullenemiyorum hala
Cocukluların bahanesı cocuk,cocuksuzların ama ailem bunu kaldıramaz.Gercekten sıraaakkk diye cakasım gelıyor okuyuncaBen sizin hakerekete geçebileceğinize inanmıyorum siz eşinizi bosverin bir terapiye gidin ekonomik şiddetten beyniniz bulanmış . Hiç normal şeyler yapmamıssiniz adam sizi sömüruyor tek düşmanınız ailesi
Güzel sözleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim evet ailem emekli, kendilerine yeten insanlar ama bizim oturduğumuz evi kiraya verseler çok daha rahat yaşarlar. Ailecek bunlar bedavadan yaşasın diye hem maddi hem manevi rahatımızdan feragat ediyoruz. Çocuk için de sanırım böyle giderse hiç düşünmeyeceğim, kendi çocuğuna yedirmez babasına yedirir gibi geliyor, çocuğumun böyle bir babası olsun istemem.Bu anlattıklarında hatanız sıfır aksine sizi çok sakin ve özverili gördüm ben olsam asla o ev işine girişmezdim. Banane ayol ben olmadan yıllarca ev almadan idare etmişler ben banka mıyım ben ortaya çıkınca bu fikirle bana geliyorlar... Sizin yerinizde olsam babanızın evinden taşınmak isterdim böylece size ekstra masraf çıkacak ve eşinize ailesine verdiği para batmaya başlayacak. Belki eşiniz zora girerse masraf yaparsa para yollamaktan vazgeçer. Onların ailesi aile de sizinki değil mi? Sizin aileniz de bulunduğunuz evi kiraya verse elleri rahatlamayacak mı? Yani bunu ailenizin maddi sorunu olmadığını bilerek söylüyorum sonuçta ekstradan bir gelir elde etseniz hayır demezsiniz, aileniz için de iyi olur.
Bundan ayrı olarak ben olsam eşimi farklı borçlara sokardım. Eş ailesinin ihtiyaç sahibi olması farklı sizi kullanması farklı, siz şu an kullanılma aşamasındasınız bu sebeple o aileye gideceğine benim borcuma harcıma gitsin hatta gerekirse tüm parayı sokağa döker saçarım yine de bu fırsatçılara verdirmem. Bu sebeple siz de arabanızı yenileyin ne bileyim çocuk düşünüyorsanız bu yönde bir para harcaması yapın, kendinize alışveriş yapın, pahalı tatillere gidin. Aile talep ediyor utanmıyor siz eşinizin parasını harcarken mi utanacaksınız? Resmen hayatınızdan kısıyorsunuz bu insanları beslemek için. Daha ne diyebilirim bilmiyorum çok üzüldüm resmen eşinizin beynine işlemişler sen okuduğun için biz zordayız fikrini ama işin komiği zorda olan taraf sizsiniz.
Şunu eklemeyi unuttum. Tabii ki benim önerim boşanmanız ama diyorsanız ki ben çok emek verdim, çocuk istiyorum o zaman acilen çocuk yapıp sonrasında bu adamı boşamanız. Adam ve ailesi sizi yıllarca cüzdan ve banka olarak kullanmış. Siz de adamı sperm bank olarak kullanıp sonra şutlayın derim ben...
Bazı insanların yoklukları varlıklarından daha hayırlı oluyor gerçekten..offf kocaya aile sülük gibi yapışmış kocada size yapışmış...çok gururlu beyfendi tv parasını kayınpedere aldırmıyor ama kayınpederin evinde yayılıyo birde ailesini besliyor...hiç uzatmayacağım bence boşayın bu adamı...ben kendi babamdan biliyorum anası babası ölene kadar baktı,onlarla beraber kardeşlerini de tabi...annem senelerce sinirden kendi kendini yedi "geberdiler de kurtuldum" der hep...
Ben konu sahibinin normal olamadığını düşünüyorum . Hadi kendinden verdi insan ailesinin evinde oturmaya kıyar mi ya . Babası ordaki kirayla daha iyi araba alırdı belki daha güzel beslenirdi. Bu eşinin ailesini besliyor . Çocuklar okumuyor sürtüyor. Benim babam kendi için benden fedakarlık yapsın bende sırf koca için ailesini besleyim gece uyku tutmaz bu cakallara yedirdigim parayı düşünüpCocukluların bahanesı cocuk,cocuksuzların ama ailem bunu kaldıramaz.Gercekten sıraaakkk diye cakasım gelıyor okuyunca
Adam mağduriyetinizi niye anlamıyor orasını anlamadım ben. Mağdur olduğunuzun gayet farkındadır. Demogoji yaparak iş yürütüyor o kadar. Siz anlamıyorsunuz bence duygusallıktan.5 yıldır anlatamıyorum kendimi ama anlatmadan boşanmayı da düşünmüyorum, şöyle diyeyim şu anki en büyük derdim mağduriyetimi anlatamıyor olmak. Gerçi anlatsam ne kadarı değişir bu saatten sonra onu da bilemiyorum...
arkadaşım adam ailesiyle birlik olmuş seni yoluyor. bile isteye ağzına her seferinde bir parmak bal çalıp babam bana psikolojik baskı yapıyor beni okut ak için düzen bozmuşlar ühühüü diye diye kendini de mağdur gösteriyor. ailecek kaz gibi yoluyorlar seni. bi de babanın evinde oturuyorsunuz oh mis. ay tiksindim resmen kocandan ve ailesindenBen zaten maaşımın büyük kısmını kenara atıyorum. İnanır mısınız insanlar kendi evinde oturmak isterken ben sırf bunlar yüzünden keşke kirada olsak diyorum. Yakın zamanda resti çekeceğim ama size anlattığım gibi noktasına, virgülüne kadar kendimi ifade etmem şart. Çözüm ayrılıksa öyle sessiz sedasız ayrılmaya niyetim yok. Salak yerine konulmaktan kendime olan saygımı yitirmeme ramak kaldı, sonunda "ya ailen ya ben" diyeceğim artık.
Sen bensin bacımsuBence size karşı poz kesiyor . Pişman olan adam bin kere dönerdi yaptığından . Ama siz de vicdansizlik yapiyorsinuz ailenizin hakkını o aileye yediriyorsunuz . Bu kadar değerli mi ya. Hem sizi sömürüyor adam hem ailenizi siz jala laf anlatayım diyorsunuz .ne lafı Allah aşkına adam sizi düpedüz ayakta öpüyor . Asıl bir şeyleri anlamayan eşiniz değil malesef sizsiniz . Eminim arkadaşlarınız da anlatmayı denedi anlamadınız . Çok yazık insanin kenfine yaptığı kotulugu kimse yapamaz. Bunun sonucunda en büyük kayveden siz olacaksınız. Aileniz bir ev siz bir hayat kaybedeceksiniz malesef
Ama birde yazıyorsunuz ya çok yazık ama ya ailenize . Iki gün sonra hastalanır adamlar surda on yıl genç kaldı belki bir tatile giderlerdi belki üç beş kilo et alırlardı . Şu devirde emeklinin fecinmesi kolay mı . Valla nasıl kalıyorsunuz o evde ya sizi vicdana davet ediyorumGüzel sözleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim evet ailem emekli, kendilerine yeten insanlar ama bizim oturduğumuz evi kiraya verseler çok daha rahat yaşarlar. Ailecek bunlar bedavadan yaşasın diye hem maddi hem manevi rahatımızdan feragat ediyoruz. Çocuk için de sanırım böyle giderse hiç düşünmeyeceğim, kendi çocuğuna yedirmez babasına yedirir gibi geliyor, çocuğumun böyle bir babası olsun istemem.