Bir Gelinin Söğüşlenme Hikayesi

Aileme yüzde birini anlatabiliyorum, babam kalp hastası, annem tansiyon. Bu saçma insanlar yüzünden onları sağlıklarından etmek istemiyorum çünkü aşırı hassas ikisi de. Arkadaşlarıma da kocama laf anlatamadığımı anlatamıyorum sanırım. Anlayanların bir kısmı da boşan diyor zaten. Eşime gelince ev konusunda geç de olsa çok pişman oldu ama bir kere para vermeye başladığı için ailesini karşısına alamıyor, aylık yardımı kesemiyor.

Esınız cok net sızı kullanıyor.Kımse ömrunun sonuna kadar ailelerini sırtında tasımak zorunda değil.
Yarın cocugunuz olursa ne yapacaksınz?Ben soylıyım el kadarken bırakıp calısmaya baslayacaksınız.Kendiniz ıstediğiniz icin değil,kocanız mutlu olsun dıye.
Aynı durumda arkadasım var,kvdesinin evinin kirasını ödüyor.Evde ikitane essek kadar kayın var,tası sıksa suyunu cıkarırlar,arkadasımın 9 aylık bebegını bırakıp ise gitmesi aksm 20.00 lerde eve gelmesi daha kolay geliyr.Burda tek suclu arkadasım ama izin veriyor,agzımızın tadı bozulmasın diyor.Ne agız kalmıs ne tat ama anlamak istemiyor.

Bu adamın hala düzeleceğine inanıyor musunuz gerçekten? Evli kaldığınız her an kendinizi yoldurmaya devam edeceksiniz. 30 yaşında bir şeyleri anlamayan adam 2 lafınızla aydınlanma yaşamayacak. Sizden mal kaçıran bir adam var, resmen eşiniz sizi dolandırmış, adamın karakteri de bozuk, siz hala konuşurum düzelir

Bence size karşı poz kesiyor . Pişman olan adam bin kere dönerdi yaptığından . Ama siz de vicdansizlik yapiyorsinuz ailenizin hakkını o aileye yediriyorsunuz . Bu kadar değerli mi ya. Hem sizi sömürüyor adam hem ailenizi siz jala laf anlatayım diyorsunuz .ne lafı Allah aşkına adam sizi düpedüz ayakta öpüyor . Asıl bir şeyleri anlamayan eşiniz değil malesef sizsiniz . Eminim arkadaşlarınız da anlatmayı denedi anlamadınız . Çok yazık insanin kenfine yaptığı kotulugu kimse yapamaz. Bunun sonucunda en büyük kayveden siz olacaksınız. Aileniz bir ev siz bir hayat kaybedeceksiniz malesef

Bu konular disinda iliskimiz sorunsuz ilerledi demissiniz ya ben oraya takildim. Her olay karsisinda bu kadar anlayisli davrandiginiz icin sorun cikmamis olsa gerek. Ben okurken sinir oldum size kolayliklar dilerim.

Canım bu ne ya . Allah sana Hz.Eyyüp sabrı versin.Nasıl insanlar bunlar.Akıllı insanı raydan çıkartır,bunlar.Kesinlikle kendin için bir destek al.Üzgünüm,sana yaşatılanlar için.

Yav he he. Pişmanmis. Sizin de mi gözleriniz kör oldu acaba? Baba oğul yiyorlar sizi yiyoooor

Ben zaten maaşımın büyük kısmını kenara atıyorum. İnanır mısınız insanlar kendi evinde oturmak isterken ben sırf bunlar yüzünden keşke kirada olsak diyorum. Yakın zamanda resti çekeceğim ama size anlattığım gibi noktasına, virgülüne kadar kendimi ifade etmem şart. Çözüm ayrılıksa öyle sessiz sedasız ayrılmaya niyetim yok. Salak yerine konulmaktan kendime olan saygımı yitirmeme ramak kaldı, sonunda "ya ailen ya ben" diyeceğim artık.

Eşinizin ailesinin oğulları ile olan ilişkisi çıkar ilişkisi ve eşinizin sizinle olan ilişkisi de çıkar ilişkisi demek ki bu insanların birliktelikten, aile olmaktan anladıkları şey çıkarlar üzerine dayanıyor eşiniz ailede böyle gördüğü için sizinle de böyle devam ediyor anladığım kadarıyla. Bence burada en büyük resti babanız aracılığıyla siz yapıp artık kiraya ihtiyacı olduğunu bu sebepten dolayı piyasa değerinde evin kirasını alacağını ya da evden çıkmanızı söyleyebilir bakalım eşiniz bu sefer ne yapacak şimdiye kadar kuramadığı empatiyi kurabilecek mi?

Afedersiniz karşınızdaki adam gerizekalı mi anlamasin bal gibi anlıyor . Sanırım sizin kabullenemediginiz sizin yerinize ailesini seçiyor oluşu . Sizinle aile olmak istese şu zamana kadar çocuğuniz olurdu
O kadar haklısınız ki kabullenemediğim şeyleri sizlerden duymaya ihtiyacım vardı harekete geçmek için.

hata tam olarak burda başlıyor aslında hata da değil insani birşey . Lakin anlamayacak bunun farkındasınız. boşanma kararı verirseniz bir avukata gizli danışın neyi kurtarabilirsiniz bakın boşanmayacaksanız bu sefer eşi mali yıpratıp onlara akan parayı kesme politikası uygulayın bence. Eşiniz hele ki kayınpeder herşeyin farkında.

Bu konular disinda iliskimiz sorunsuz ilerledi demissiniz ya ben oraya takildim. Her olay karsisinda bu kadar anlayisli davrandiginiz icin sorun cikmamis olsa gerek. Ben okurken sinir oldum size kolayliklar dilerim.
Bunun dısında zaten konu edılecek ne olabılır evlilikte?Utanmayıp aldatsın bıde adam.Bı onu yapmamıs.Ekonomık sıddet var resmen.Soz verdın dıyıp kadının parasını yıyor.

yerinizde olsam 155 milyon defa kapının önüne koymuştum o gereksiz kocayı ve sömürgeç ailesini. siz bu dünyaya bu parazitleri beslemeye mi geldiniz ya hu! o kocayı hala sevebiliyorsanız kalbiniz çok geniş demektir. çünkü ailesiyle bir olup 5 yıldır sizi kemirmişler. kocanız asla masum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…