Bir evlilik meselesi...

KÜçük şehirdeyiz ha diyince iş bulunmuyor. Tek caddesi olan, gelişmemiş bir şehirdeyiz. Etrafjmızda kimse bulamıyor bu sevgilime has bir durum değil. Daha önce firdiği işlerde hep problemli yerlerdi. 3 ay çalışıp maaşını zar zor alarak çıktı bir iştwn mesela. Hiç bir işi rast gitmiyor
Büyük şehre gitsin niye orda tikili kaldı.

Sizi kırmak istemem ama sevgiliniz vınlayacak yakında. Evlilik sizinle düşünmüyor
Ya da öyle böyle evlenip evlendikten sonra işten çıkıp yan gelip yatacak yatmaya alışan erkek daha çalışmaz üç beş ay göz boyama sonra sırtını dayar kadına

Öyle mi? Napıyım mesela o ayrılmadan ben mi ayrılıyım 🤦🏻‍♀️ bu nası bi yorum ya. İlginçsiniz
İnşallah ben yanılırım. 8 sene beni oyaladı diye konu açmayın da,böyle çok konu var 12 sene beni oyaladı diyeni okudum daha dün

2020ye kadar özel sektörü denedi. 2020 kpssye kısa zaman kala babssını kaybetti sınavı kötü geçti dolayısıyla. 2022de güzel puan aldı ancak atamalar az. Şuan merkezi atama sonucu bekliyoruz. Öğretmen değiliz. İibf mezunuyuz. Az çok bilirsiniz iibf atamalarını. Atanamamasının sebepleri çok. Kabul etmezdim derken, işi bir türlü olamayan sevgilinizi sevdiğinizi bu sebepten bırakır mıydınız

Evet yıllardır hayatımda olan biri ile bir adım ileri gidemiyorsak tabii ki bırakırım. Tabi eğer bir adım öteye geçmek istiyorsam.
Çünkü bu yaşta hala sınav beklemek, başka iş tutmamak makul değil. Başka iller ilçeler işler denemeli idi bence en azından.

Merhabalar. Bu aralar çok canımı sıkıyorum dertleşmek fikir almak istiyorum. Biraz uzun olacak lütfen okuyun, konuya dalıyorum... 28 yaşındayım bi ilişkim var 2 ay sonra 7 senemiz bitecek. Sevgilimi çok seviyorum ve bunca sene beni üzecek kıracak tek bi davranışı olmadı (maşallah diyin:) ) hep ciddiydik 1.senemizde evlilik teklif etmişti. Ancak okuyorduk. Okul bitti. Küçük şehirdeyiz Özel sektörde iş aradı bulamadı. Markete vs girmek istemiyorum istemeye geldiğimizde matkette çalışıyorum demek istemiyorum diyordu sürekli. Güzel bi iş bulmak istiyordu. Sonrasında kpss süreci vs oldu atanamadı. Bende atanamadım 1,5 sene bi eğitim kurumunda çalıştım sonra çıktım. Geçen atamalarda sevgilim 0,01 puanla kaçırdı. Ağladık oturup. Çünkü senelerdir çabalıyor görüyorum elinden geleni yapıyor. Bir türlü olmuyor :KK43: işi olmadanda nişan isteme yapamıyoruz. Ailem işi olsun askerliği olsun öyle karşımıza gelsin kafasında oldukları için babam vs bilmiyor. Annemse ilişkimizin en başından beri biliyor.

DEdiğim gibi küçük şehirdeyiz. Buralarda görücü usulü çok yaygın. Tanıdık eş dost komşu vs görücü gelmek istiyor. Tabiki kibar bi dille reddediyorum. Ama bu süreçte çok yıprandım. Kimseyi istemediğim için ve yaşım 28e geldiği için insanlar saçma imalarda bulunuyor bu çok canımı sıkıyor. Kibar bi dille reddettiğimiz insanlar sonrasında başkalarına "28 yaşında zaten birde kimseyi istemiyor beğenmiyor kendini ne zannediyor burnu havada bu yaştan sonra onu bizden başka kim isterki" böyle laflar ediyorlar. Kimseyi ilgilendirmez belki hiç evlenmeyeceğim bu kimi ilgilendirirki. Sevgilim var görüştüğüm var diyemiyorum insanlar hadi ne zaman evlenceksin vs diye sıkkştırılmak istemiyorum çünkü. Ki sevgilimin işi olmadığı için o konuda da ekstra baskı yiyeceğimi biliyorum. Sevgilim olduğunu bilen kişilerden fazlasıyla baskı yiyorum çünkü. Sürekli sevgilin iş bulamadı mı daha ne kadar bekleyeceksin yaşın 28 oldu vs vs.. bu resmen psikolojik şiddet.

Herneyse. Yakın zamanda kardeş gibi olduğum birlikte büyüdüğüm kuzenim görüştüğü tanıştığı insanla 2 ay içinde nişanlandı. Kendisi benden 4 yaş küçük. Bi kaç ay sonrada düğünleri olacak. Herşeyinden haberim olan kuzrnim benimle arasına mesafe koydu. Nişanıyla düğünüyle olan detayları benimle paylaşmıyor sorduğumda ağzından kerpetenle laf alıyorum. Kardeşim gibi gördüğümden mutluluğunu herşeyden çok istediğimden herşeyinde destek olmak yanında olmak istiyordum. Bu süreçte benden anlamsız şekilde uzaklaştı. Nişanında amcam bana sürekli laf soktu. Evet amcam. Herhangi bir bayan kişisi değil. "Sende evlenemedin. Sıra sendeydi ama benim kız senden erken davrandı. Darısı sana artık 28 yaşındasın" vs. Bunları tatlı bi dille değil bildiğiniz eziklercesine söyledi. Ve herkesin içinde yaptı bunu.Yakın uzak akrabalar tanımadığım insanlarında fazlasıyla olduğu bir ortamda.

Yengem annemle çok samimiydi. Sürekli arardı. Hayırlı işleri olacağını söylediğinden beri hiç aramıyor. Annem arayıp soruyor aranmak istiyorlardır destek olayım diye yanlarında olmak için. İki laf edip kapatıyor bahanelerle. Eskiden 1 saatten az konuşmazlardı. İşi vardır diyeceksiniz hayır evde oturduğu zamanlar arıyor annem. Herhangi bir işi yok yani. Artık ciddi ciddi bişdy mi yaptık diye düşünüyoruz yok. En çok biz havalara uçtuk ki dediğim gibi çok içli dışlıydık.

Bu durumu paylaşıp tarafsız yorum yapın dediğim kişiler hep bana şu yorumda bulundu. Büyük ihtimalle senin onu kıskandığını düşünüyorlar. Ve nazar korkusuyla nazar edersin diye sizi uzak tutmaya çalışıyorlar.. iyide neyini kıskanayım. Benimde mutlu bir beraberliğim var. Evet bişeylere adım atamadık. Bu kuzenimi kardeşimi kıskanma ihtimalim olduğunu mu gösterir? Siz kız kardeşinizin mutluluğunu kıskanır mısınız?

Herşeyden öte amcamın herkesin içinde beni rencide etmeye çalışması ne peki? Bunu neden yaptı ne alaka anlam veremiyorum. Bi soğuk bir uzak tavırlar? Kendimde arıyorum bi hareketimi bi sözümü mü yanlış anladılar? Yada daha fazla mı ilgi bekliyorlar anlamadım. Amcamın tavrından sonra ona mesafe koydum artık. Ancak kuzrnim benim kardeşim. Herşeye rağmen yanında olmaya çalışıyorum. Kendi hallerine bırak diyenler var. Sizce ne yapmalıyım?

Edit; sevgilim 3 4 farklı işe girdi çıktı ancak kısa süreli. Şuan çalışmıyor. Askerliğinide yaptı. Tek problemimiz güzel bir iş bulabikmesi. Onun içinde fazlasıyla çabalıyor. Gözümle görüyorum. Lütfen linç etmeyin :KK43:
Ne etrafınızdaki insanlara ne de buraya hesap vermek zorunda değilsiniz ki. İnsanlara kendiniz hakkınızda konuşma fırsatı vermeyin en başından. Şuan buradaki insanlara bile laf verdiniz sizi yargılayıp duruyorlar. Klasik cümlelerle erkek adam boş durmaz erkek adam limonda satsın. Siz düzenli gelir olmadan evlilik istemiyosunuz zaten. Sizin hayatınız kimseye laf düşmez NOKTA

Merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama sırf sana yorum yapabilmek için üye oldum. Benim de benzer bir sürecim oldu seninle. Biz de evlenmek için sevgilimin iş bulmasını bekledik yaklaşık üç yıl. Çok zor bir süreçti hep destek oldum. Burda linçleyenler anlayamazlar ama ülke şartlarında doğru düzgün bir iş bulmak hatta bir iş bulmak çok çok zor. Yaşın 28miş daha çok gençsin insanların saçma sapan yorumlarına da tavırlarına da aldırma sevgiline güveniyorsan yanında olmaya devam etmelisin. Sevgilim işe girdikten sonra 6ay içinde evlendik biz, aklıma bile gelmiyor artık geçirdiğimiz zor zamanlar. Senin de bu sürecin geçecek ve hatırlamayacaksın bile. Anlaşabileceğin doğru insanı bulmak çok zor, bunu yitirme
Ah çok teşekkür ederim❤️ benzer şeyler yaşamayanlar anlamaz. Tembel azimsiz oturuyor vs yorumları çok incitici. Benim gördüklerimi görmeden yorum yapıyorlar elbette. Ama kimsede olmayan bi azimi var. Benim en hayran olduğum özelliklerinden biri. Ama dışardan biri işi yok diye kolaycacık azimsiz tembel diyor.

Sevgilime herşeyden herkesten çok güveniyorum. Yapacak biliyorum. Limon satar yine çalışır erkek diyenler vardı. Bunuda yapar eminim. Sadece ailemin gözünde itibarı olsun diye, yine bana laf gelmesin diye çabalıyor sadece. İşi yok iş bulamıyor diye ayrılmak kahpeliktir. Kendime saygımı yitirmemdir. Yeryüzündeki mutluluğumu cennetimi tekmelememdir.

Evet yıllardır hayatımda olan biri ile bir adım ileri gidemiyorsak tabii ki bırakırım. Tabi eğer bir adım öteye geçmek istiyorsam.
Çünkü bu yaşta hala sınav beklemek, başka iş tutmamak makul değil. Başka iller ilçeler işler denemeli idi bence en azından.
Bir an önce evlenebilmek adına sevgimi çöpe atamam. Bu senede olmazsa düğün için olan parayla iş kuracak allahın izniyle

Ne etrafınızdaki insanlara ne de buraya hesap vermek zorunda değilsiniz ki. İnsanlara kendiniz hakkınızda konuşma fırsatı vermeyin en başından. Şuan buradaki insanlara bile laf verdiniz sizi yargılayıp duruyorlar. Klasik cümlelerle erkek adam boş durmaz erkek adam limonda satsın. Siz düzenli gelir olmadan evlilik istemiyosunuz zaten. Sizin hayatınız kimseye laf düşmez NOKTA
Hayır ben başka bir durum için yorum bekliyordum. Ben neden bu yaşıma kadar beklediğimi anlatmak için Erkek arkadaşımın işini beklediğimizi yazdım. Erkek adam öyle yapar böyle yapar diye başladı klasik linççiler. Evlenmek için evlenseydim inanın önüme sürüyle fırsat çıktı. Değerlendirirdim. Konuşurdum. Bakardım. Aklıma yatanla evlenirdim. Aradan daha 1 sene geçmeden burda boşanıyorum diye konu açmak istemem. Seviyorum. Aşığız. Herkesin senelerce kovalayıpta buşamadığı şeyi yakalamışım. Çok güzel bir eş bir baba olacak adam bana aşkla bakarken ben ona hayranken neden niçin iş bulamadı diye heba edeyim bunca şeyi. Sonuna kadar destekçisiyim. Bu tarz adamlar eve ekmek getirmez sen bakarsın demişler. Gerekirse onuda yapabilecek bir insanım ben.

Kuzenimlerin olayı ne diye dertlenip konu açmıştım. Şuan sevgilime yapılan lince daha çok dertlendim

İnşallah ben yanılırım. 8 sene beni oyaladı diye konu açmayın da,böyle çok konu var 12 sene beni oyaladı diyeni okudum daha dün

Boniva haklı.
Adam çabasız, çabasızlığını görmüyorsunuz. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz çevrenizde.
Velev ki yine olmadı kpss, iki sene daha mı bekleyecek? 30 yaşında sıfır tecrübe kimse işe de almayacak bu sefer. İnsan bu devirde en olmadı bir dükkan açar, o olmazsa E ticaret yapar ekmeğine bakar.

Adam işini gücünü halleder, sizden ayrılır(çünkü insan zor zamanında yanında olanı iyi zamanında istemez, eski kötü ezik zamanlarını hatırlar) 2 aya söz 6 aya başkasıyla düğün haberini alırsınız. Bu iş hiç şaşmaz.

Ülkemizde memur dışındaki insanlar da para kazanıyor, hatta yüksek ihtimalle memurdan fazla kazanıyor. Memurluk asla kötü değil ama özel sektörde de insanlar birbirlerinden ısırık almıyor.

Kuzen konusunda uzak durmak gerekir bence. Kim bilir evleniyorum diye neler düşünüyordur.

Sevgili konusunda da sevgilinizin çalışmadan cabaladığina inandırmışsınız kendinizi, ne yazılsa zorunuza gidecek o yüzden. Babasi da vefat etmiş, aile içinde bile kendini sorumlu hissedip çalışmayan, kolay kolay zahmet edip calismaz. Memuriyet inşallah olur, yoksa yerinden kandıramazsınız o sevgiliyi.

Siz iyi niyetli yaklaşıyorsunuz ama amca ve kuzen de olsa kendileri kötü niyetli olduğu için sizin de öyle olduğunuzu sanıyorlar. Çok yazık gerçekten. Sizi hak etmiyorlar bence...
Ben 30 yaşındayım, anca atandım daha yeni. Benim de şansım olmadı pek iş yönünden. Atamaya gelince ben de hep böyle küsüratlarla kaçırdım. En son, "Hayırsızsa bile olsun, dayanamıyorum artık Allah'ım, millet de anlamıyor" diye yine ağlarken yine kaçırdığımı öğrendim. Kısa bir süre sonra deprem oldu, benim istediğim şehirler yerlebir oldu ve giden kişilerin ölüm haberini aldık maalesef. Her şeyde, her şerde bir hayır var kesinlikle. Sonra mucize oldu, çok düşük puanlarla kapattı ve seçim vaadi de olunca şansım arttı ve şu an çok istediğim bir şehirde, daha iyi bir yer oldu. Çok çok mutluyum çok şükür. Eminim siz de bu mutluluğu yaşayacaksınız. Çok iyi anlıyorum sizi. Bu hafta iyi haberi alırsınız umarım. Olmazsa da üstte dediğim şeyleri düşünebilirsiniz naçizane 💕
Ah yorumunuz beni çok mutlu etti. Bu süreçleri yaşamış insanlardan daha mantıklı cevağlar alabildiğim için mutluyum.

Aynı şeyi bizde yaşadık depremden önceki atamada hep adana maraş malatyaları yazmıştık. Aradan 2 ay geçmeden deprem oldu. Her işte bir hayır var elbette.
Umarım mutluluğunuz hiç bozulmaz❤️ iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum moral oldunuz

Hayır ben başka bir durum için yorum bekliyordum. Ben neden bu yaşıma kadar beklediğimi anlatmak için Erkek arkadaşımın işini beklediğimizi yazdım. Erkek adam öyle yapar böyle yapar diye başladı klasik linççiler. Evlenmek için evlenseydim inanın önüme sürüyle fırsat çıktı. Değerlendirirdim. Konuşurdum. Bakardım. Aklıma yatanla evlenirdim. Aradan daha 1 sene geçmeden burda boşanıyorum diye konu açmak istemem. Seviyorum. Aşığız. Herkesin senelerce kovalayıpta buşamadığı şeyi yakalamışım. Çok güzel bir eş bir baba olacak adam bana aşkla bakarken ben ona hayranken neden niçin iş bulamadı diye heba edeyim bunca şeyi. Sonuna kadar destekçisiyim. Bu tarz adamlar eve ekmek getirmez sen bakarsın demişler. Gerekirse onuda yapabilecek bir insanım ben.

Kuzenimlerin olayı ne diye dertlenip konu açmıştım. Şuan sevgilime yapılan lince daha çok dertlendim
Kuzeniniz de sizi yargılıyor mana veriyo burdakiler de sizi yargiliyor. Hayat şartları çok zor markette vs elbet insan çalışır ama patronun iki dudağı arasındasin garanti iş olmadan insan evlenmek istemiyo. Dediğim gibi kuzeninize de amcaniza da laf söyleme fırsatı vermeyin hata sizde kimsenin peşine dusmeyin benimle miy miy konuşanı aramam amcam öyle dese herkesin içinde itin ...ne sokarım ne münasebet babanız niye araya girmedi

Ay yorumlar çıldırmak 😬 her nasibin bir zamanı vardır. 0,1 puanla kaçırdı demişsiniz. Psikolojik olarak ne kadar ağır bir yük bilirim. İnsanı mahvediyor.
Umarım atanır kendisi. Onun dışında sanırsın sanki herkes 4 4 lük hayat yaşıyor da nasıl yapamamış diye kınamalar, kinayeli cümleler burada bile başlamış.
Çocuk babasını kaybetmiş, 2 senelik emek oradan gitmiş. Yani kimse kimsenin hayatının dinamiklerini bilmezken bu kadar sert yorumlar beni gerçekten çok sinirlendiriyor. Ki siz ailenizi sormuşsunuz millet sevgilinize takmış kafayı. Hey allahım 🤦‍♀️
Neyse bu arada siz de bir yüzük takabilirsiniz aslında, maksat adı konsun. Kuzeninize de bu kadar değer vermeyin bence anlattığınız göre yorum yapacak olursam nazar demesinden korkuyor olabilir, kıskandığınızı düşünüyor olabilir. Siz yine iyi niyetle gidin ama çok fazla adım atmayın, arada mutlaka mesafenin olsun o tarafla bence. Yapacak bir şey yok düzeltemexsiniz bu durumu. Kafa yapısıyla ilgili bir mesele
Sormayın yorumlar beni dahada yerle bir etti. İşte tam olarak bu yüzden yüzük vs takamadık. Ben adım gibi eminim ders çalışmak için sabah 5lerde kalktığı gece 1lerde yattığı günlere ben şahidim. Senelerce verdiği emekleri ben biliyorum. Olmuyor nasip değil demekki diyorum. 0.1 değil 0.01 puanla kaçırdı. Aklıma geldikçe bile canım yanıyor. Linçleri okuyup ağlıyorum sadece. Çünkü olay bu. Burda bile herkes linçledi. Korkum bu. Aile ile tanışıp duyulunca çevremde bu yorumların aynısını yapacak. Tanımadığım insanların yorumlarını okurken ağlıyorsam bunu eş dost akraba yaptığında psikolojim ne olacak. Çok doğru karar vermişiz bi kez daha gördüm.

Ah yorumunuz beni çok mutlu etti. Bu süreçleri yaşamış insanlardan daha mantıklı cevağlar alabildiğim için mutluyum.

Aynı şeyi bizde yaşadık depremden önceki atamada hep adana maraş malatyaları yazmıştık. Aradan 2 ay geçmeden deprem oldu. Her işte bir hayır var elbette.
Umarım mutluluğunuz hiç bozulmaz❤️ iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum moral oldunuz
Âmin, inşaAllah, Allah razı olsun 🤲 Ben de İİBF bu arada, bizi ancak biz anlarız. İkiniz alan grubuna da çalışın bir yandan, 35'e kadar yolumuz var. Sizinki de olacak eninde sonunda. Bırakmayan kazanıyor Allah'ın izniyle 😊 Olur ya da olmaz, mühim değil aslında. Doğru kişi olduğuna inanıyorsanız devam edin. Hep çok mutlu olun 💕

Bende diğer arkadaşlara katılmadığımı yazmak için üyeliğime girdim.
Ben seni ve sevgilini anlıyorum böyle bir konuya şahit oldum üniversiteden tanışan arkadaşlarım bir türlü baba karşısına geçemiyordu meslek yoktu çünkü, kız arkadaşım meslek sahibi olması gerektiğini hep söyledi söyledi ama onu da bırakmadı, birlikte çalıştılar bu süreçte farklı yerlerde sonuç olarak askeri mülakatlara girip havacılık kazanınca nişan evlilik oldu çocukları dahi var, sevgi emek çaba sabır ister çünkü😊

Bir tek anlamadığım kısım “limon satar” dediğiniz sevgilinize neden markette çalışmak ağır geliyor ki? Sağlam intiba oluşturana kadar bir yerde çalışmak kendisine zor geliyor diye düşünüyorum biraz armut piş ağzıma düş istiyor sanki..

Merhabalar. Bu aralar çok canımı sıkıyorum dertleşmek fikir almak istiyorum. Biraz uzun olacak lütfen okuyun, konuya dalıyorum... 28 yaşındayım bi ilişkim var 2 ay sonra 7 senemiz bitecek. Sevgilimi çok seviyorum ve bunca sene beni üzecek kıracak tek bi davranışı olmadı (maşallah diyin:) ) hep ciddiydik 1.senemizde evlilik teklif etmişti. Ancak okuyorduk. Okul bitti. Küçük şehirdeyiz Özel sektörde iş aradı bulamadı. Markete vs girmek istemiyorum istemeye geldiğimizde matkette çalışıyorum demek istemiyorum diyordu sürekli. Güzel bi iş bulmak istiyordu. Sonrasında kpss süreci vs oldu atanamadı. Bende atanamadım 1,5 sene bi eğitim kurumunda çalıştım sonra çıktım. Geçen atamalarda sevgilim 0,01 puanla kaçırdı. Ağladık oturup. Çünkü senelerdir çabalıyor görüyorum elinden geleni yapıyor. Bir türlü olmuyor :KK43: işi olmadanda nişan isteme yapamıyoruz. Ailem işi olsun askerliği olsun öyle karşımıza gelsin kafasında oldukları için babam vs bilmiyor. Annemse ilişkimizin en başından beri biliyor.

DEdiğim gibi küçük şehirdeyiz. Buralarda görücü usulü çok yaygın. Tanıdık eş dost komşu vs görücü gelmek istiyor. Tabiki kibar bi dille reddediyorum. Ama bu süreçte çok yıprandım. Kimseyi istemediğim için ve yaşım 28e geldiği için insanlar saçma imalarda bulunuyor bu çok canımı sıkıyor. Kibar bi dille reddettiğimiz insanlar sonrasında başkalarına "28 yaşında zaten birde kimseyi istemiyor beğenmiyor kendini ne zannediyor burnu havada bu yaştan sonra onu bizden başka kim isterki" böyle laflar ediyorlar. Kimseyi ilgilendirmez belki hiç evlenmeyeceğim bu kimi ilgilendirirki. Sevgilim var görüştüğüm var diyemiyorum insanlar hadi ne zaman evlenceksin vs diye sıkkştırılmak istemiyorum çünkü. Ki sevgilimin işi olmadığı için o konuda da ekstra baskı yiyeceğimi biliyorum. Sevgilim olduğunu bilen kişilerden fazlasıyla baskı yiyorum çünkü. Sürekli sevgilin iş bulamadı mı daha ne kadar bekleyeceksin yaşın 28 oldu vs vs.. bu resmen psikolojik şiddet.

Herneyse. Yakın zamanda kardeş gibi olduğum birlikte büyüdüğüm kuzenim görüştüğü tanıştığı insanla 2 ay içinde nişanlandı. Kendisi benden 4 yaş küçük. Bi kaç ay sonrada düğünleri olacak. Herşeyinden haberim olan kuzrnim benimle arasına mesafe koydu. Nişanıyla düğünüyle olan detayları benimle paylaşmıyor sorduğumda ağzından kerpetenle laf alıyorum. Kardeşim gibi gördüğümden mutluluğunu herşeyden çok istediğimden herşeyinde destek olmak yanında olmak istiyordum. Bu süreçte benden anlamsız şekilde uzaklaştı. Nişanında amcam bana sürekli laf soktu. Evet amcam. Herhangi bir bayan kişisi değil. "Sende evlenemedin. Sıra sendeydi ama benim kız senden erken davrandı. Darısı sana artık 28 yaşındasın" vs. Bunları tatlı bi dille değil bildiğiniz eziklercesine söyledi. Ve herkesin içinde yaptı bunu.Yakın uzak akrabalar tanımadığım insanlarında fazlasıyla olduğu bir ortamda.

Yengem annemle çok samimiydi. Sürekli arardı. Hayırlı işleri olacağını söylediğinden beri hiç aramıyor. Annem arayıp soruyor aranmak istiyorlardır destek olayım diye yanlarında olmak için. İki laf edip kapatıyor bahanelerle. Eskiden 1 saatten az konuşmazlardı. İşi vardır diyeceksiniz hayır evde oturduğu zamanlar arıyor annem. Herhangi bir işi yok yani. Artık ciddi ciddi bişdy mi yaptık diye düşünüyoruz yok. En çok biz havalara uçtuk ki dediğim gibi çok içli dışlıydık.

Bu durumu paylaşıp tarafsız yorum yapın dediğim kişiler hep bana şu yorumda bulundu. Büyük ihtimalle senin onu kıskandığını düşünüyorlar. Ve nazar korkusuyla nazar edersin diye sizi uzak tutmaya çalışıyorlar.. iyide neyini kıskanayım. Benimde mutlu bir beraberliğim var. Evet bişeylere adım atamadık. Bu kuzenimi kardeşimi kıskanma ihtimalim olduğunu mu gösterir? Siz kız kardeşinizin mutluluğunu kıskanır mısınız?

Herşeyden öte amcamın herkesin içinde beni rencide etmeye çalışması ne peki? Bunu neden yaptı ne alaka anlam veremiyorum. Bi soğuk bir uzak tavırlar? Kendimde arıyorum bi hareketimi bi sözümü mü yanlış anladılar? Yada daha fazla mı ilgi bekliyorlar anlamadım. Amcamın tavrından sonra ona mesafe koydum artık. Ancak kuzrnim benim kardeşim. Herşeye rağmen yanında olmaya çalışıyorum. Kendi hallerine bırak diyenler var. Sizce ne yapmalıyım?

Edit; sevgilim 3 4 farklı işe girdi çıktı ancak kısa süreli. Şuan çalışmıyor. Askerliğinide yaptı. Tek problemimiz güzel bir iş bulabikmesi. Onun içinde fazlasıyla çabalıyor. Gözümle görüyorum. Lütfen linç etmeyin :KK43:
Bu akrabaların topunu Allah bildiği gibi yapsın, uzak durun hepsinden hepsi cahil cühela...

X