Bir derdim var . Nolur yardimci olun bana

Evlenip güçlenmek mi?
Elin adamı konu sahibinin çocukları için ne kadar çabalayabilir?
Konu sahibi evlenip, isi bırakacak muhtemelen.
Yaşça büyük eşinin sözünden de çıkamayacak.

Şimdi arasının kötü olduğu çocuklar, annelerinin kendilerini bırakmasının şokunu aşamadan yabancı bir adamla muhattap olacaklar. Ve anneye daha çok tepki göstecekler.
Yok evlencek de güçlü olacakmış, yapmayın yani.
Olacak olanlar bunlar.

O adamdan çocuk yapıp vicdanınız rahat bir şekilde hayatınıza devam edersiniz siz.
Evladını düşünen kişi hayatını ona göre planlar. Çocuklarım dünyanın öbür ucundaysa gider orada iş bulur yaşarım.
Okul açıldı bugün. O evladı öperek uğurlamak, saçını taramak gibisi var mı
Siz gerçek bir anne gibi davranmazsanız o çocukta sevgiyi kimde görüyorsa ona yönelir tabiki.

Arkadaş hayattan bunu öğrenmiş yalnız başına yapamaz bir adama her zaman ihtiyaç duyacak. İkinci evliliği yapıp boşansa bile yine kısa sürede bir evlilik yapar.

Konu sahibinin çocukları şu an yanına alacak manevi gücü yok mu ? Koca derdine düşmesindeki gücü nereden alıyorsa oradan alabilir. Evlenip çocukları yanına alırmışmış alır alır adam da öyle diyecek zaten

Bu saatten sonra evlenip güçlenir hemen çocukları yanına alması lazım ve onlarla şuanda iletişimi güçlendirmesi lazım.
Hııı evet, yurdum erkekleri de hep böyle yüce gönüllü bireylerdir. Yav adam tatillerde gelirler demiş. Ne evlenip güçlenmesi?
Bugün bu kadın, evlenirsek çocuklarımı alalım dese, adam konu sahibiyle evlenir mi?
Pembe rüyalardan uyanalım bir zahmet.

Cevaplarınızın bazılarında "haklısınız çocuklarımın yanına gideceğim" demişsiniz, bazılarında "haklısınız gitsem de babaları göstermez, gerek yok" demişsiniz.
Gitmeyeceğinizi ve evleneceğinizi hepimiz anladık. Sürekli lafı çevirip kendinizi yormayın.

Millet 24 yaşında üniversite bitirip çalışmaya, hayatını kurmaya çalışırken sizin şu yaşta tek derdiniz 2. evlilik. Çocukları umursadığınız falan yok, bu çok net.

Yorumlar kalbinizi kırmış olabilir ama okulun ilk günü yanında annesi olan çocukları gören kızınızın kalbi sizinkinden daha çok kırılmıştır.
İnsanlar sizinle değil, 7 yaşındaki ufacık çocukla empati yapıyorlar. Size üzülmeye fırsat bulamadılarsa kusura bakmayın artık.

Kusura bakmayın çocuklarından ayriyken yeni bir adam Tanıyıp ailesiyle tanışıp evlenmeye gidecek kadar manevi gücü var evlatlariyla arasındaki bağı güçlendirmeye manevi gücü yok . Bırakın Allah aşkına ben kendi adıma konuşayım hanımefendiyi taşlamak değil amacim fakat çocukları için cabalamadigini güçlü bağ oluşturmak için yeterince gayret etmediğini görüyorum burda da bunun için bahane sunuyor

Cocuklar tatillerde gelir demis adam...
Çok iyiymiş bu yuzden adam...
Sadece evlen diyenler yorum yazsinmis
Haftada bir cocuklarini arıyormuş

Kucuk yaşta cocuk anneye verilir anneye!!!
Cocuklarimi istiyorum diye konu acacakken kalkip evlenmek istiyorum diye konu açana da

Koyun can derdinde kasap et derdinde denir

Yorumcular haddi aşıyor.
Burası bdv fikir alma yeri sanal alem diye kimse kimseye hakaret edemez karşıda ki bir insan.
Yoksa burada seviyeli yorum yapabilecek kabiliyet yok mu?
Pardon da sizin neden zorunuza gitti iyice nefret ve kininizi kusamıycaksınız diye mi ?

Aynen evlenir güçlenir ya da işi bırakıp 3 4 çocuk yapar adam tatillerde gelebilirler demiş ahahahah şaka gibi
Bu arada illa velayet annede olmalı diyenlerden biri değilim evet durumu daha kötü ve tabiki diğer ebeveyn olan baba ds olabilir velayet

ama sen bir uçak bileti almayı akıl edemeyip yav 12 saat diyorsan muhakeme yeteneğinden şüphe ederim
Ayrıca çocuğun 1. Sınıfa başlamış ilk defa okula gidiyor
Biraz daha ilgi verebilir ya
Ben bakıyorum genelde otobüs biletiyle aynı fiyatta

çocuğum beni sevmiyor ay ben de sevmem yani kusura bakmasın
Sevgi emek ister

Bu arada durumu iyi olsa bile velayet baba da bulunabilir
Ama madem velayet baba da nafaka veriyor mu mesela çocukları için şuan?
Anne olarak ne yapıyor?
Ebeveyn olarak ne yapıyor?
Bunları sorgulamak lazım
17 yaşında cahildi cahilliği 24 yaşına kadar sürüyorsa durum zaten sorun....

erkek nafaka versin diyoruz olmasa da versin çocuk yaparken iyiydi diyoruz
E anne de versin madem

Evlenip güçlenme ifadesini okudukça gülesim geliyor elimde değil
Zaten ülkece kadınlarımızın en güçlü tarafı evlilik ya. Gül gül bitiremezsin Helvacım, öyle komik bir cümle.
Elin Avrupalısı kendine güvenir, bizimkiler de evleneceği adama. İlk kocadan ne hayır gördün de ikinciden ne bekliyorsun derler adama. Ya gazeteler, haberler hep cinsimize yönelik kıyımla dolu. Erkekler nasıl da güç veriyor bize, gözlerim yaşardı valla. Ulan adamların tek derdi ümüğüne çökmek zaten, gelmiş bir de güç diyor. Kafayı sıyıracağım.

Çalışıyormuş konu sahibi. Çocukları için ne yapıyor acaba bende merak ettim.

Evlenip güçlenme ifadesini okudukça gülesim geliyor elimde değil

Erkek olmadan güçlenilmiyor çünkü.
"Daha gencecik kadınım. Çalışayım, bir yandan okuyayım, iyi kötü bir meslek sahibi olup maddi manevi daha güçlü, daha rahat olayım. Belki kpss'de şansımı denerim, daha da rahat olurum" falan demek yok.
Evlenmek daha kolay. Niye yorsun ki kendini?
Hem çocukları yanında olursa kim alır(!) konu sahibini? Kocasız kalır maazallah.

Büyük konuşmak istemiyorum kimse çocuklarından ayrılmak istemez. Burada size kızanlar henüz çok gençsiniz, zaten erken evlenmişsiniz hayatınızı düzene koymadan tekrar evlilik düşünüyorsunuz. Ayrıldığınız eşiniz de başlarda çok iyiymiştir. İkinci kez evlenirken çok iyi düşünmeniz, olmadı ayrılırsanız kendinize güvenecek ekonomik özgürlüğünüzün olması için çalışmanız lazım. O zaman çocuklarınızı da alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…