- 29 Mayıs 2021
- 13.552
- 87.848
- 548
- 36
Evlenip güçlenmek mi?Kimse kimseden izin almak zorunda değil ama uslüp yanlış.
Yanlışı yanlışla düzeltemeyiz.
Zaten erken evlilik evlilik hayatındaki sorunlar olgunlaşmamış düşünce yapısı var.
Çocukları alacak kadar güçlü değil ruhen o gücü kendinde görememiş.
Şimdi neden yapmış o zaman çocuk diye lütfen alçalmayalım.
Sonunun ne olacağını bilse yapmazdı.
Hata yapmış ve maddi anlamda yetersiz ve de yalnız.
Nafaka da bir çocuğu büyütmeye ayrıca ev geçindirmeye yetmiyor ekonomiden haberimiz var mı ?
Yangına körükle gidip lafları cımbızla ayıklamayın.
Burası iyice cahiliye devrindeki taşlama törenine döndü.
Bizde dedik evlenebilirsin ama çocukları yanına al bir an önce maddi manevi güçlen okul veya iş ne varsa yap al çocukları.
Konu sahibi şuanda çocukları yanına alacak manevi gücü yok yok yok.
Manevi güç maddiyatıda yanında getirir. Manen güçlü olabilseydi bu yükü omuzlarına alır çocuklarıda alır az öz yetinebilirdi.
Ama yapamadı.
Bu saatten sonra evlenip güçlenir hemen çocukları yanına alması lazım ve onlarla şuanda iletişimi güçlendirmesi lazım.
Arkadaş hayattan bunu öğrenmiş yalnız başına yapamaz bir adama her zaman ihtiyaç duyacak. İkinci evliliği yapıp boşansa bile yine kısa sürede bir evlilik yapar.Yani kusura bakmayında başta konuda işten dolayı göremiyorum babası gel ilgilen diyor ama izin alamıyorum bla bla peşine millet bir şeyler diyince yok babası göstermiyor vs oldu. Adam gel ilgilen diyor çocuk okula başlayacak ihtiyacı var farkında ki çağırıyor. Hem daha bir yıl olmuş yaş 24 neyin hemen evliliği pardon? Senin çocukları düşündüğün yok. Düşünsen bir yıl içinde evlilik kararı almazdın yoğurdu üfleyerek yemen gerekirken maşallah sevgili bulunmuş evlilik kararı alınmış ama sanki çocuklar size yük gibi geliyor. Millete cahil şu bu diyorsun ya evet çocuklarını düşünsen sen şu an çalışıp düzen kurmak için kendini yırtardın. Ama sen 24 yaşında koca derdine düşmüşsün. Senin şu an buraya evlenicem ama çocuklarımıda yanıma alıcam neler yapmam gerek diye sorman gerekirdi. Ha evet bunu desen o adam evlilikten vazgeçer
Konu sahibinin çocukları şu an yanına alacak manevi gücü yok mu ? Koca derdine düşmesindeki gücü nereden alıyorsa oradan alabilir. Evlenip çocukları yanına alırmışmış alır alır adam da öyle diyecek zatenKimse kimseden izin almak zorunda değil ama uslüp yanlış.
Zaten erken evlilik evlilik hayatındaki sorunlar olgunlaşmamış düşünce yapısı var.
Nafaka da bir çocuğu büyütmeye ayrıca ev geçindirmeye yetmiyor ekonomiden haberimiz var mı ?
Bizde dedik evlenebilirsin ama çocukları yanına al bir an önce maddi manevi güçlen okul veya iş ne varsa yap al çocukları.
Manevi güç maddiyatıda yanında getirir. Manen güçlü olabilseydi bu yükü omuzlarına alır çocuklarıda alır az öz yetinebilirdi.
Ama yapamadı.
Bu saatten sonra evlenip güçlenir hemen çocukları yanına alması lazım ve onlarla şuanda iletişimi güçlendirmesi lazım.
Hııı evet, yurdum erkekleri de hep böyle yüce gönüllü bireylerdir. Yav adam tatillerde gelirler demiş. Ne evlenip güçlenmesi?Bu saatten sonra evlenip güçlenir hemen çocukları yanına alması lazım ve onlarla şuanda iletişimi güçlendirmesi lazım.
Çok geriliyorum böyle konuları okuyunca.Konu sahibinin çocukları şu an yanına alacak manevi gücü yok mu ? Koca derdine düşmesindeki gücü nereden alıyorsa oradan alabilir. Evlenip çocukları yanına alırmışmış alır alır adam da öyle diyecek zaten
Ayy birde güzelleme yapıyorlar ya ben çıldırıyorumÇok geriliyorum böyle konuları okuyunca.
Kusura bakmayın çocuklarından ayriyken yeni bir adam Tanıyıp ailesiyle tanışıp evlenmeye gidecek kadar manevi gücü var evlatlariyla arasındaki bağı güçlendirmeye manevi gücü yok . Bırakın Allah aşkına ben kendi adıma konuşayım hanımefendiyi taşlamak değil amacim fakat çocukları için cabalamadigini güçlü bağ oluşturmak için yeterince gayret etmediğini görüyorum burda da bunun için bahane sunuyorKimse kimseden izin almak zorunda değil ama uslüp yanlış.
Ama yapamadı.
Yorumcular haddi aşıyor.Ya özür dileyerek soruyorum ama neden konularda sürekli yorumculara yargı dağıtmaya çalışıp üslup çok kötü vs gibi yorumlar yapıyosun? Sürekli yorumcularla bir münakaşa halin var
Ayrıca evlenirse çocukları almayacağı çok bariz. Yeni kocası izin vermiycek. Lütfen bu kadar pollyanna olma
Aynen evlenir güçlenir ya da işi bırakıp 3 4 çocuk yapar adam tatillerde gelebilirler demiş ahahahah şaka gibiKimse kimseden izin almak zorunda değil ama uslüp yanlış.
Ama yapamadı.
Zaten ülkece kadınlarımızın en güçlü tarafı evlilik ya.Evlenip güçlenme ifadesini okudukça gülesim geliyor elimde değil
Çalışıyormuş konu sahibi. Çocukları için ne yapıyor acaba bende merak ettim.Bu arada durumu iyi olsa bile velayet baba da bulunabilir
Ama madem velayet baba da nafaka veriyor mu mesela çocukları için şuan?
Anne olarak ne yapıyor?
Ebeveyn olarak ne yapıyor?
Bunları sorgulamak lazım
17 yaşında cahildi cahilliği 24 yaşına kadar sürüyorsa durum zaten sorun....
erkek nafaka versin diyoruz olmasa da versin çocuk yaparken iyiydi diyoruz
E anne de versin madem
Çocukları için evlenecek bahanesi bu onları tatillerde yanına almak içinÇalışıyormuş konu sahibi. Çocukları için ne yapıyor acaba bende merak ettim.
Kızı ilkokula başlamış.Çalışıyormuş konu sahibi. Çocukları için ne yapıyor acaba bende merak ettim.
Evlenip güçlenme ifadesini okudukça gülesim geliyor elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?