Bir derdim var . Nolur yardimci olun bana

Birak Allah askina, evlenim cocugum olsun hayalinde bile. Nerden alacak cocuklari.
Ailem cok baskisi diyor ama bosandigi gibi sevgili buluyor

Ankaraya gidip en azindan yakinlarinda olmam lazim . Tesekkur ederim yorum icin

24 yaşında nasıl 7 senelik evliliğiniz bitmiş oluyor. Evliliğiniz 23 yaşın sonunda bitse 16 yaşında mı evlendiniz siz? bir de çocuklarım diyorsunuz birdem faxla çocuğunuz var yanlış mı duyuyorum?

24 yaşında nasıl 7 senelik evliliğiniz bitmiş oluyor. Evliliğiniz 23 yaşın sonunda bitse 16 yaşında mı evlendiniz siz? bir de çocuklarım diyorsunuz birdem faxla çocuğunuz var yanlış mı duyuyorum?
evet 16 bucuk yasindaydim 2 cocugum var

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin

Bir insanı anlamak için onun geçtiği yollardan geçmeniz gerekir ! Konu sahibi çaresiz kalmış ve çocuğu iki kişiye ait olan çocukları babaya vermiş.
Herkes havadan konuşuyor ben olsam bunu yaparım , ben olsam şunu yapardım ,ben olsam kahraman olurdum..
Hayır görmedim en çok kötülüğü atıp tutanların yaptığını gördüm.
Sizin bu insan hayatında söz söylemeye hakkınız yok yargılamaya da.
Sadece fikir verebilirsiniz ne saygısız yorumlar bunlar !
Evlen kardeşim var mı karışabilen ?
Fırsat bulunca da al çocuklarını.
Gidip asgari ücrete 2 çocuğa bakamazsın zaten yok kapıda beklerim v.s diye atıp tutanlara bakma.
Evlenince yaşam standartlarını yükseltmeye bak ki çocuklarını alabilme sözün olsun eşine karşı.
Yanlış yapmış olabilirsin hatasız kul yok.
Sen bu saatten sonra hatalarını telafi etmeye bak.
İnşaAllah mutlu olursun.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. Bak hemen evlenmeyi düşünüyorsun ya ama iş imkanını da göz önüne getirip Ankara ya nasıl gidicem diyosun ya bence çık işten kalabildiğin kadar çocuklarınla kal zaman geçir o süreçte nişanlın zaten sana destek olacaktır.. Evlendiğinde yeni bi düzenin olabileceği gibi yeni iş hayatın da olur.. Bana kalırsa iş yüzünden çocuklarından ayrı kalma eski eşin de gel gör diyosa git bence.. Hem o çocuğun ne kadar istemese de şuan sana ihtiyacı var.. 1. Sınıf çocuğu herkes annesiyle okula giderken o özenmesin ne kadar babacı olsa da bi anneye ihtiyaç oluyor ve aranızdaki bağı güçlendirir bence.. Böyle böyle seni de isteyecek aradaki bağlarını koparma ki yavrun büyüdüğünde genç kız olduğunda ilk sana gelip anlatabilsin her an varlığını hayatında hissedebilsin.. Çocuklar çok başka bakıyorlar hayata.. Bende boşandım kızım yanımda 2. Evliliğimi yaptım babasıyla görüşseler de hiç onda kalmazdı benden hiç ayrı duramazdı.. İl dışına taşındık babası görmeye gelmiş kızım bi gece kal babanda 2 gün gezin çok özlemiş seni diye zorla yolladım nerdeyse çocuk geldiğinde ağlamaya başladı babamla bi gece daha kalsaydım diye.. Hani demem o ki zaman geçtikçe o istenmeyen anne baba bile isteniliyo.. Onların duygu durumu çok farklı.. Bak şimdi gelsin alsın babası yine bensiz kalmaz yatıya kalmicam diye ağlar ama babasıyla hasret giderince kalim bu gece diye telefon açar..

Kalbi guzel insan cok tesekkur ederim daha da hic bir yoruma bakmicam zaten bu yorum benim icin yeterliydi coktesekkurler

Siz velayeti almak icin ugrastiniz mi hic?
En basindan velayet icin hic ugrasmamissiniz gibi geldi bana.
Cunku o yasta cocuklari anneye verirler genelde.
Ankarada da gayet iş bulabilirdiniz, bana biraz sizde cocuklarinizi vermek istemişsiniz gibi geldi.
Kizim beni sevmiyor vs diyerek vicdaninizi rahatlatmaya calisiyorsunuz

Dese ki, o zaman imkanim yoktu ama evlenip cocuklarimi yanima alicam herkes cok farkli yorum yapar. Dedigi Su: evlencem, evlenecegim kisi tatilde gelebilir cocuklarin dedi, bidaha cocuklarim olunca ihanet etmis olurmuyum. Istemiyor ki cocuklari yaninda.

Zoton kozom Bono sovmoyo

Size sert yorum yapanlar çocukları düşündüğü için öyle yazıyor hiçbirinin kötü niyeti yok.
Bana göre hala çocuksunuz zira hayat tecrübeniz yok, 17 yaşında evlenmeyle başlayan hatalar silsilesi var, yeni hatalar yapmayın diye eleştiriyorlar zira henüz gerçekten çok gençsiniz belki anlamıyorsunuz ama ben yaşlara gelince geçmişi sorguladığınızda çocuklarınızla ilgili en ufak bir pişmanlık, keşke olmamalı içinizde.

Velayeti babaya vermiş olabilirsiniz, şartlarınız bunu gerektirmiştir öyle uygun görmüşsünüzdür buna bir şey diyemem ama boşandığınızda büyük çocuğunuz 5 yaşındaymış, size birkaç kere küçüğün yaşını sordum ama
yazmak istememiş olabilirsiniz, küçük çocuğunuzda boşandığınızda muhtemelen 2-3 yaşındaydı yani boşanma nedir, anne neden yanımızda değil, babayla yaşamak nedir idrak edebilecek yaşlarda değiller, hala da idrak edemiyorlar, tek bildikleri baba bizimle anne yok anne bizi sevmiyor, yakınlarında olsaydınız çocuk akıllarında oluşan soruların cevabını alabileceklerdi, gerek eski eşin engellemesi diyelim, gerek sizin imkansızlıklarınız sebebiyle çocuklarla görüşemiyorsunuz bu da çocuklarda anne bizi sevmiyor istemiyor fikrini perçinliyor.

Yazıyı uzatıyorum ama size detaya girmeden bir hikaye anlatayım, bunu bana anlatan kız 26-27 yaşında evli barklı kadındı, anne babası o çok küçükken boşanmış, babasını doğru dürüst hatırlamıyordu bile, annesi de boşanma sonrası kızı anneannesine bırakıp kendine farklı bir hayat kurmuş, anne evlenmiş başka çocukları olmuş.

Annesini 1 görmüşse 5 görmemiş, babayı zaten hiç görmemiş, seneler sonra büyüyüp evlenme çağına gelince anneanne evinden gelin çıkmış, annesine olan kırgınlığı o kadar derindi ki hiçbir sevgi o kırgınlığı iyileştirememişti.
Annesi yıllar yıllar sonra ilişkilerini toparlamak için karşısına çıktığında kız öfke kusmuş, her şeye rağmen babasına daha ılımlıydı, yüzünü hatırlamadığı babasını arayıp bulmak istiyordu, bu süreçte kız bana o kadar bağlandı ki bana anne demeye başladı, kızımı hem şanslı buluyordu hem kıskanıyordu, bu hali beni derinden üzmüştü, o kız eşi tarafından çok sevilmesine, anneannesi tarafından pamuklara sarılarak büyütülmesine rağmen içindeki anne öfkesini dindiremedi annesini affedemedi, babasını bulabildi mi bilmiyorum zira adam yurtdışındaydı.

Çocuklara babanın bakması güzel, onları sevmesi babalık yapması güzel ama ne annenin ne babanın yokluğu asla tamir olmuyor, birinin eksikliğini diğeri tamamlayamıyor ve emin olun anne babaya göre daha zor affediliyor.

Kızınız neden sizi sevmiyor bence en önemli sorun bu. Bu durum durduk yere oluşmaz. Bir sebebi var. Üzerine eğilmek ve iyileşme sağlamak lazım. En çok bunu düşünün, en çok buna üzülün, en çok bunu iyileştirmeye çalısşın, yani kızınızı...

Kalbi guzel insan cok tesekkur ederim daha da hic bir yoruma bakmicam zaten bu yorum benim icin yeterliydi coktesekkurler
Yorumlara bakmayın.
Gidip koşarak evlenin tabi.
Çocuklarınızla zaten kötü olan iletişiminiz daha kötü olsun.
Sonra vay çocuklarım beni sevmiyor diye mağdur anne bile olabilirsiniz.

ne alakasi var simdi insanlar yorum yazarken sizden ya da konu sahibinden izin mi alacaklar? herkes her konuya anlayisli davranmak zorunda mi? bazi insanlarin da hayattaki zayif noktasi cocuklardir.

konu sahibi en basta ben cocuklari esime verdim, esim gel gor diye ariyor dedi. sonra da esim aldi hakim verdi, arayinca bile konusturmuyor esim dedi. hangisi dogru?

ben kendi yasadigim seyi yazdim. anne cocugunu babaya birakir ve bahanelerin arkasina siginirsa evet kucuk cocuk annesini istemeyebilir. ben de istemedim. anneme aferin mi diyelim? bu konu sahibine de demek zorunda miyiz? konu sahibinin sevgilisi durumu toparlayinca cocuklari aliriz dememis ki. adam cocuklarin tatilde gelmesi sartiyla evleniyor. o zaman konu sahibi de bunu kabul edecekse bir zahmet “kizim beni sevmiyor” diye bahane uydurmayacak. ben kizimi biraktim, evlenmek istiyorum diye acikca soyleyecek. herkes agzini kapatir o zaman. ama kacak dovusup sucu babaya ve cocuga atmaya calistiginda hop ne oluyor deriz, forumda bu bizim en dogal hakkimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…