- Konu Sahibi hadibeyaaa
Eşinizle konustunuzmu merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok dedigim gibi, iki saat sonra eve gelecek. Sabahda erkenden gidecek. Kendisi ama devamli mesaj atip duruyor. Bakmadim bile son mesajlarina. Benim fark ettigimi bilmiyor henüz. Anca yarin aksama dogru kacacak yeri olmayinca sorucamEşinizle konustunuzmu merak ettim.
Bu tavrınızı o kadar saçma buldum ki kusura bakmayın lütfen. Eşiniz bu kadar salak bir adam mı ki, sizin de bildiğiniz paketi bilmem ne yapmak için götürecek, ama " aman hadibeya farketmeden alıp yenisini yerine koyayım" demeyecek? Bugün dışardan alıp, eve geldiğinde yerine koymayacağını düşündüren nedir size? Öyle olduğunda "dün yoktu, bugun var" demeniz neyi değiştirecek?Yok dedigim gibi, iki saat sonra eve gelecek. Sabahda erkenden gidecek. Kendisi ama devamli mesaj atip duruyor. Bakmadim bile son mesajlarina. Benim fark ettigimi bilmiyor henüz. Anca yarin aksama dogru kacacak yeri olmayinca sorucam
Diyemez. Kavga esnasinda dolapdan düstü geri yerine koyduPeki siz sorduğunuzda:
-Yerinde yok mu?
-Allah Allah nerede ki?
-Daha geçen burda değil miydi?
derse ne diyeceksiniz?
Hakli olabilirsiniz, ama bugün nefes almaya bile vakti olmayacak kadar dolu oldugunu biliyorum.Bu tavrınızı o kadar saçma buldum ki kusura bakmayın lütfen. Eşiniz bu kadar salak bir adam mı ki, sizin de bildiğiniz paketi bilmem ne yapmak için götürecek, ama " aman hadibeya farketmeden alıp yenisini yerine koyayım" demeyecek? Bugün dışardan alıp, eve geldiğinde yerine koymayacağını düşündüren nedir size? Öyle olduğunda "dün yoktu, bugun var" demeniz neyi değiştirecek?
Tazminat vs alamayacaksanız beklemenin anlamı yok adama zaman kazandırmayın yarın alıp bir yere koyabilir keşke hemen sorsaydınız.Aslinda su an sadece cok fevri bi davranis sergileyip elimde olan kozu kaybetmemek icin yaziyorum.
Iki gün önce cok ciddi ama düzeltilmeyecek kadar kötü olmayan bir tartisma yasadik esimle.
Esim randevuyla calistigi icin, öncesinden dün aksam icin 19.30 icin bir randevusu oldugunu biliyordum.
is arasinda dusa girmez eger cok berbat bir halde kirlenmediyse, dün gördügüm kadariyla öyle degildi, ama geldi uzun uzun dusa girdi (zaten bu bana bir hayirdir diye his uyandirdi) sonra 19.30 daki randevusuna gitti
Sonra dün sanki birsey dürttü kalkip baktim hic acilmamis bir paket prezervatif kutusu ortada yok. Öncesinden dolabini düzenlemisti. Henüz hic birsey sormadim, arabasina baktim bisey yok, is yerine o yokken baktim oda temiz, birde is arabasi var onu anca bugün ögleden sonra kontrol edebilirim. Bir diger ihtimal de tabi, bekli dolabini düzenlerken baska yere koydu, baktim ama ben bulamadim.
Eger o kutuyu alip evden gittiyse kullanmis olsun yada olmasin zaten sonuc benim icin belli, niyetlenmis almis gitmis. Banada gururumla bosanmak düsüyor, hicde korktugum birsey degil. Simdi ben nasil ilerleyim, küsüz, gidip paket nerde diye sormak istemiyorum. Sordugum anda sak diye cikarip mesela ordan aldim suraya koydum diye benim yanimda gösterirse sorun yok ama aksi taktirde hic bir sansi yok, ya o an gösterir yada hersey biter.
Burda baska konulara sira sira fikir verirken, simdi beynim dondu sanki. Öyle davranmam lazim ki, o benim fark ettigimi anlamadan ne yerine koyabilsin, nede baska sekilde inkar edebilsin.
Yurt disindayim, zina davasi tazminat falan zaten alamiyorum aldatma durumunda. Umarim anlatabilmisimdir su an derdimi. Evde cocuklar var su an, sakinligimi korumam lazim.
Film gibi çok heyecanlı.
Konu vasat ama gerçekten merak uyandırıyor.
Yorumum kaba gelirse kusura bakmayın, verdiğiniz bilgiler ile endişenizi saçma buldum ama içinde bulunduğunuz ruh halini bilemem sonuçta.
Hiç mi bir arkadaşı istemiştir vermiştir düşünmezsiniz.
ya da
Farklı markalardan bahsettiniz, bu hiç açılmamış paket.
Belki bunu beğenmiyordu baktı uzun süredir de kullanmamış çöpe attı.
Şüphelendiğiniz gibi bir durum yaşanıyor olsa da evdeki ortak zulanızdan alıp kullanması tam CSI dizileri gibi, yakalanmak istiyor şeysi oluyor.
Yeni oldugunu anlarimTazminat vs alamayacaksanız beklemenin anlamı yok adama zaman kazandırmayın yarın alıp bir yere koyabilir keşke hemen sorsaydınız
Kapalı kutuysa nasıl anlayacaksınızYeni oldugunu anlarim
TarihindenKapalı kutuysa nasıl anlayacaksınız
Umarım anlarsınızTarihinden
Nasıl güven sorunu yok adamı nerdeyse boşayacaksınız paket nerde diyeHic yok güven sorunu. Benim kocam yapmaz diyen bir kadin hic olmadim ama güvenimi sarsacak hic birsey de yapmadi bugüne kadar. Ben hic sormam ama gittigi geldigi müsterileri neler yaptini anlatir, 5 Euro harcasa nereye harcadigini anlatir. Ama tabi bunlar yapmicagi anlamina gelmiyor